Maria a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 5


maria-npm5Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011 a fost una cu totul surprinzatoare si neasteptata. Mamele au facut nominalizari in direct, iar o fata a trebuit sa fie eliminata din competitie.

Doua concurente au fost la un pas de a parasi concursul: Daniela, pentru ca a fost votata in unanimitate, iar Maria pentru ca s-a situat pe ultimul loc in randul preferintelor publicului cu un procent de doar 3%.

Cu toate ca ambele isi doreau cu ardoare sa ramana pe mai departe in competitie, se pare ca una dintre ele a fost totusi nevoita sa spuna adio acestui concurs matrimonial, si aceea a fost Maria, Daniela fiind salvata de catre cei de acasa, care au clasat-o pe primul loc ca Nora Saptamanii in fruntea fetelor protejate.

Maria a parasit astfel competitia Nora pentru mama 5 cu un zambet amar pe fata, lasand in concurs cei 29.444 lei acumulati pana la acel moment.

Ce parere aveti de plecarea Mariei din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Maria a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 5”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    MARIA...NPM5 Says:

    pt. MAr, ar fi de preferat sa te informezi inainte de a vb, stiu k esti din telciu, tocmai de asta imi permit sa iti raspund.nu inteleg de unde atata rautate, eu nu am nimic cu nimeni….deci nu cred ca ai dreptul sa vb despre mine.dar totusi o sa fiu fata draguta si o sa te lamuresc cu dilema pe care o ai:catalin botezatu, poate asa incetezi sa mai scrii despre mine….am fost intrebate toate fetele de ce personalitate ne place….si mai multe din fete am spus catalin botezatu….pt ca e un barbat cunoscut de toata lumea, dar nici o legatura cu ce ai inteles tu!deci poti sta linistita

  2. 9
    MAr Says:

    ce tot o plangeti pe maria sa mearga la sapa ca acolo e buna ca ei ai placea de botezatu pai sa astepte mult si bine

  3. 8
    justforfunny Says:

    Hai,pa!

  4. 7
    lorena Says:

    Maria s-a manifestat in casa npm5 similar corului extatic al ingerilor in fata imaginii evanescene a Evei biblice , nascandu-se pura din coasta lui Adam , trebuia sa suscite in primul rand “emotia directa” ca stare autentica a sensibilitatii ei si in al doilea rand “zambetul prefacut” de pe buze ca motiv al artificialitatii si irascibilitatii ei…

  5. 6
    Diana Says:

    Ma bucur ca Maria a plecat din concurs!
    Totusi,…statea acolo de frumusete!Nici macar nu a incercat un cuplu cu Octavian.Ea vroia doar sa castige premiul.

  6. 5
    mery Says:

    Daca Valentin si Alin, Ioan care sunt singuri la parinti au case , masini, firme si vor sa castige marele premiu dar Daniela care saraca isi doreste sa fie protejata ca sa iese si ea cu banii acumulati pana acum ce este asa de rau. Merita si ea si valentina sa ramana . Cuplurile sunt false/ Maria nu sa gandit la nimeni dar asta e o sa iasa si altii. Octabian este urat meriti alceva mai bun.

  7. 4
    mari Says:

    a fost un furt pe fata .acum mi-am dat seama ca a fost o facatura .maria nu s-a milogit ca daniela .sa ajungi sa te milogesti sa stai acolo. nu a fost votul publicului clar.sa va fie rusine . credeti ca noi suntem prosti .de cate ori a iesit daniela nora saptamanii ? cum a fost tocmai acum ? o asa coincidenta poate fi numai in mintea unui prost . urmarem cu interes aceasta emisiune dar acum nu mai vreau .pentru ce sta daniela in casa ? da sa o duca bine si sa fie vedeta .cand incepe cu gura …………………

  8. 3
    Zita Says:

    Imi pare nespus de mult,ca a iesit Maria din casa. Este o dulce,ii urez mult-mult succes in viata si sper ca-si va gasi si ea jumatatea.Ii urez multa bafta in viata,o fana din Dej.

  9. 2
    alexandra Says:

    Succes pe viitor!

  10. 1
    alexandra Says:

    Mi-ai fost o draga si imi esti si acum ne-am inteles bine si 0mi-a parut bine sa te cunosc cat am putut!Mult noroc in viata iti urez!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free