Andrei, pe primul loc in randul preferatilor publicului


andrei-nora-pentru-mama-5Andrei si Sorin au fost nominalizatii Finalei Saptamanii din data de 30 aprilie 2011. Cei doi au avut mari sanse sa iasa din competitia Nora pentru mama 5, insa publicul a decis sa-i salveze de la eliminare prin protejarea lor, astfel: pe locul 1 in randul preferatilor publicului s-a situat Andrei, pe locul al doilea s-a clasat Sorin cu 20,3%, iar pe ultimul loc in randul celor protejati a fost Alin si doamna Nicolita cu un procent de 16,7% din voturile celor de acasa.

Desi isi dorea foarte mult sa iasa din competitia Nora pentru mama 5, se pare ca dorinta publicului a fost alta, si anume ca Andrei sa ramana pe mai departe in competitie, riscand astfel plecarea din competitie a unui baiat care forma cuplu, ceea ce s-a si intamplat.

Care credeti ca au fost motivele pentru care  Andrei a fost protejat de telespectatori?

Articol realizat de Raluca Neagu

21 comentarii la “Andrei, pe primul loc in randul preferatilor publicului”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    elena Says:

    BAI….. NEGHIOBULE iti dai seama ce ai facut? uita-te la pozele afisate pe forum si compara daca esti in stare …. asa cum spunea o d-na VADUVA NEAGRA cu minunata Silvia o sa plangi rasul de asta primavara TEMBELULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 19
    KAKAMAKA Says:

    AI SCAPAT LA TIMP DIN VRAJILE PERANDEI

  3. 18
    coco Says:

    Hai ca te-ai prins ‘desteptule’ in mrejele vuvuzelei,zambetele voastre cu subanteles si tot timpul alaturi si foarte amabil la miorlaiturile de pisica in calduri a pirandei de langa tina ,spun totul;ce Silvia? esti un perfid ,iti bati joc de ea ;acum nu mai este deloc nervos ba dinpotriva rosu si zambaret si sa stii esti prost actor,nu stii sa-ti ascunzi sentimentele;daca nu avam dreptate noi cei ce vedem clar adevarul,dece stai mereu langa Valentina si chiar lipit de ea deseori?chiar crezi ca prosteti pe toata lumea?poate pe Silvia la varsta ei…..dar lasa-ne.

  4. 17
    MITI Says:

    MIE IMI PLACE ANDREI SI SE POTRIVEA CU SILVIA ERAU PREFERATII MEI .POATE PINA LA FINAL VA INTRA SILVIA SI VOR CISTIGA .

  5. 16
    petronela Says:

    asteapta sa iesi afara laso pe valentina ca aia nu te merita

  6. 15
    mioara Says:

    Da,cata dreptate ai mimi Says.Asa il vad si eu pe Andrei.De unde atata dragoste pt Silvia.Se vede ca a venit sa ce,sa-si arate intligenta,ni-ci macar diplomat nu e .I place sa se dea rotund,i iese inteligenta pe nas.Da ,cand era in casa nu arata atata iubire Silviei.Se vede ca nu si-a gasit ce cauta,nicidecum una ca Silvia,care s-ar potrivi totusi cu el,fiind la fel de plina de fite.De cand ma uit la npm ,inca de la primul sezon,n-am vazut asa fitos si plin de el .Erau copii buni,mai ales la npm1.Era o placere sa-i asculti pe baiatul dnei Maria,pe Cristi,pe dna Maria,care intradevar erau peste multi din casa,dar nu-si etalau inteligenta.Am vrea sa mai auzim de ei,cu mare placere,dar de unul ca Andrei nu ,doar sa vad ,daca ramane cu Silvia.

  7. 14
    mimi Says:

    Cat poate fi de antipatic ! Acru, ingamfat si plin de fite de intelectual de carton, in direct mereu o da la intors sa cada el in picioare, dar cine are urechi de auzit ‘vede’ acest aspect (vorba lui). E parsiv pana in maduva oaselor. In casa i-a facut numai zile amare Silviei, in emisiuni statea numai cu capul in jos de parca-i era rusine cu ea, iar dupa iesirea ei i-a revenit instantaneu culoarea in obraji, zambetul pe buze si, chipurile, marea dragoste pt ea. S-a ‘lipit’ urgent de Valentina insa tine prea mult la imagine ca sa faca un pas gresit, altfel se cupla in 2 timpi si 3 miscari cu ea. Nu are nicio treaba cu Silvia, isi joaca cartea pana la final ca nu are de ales si dupa ce va iesi din concurs Silvia va fi istorie pt el.

  8. 13
    Nora pentru mama Says:

    sunt total de acord cu andrei

  9. 12
    aniela Says:

    Andrei ,sunt locuri destule,de ce nu te muti?sau iti place si tie o atingere de la Valentina? Nu ma dezamagi baietas……Ce prost a cazut in fata telespectatorilor mama lui Mucila,Crnelita,i-am dat acest nume,ptr ca a pus multe COARNE partenerului,sa nu nege ca o cunoastem bn.

  10. 11
    lulu Says:

    ANDREI DECE TE COMPLACI IN PLASA ARUNCATA DE ACEASTA PIRANDA INTRATA AICI CU O ULTIMA SPERANTZA DE CAPATUIRE, ISI JOACA ULTIMA CARTE – VALENTINA-

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free