Maria a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 5


maria-npm5Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2011 a fost una cu totul surprinzatoare si neasteptata. Mamele au facut nominalizari in direct, iar o fata a trebuit sa fie eliminata din competitie.

Doua concurente au fost la un pas de a parasi concursul: Daniela, pentru ca a fost votata in unanimitate, iar Maria pentru ca s-a situat pe ultimul loc in randul preferintelor publicului cu un procent de doar 3%.

Cu toate ca ambele isi doreau cu ardoare sa ramana pe mai departe in competitie, se pare ca una dintre ele a fost totusi nevoita sa spuna adio acestui concurs matrimonial, si aceea a fost Maria, Daniela fiind salvata de catre cei de acasa, care au clasat-o pe primul loc ca Nora Saptamanii in fruntea fetelor protejate.

Maria a parasit astfel competitia Nora pentru mama 5 cu un zambet amar pe fata, lasand in concurs cei 29.444 lei acumulati pana la acel moment.

Ce parere aveti de plecarea Mariei din competitie?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Maria a fost eliminata din competitia Nora pentru mama 5”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 11
    cornelia Says:

    asculto pe mama ta mihaela ca are dreptate nu trebuia sa vb asa cu tine nu te lasa si nu sa sfarsit lume la ioan.esti frumoasa si ai toata viata inainte nu te casatori pt bani ca o sa regreti mai tarziu.e pre devreme sa te casatoresti

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free