Ce parere aveti despre cuplul Octavian-Adriana?


octavian-si-adrianaOctavian si Adriana formeaza de curand un cuplu in casa Nora pentru mama 5. Recent devenita concurenta cu drepturi depline in competitia NPM5, Adriana a intrat special pentru a-l cunoaste pe Octavian cu care a si format un cuplu. Pentru moment cei doi par a fi un cuplu reusit, insa chiar si dupa ce a cunoscut-o pe Adriana, Octavian isi doreste in continuare sa iasa din casa. Oare de ce?

Credeti ca Octavian se gandeste inca la Maria?
Credeti ca Octavian si Adriana au sanse de a ajunge pana in Marea Finala?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Ce parere aveti despre cuplul Octavian-Adriana?”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    coco Says:

    Sunt fara sare si piper un cuplu de complezenta ea nu stie decat sa fumeze si sa barfeasca cu Lena adevarat cum se scrie pe facebook Broscuta si Extraterestru foarte urati si nepotriviti .

  2. 29
    anca Says:

    Cuplu fara personalitate, nu vad sa vb fata asta vreodata, zici ca e accesoriu pt Tavi, nu sunt sudati deloc, asa mi se pare ca nu exista comunicare intre el…pacat pt Tavi nu credeam ca se va multumi cu atat de putin ( pt ca fizicul nu conteaza mai mult decat personalitatea intr-o relatie, ori fata asta inafara de fizicul ei, nu vad sa isi faca simtita prezenta in vreun fel)

  3. 28
    trofin laura Says:

    Se potrivesc foarte bine si imi place de amandoi,dar cred ca lui Tavi ii place tot de Maria.Ii votez sa ramana pana la finala ca sa castige si le doresc mult noroc!

  4. 27
    ana11 Says:

    frumos cuplu sa ajungeti la finala ca va votam mult.

  5. 26
    Crisa ! Says:

    Tavi e super frumos ! educat , are toate calitatile .. Adriana .. e cam falsa , asa o vad eu , despre cuplul lor..ce pot sa zic , nu se potrivesc deloc ! Adriana este cam urata..:| ,parerea mea:)

  6. 25
    mihaela Says:

    Mi-au placut amandoi DAR: faptul ca Adriana nu a avut rabdare si bun simt sa astepte si sa dea timp lui Tavi si lui Alina sa vada daca raman sau nu impreuna si imediat ia spus lui Tavi ca vrea sa vb. cu el, asta da dovada de un caracter JOSNIC, iar TAVI,dupa ce a incercat sa vada daca il accepta sau nu ALINA, imediat a picat de closca Adrianei. Tavi, RUSINE pentru faptul ca dupa ce ai ramas cu Adriana, ai inceput sa vb. urat despre fata cu care ai incercat sa faci un cuplu. ALINA brava tie ca nu ai dat imediat curs pipaielilor lui Octavian asa cum a facut Adriana; saraca ii era frica sa nu ramana Tavi cu tine,ca ar fi ramas fata batrana , se pare ca in TIMISOARA nu a avut aucces,a luat ce a refuzat MARIA si nu numai. BAFTA ALINA.

  7. 24
    MARIANA Says:

    TAVI SI ADRIANA SANT OK. DAR MAMA LUI II DE COMA,BARFESTE TOT TIMPUL SI NU MAI RECUNOASTE APOI.

  8. 23
    ioana Says:

    nu cred in cuplu adriana tavi

  9. 22
    justforfunny Says:

    Se potrivesc.

  10. 21
    david simona Says:

    saca ei se simt bine impreuna sa mearga mai departe dar eu cred ca in inima lui tavi tot maria primeaza

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free