Domna Lucica, consilierul competitiei NPM5?


doamna-lucica-npm3De ceva timp, la Finalele competitiei Nora pentru mama 5 sunt prezenti in platoul emisiunii 3 consilieri: o actrita, un doctor psiholog si o fosta concurenta Nora pentru mama.

Doamna Lucica, fosta concurenta Nora pentru mama 3 este pusa pe post de consilier pentru a analiza situatia din casa Nora pentru mama 5 in stilul caracteristic.

Credeti ca domna Lucica este in masura sa fie consilierul competitiei Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Domna Lucica, consilierul competitiei NPM5?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    doinitza Says:

    HALAL CONSILIER ESTE D-NA LUCICA . EA CARE SE TIGANEA CU TOATA LUMEA DIN CASA NPM3 ,ACUM VINE SA CONSILIEZE CONCURENTII.RUSINE CELOR DIN STAF.MACAR DACA ISI PUNEA DINTII SA NU MAI APARA ASA IN FATA TELESPECTATORILR CA NE-A AJUNS CAT AM VAZUT-O LA NPM3. ADUCETIVA AMINTE CAT SE MAI CERTA CU ANDREEA ,STEFAN ,ALINA, SI CU TOTI CEILALTI.RUSINE SA VA FIE CELOR DIN STAFUL NPM5. ESTE O EMISIUNE DE C….

  2. 9
    RADU Says:

    comisia de decizie nu este corecta de ce a luat masuri numai cu sorin ,cu ioan si mihaela de ce nu au fost descalificat cand au facut lucruri obsccene de a vazut o tara intreaga ,trebuiau descalificati,dar ati procedat invers le-ati facut favoruri,sorin a fost si este corect fata si de valentina barfitoarea si nesuferita,si andrei care are necaz ca alin are cuplu ,andrei de ce nu este corect sa spuna ca o place mai mult pe valentina decat pe silvia ,rusine sa va fie ce mama dracu de decizii luati voi,stiu ca voi aveti necaz de mult timp pe romani dar nici asa rusine sa va fie,la randul vostru trebuiti pedepsiti ,mai ale comisia de decizie ca nu este corecta aici se procedeaza in felul urmator cine are pile castiga cine,nu are pile pleaca,noi telespectatorii cerem ca atunci cand citeste modelatoarea mirela de pe hartiile din plicuri dorim si noi sa vedem cu ochi nostrii nu sa fim mintiti pe banii nostri,.voi puteti sa citiți si sa scrieti cu totul altceva.rusine sa va fie .

  3. 8
    girl Says:

    da

  4. 7
    alexandra Says:

    :) )DoaMna Lucica merita ,am urmarit-o la tv si e o doamna devotata vietii!

  5. 6
    marry Says:

    D-na Lucica este cea mai corecta . Nu crede in nici un cuplu pentru ca toate sunt false. D-nul doctor sa nu mai vorbeasca prostii ca nu este nici un cuplu sudat cum zice el, sunt toti pentru bani .

  6. 5
    SILVIA Says:

    nu io mai aduceti in emisiune….e nesuferita foc…sa-si puna dintii sa nu mai apara asa

  7. 4
    lulu Says:

    DECE NU ATZI ADUS-O PE D-NA MARIA ?

  8. 3
    lulu Says:

    VREAU SA CRED CA ADUCEREA ACESTE HARPII PE POST DE CONSILIER A FOST O GRESALA SAU NU S-A OFERIT NICIO MAMA SA VINA PENTRU A A
    DA SFATURI CONCURENTZILOR, PTCA NU PREA AU CUI

  9. 2
    puica Says:

    da

  10. 1
    aniela Says:

    toti 3 sunt in masura ptr a fi consilieri,da dna Lucica este cel mai in masura,ptr ca a trait aceste clipe,deci este in masura,mai mult ca oricare altul

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free