Fosti concurenti Nora pentru mama isi vor face aparitia de 1 martie la NPM5


fosti-concurenti-npm4De 1 martie, Nora pentru mama pregateste o editie speciala in care isi vor face aparitia mai multi fosti concurenti care vor vorbi despre viata lor din afara concusului, dar si despre multe alte subiecte interesante.

Printre cei invitati se vor regasi fosti concurenti de la Nora pentru mama 4, si anume Vlad, Bogdan, Elena si doamna Maria, Cristina si Lucian si multi altii.

Nu pierdeti emisiunea Nora pentru mama 5 din data de 1 martie 2011, unde veti afla ce mai fac fostii concurenti!

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Fosti concurenti Nora pentru mama isi vor face aparitia de 1 martie la NPM5”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    doinita.sirbu77 Says:

    buna tuturor,fratilor,spuneti mi si mie ce mai face diana,este tot k cheliuta,s au a divortat,dar carmen ce mai face,este o fata autoritara,dar,k un sarm aparte,salutare tuturor si asteptraspuns

  2. 9
    LUMINITA Says:

    voi chiar nu vedeti ca nu sunteti printre preferatii telespectatorilor.tu cristina vorbesti de respect.ai langa tine un papa lapte.cum mai stai cu educatia si cu igiena?tot pe blatul dulapului de bucatarie mananci?de spalat te mai speli?ca doar ai Dunarea aproape.VOI NICI NU MERITATI SA AJUNGETI IN FINALA PENTRU CA ATI COMPLOTAT LA ELIMINAREA LUI VLAD CARE AVEA TOT DEPTUL SA RAMANA IN FINALA.ESTI CEA MAI MAHALAGIOAICA SI LIPSITA DE BUN SIMT DE LA NPM4.

  3. 8
    cata Says:

    abeia astept emisiunea d 1 martie! tare dor imi este de toti concurentii care au fost la npm! cei mai speciali pt sufletul meu au fost si vor fialexandra-cristi npm2 alina-ionut npm3, ionut-alina-vlad-alexandra npm4! la npm5 imi place foarte mult elena-alin! va sustin!

  4. 7
    cata Says:

    de aceeasi parere cu 5 atomix

  5. 6
    mara Says:

    Astept cu nerabdare revederea fostilor concurenti npm dar cel mai dor imi este de concurentii npm4, in special de Alina.

  6. 5
    atomix Says:

    Vem sa vina si Carmen npm2 , este si va ramane febletea mea,singura din fete foarte frumoasa si inteligenta.la npm3 preferatele au fost alina si roxana.la npm4 :vlad,alina,veronica,iar acum :alin -elena,maria.

  7. 4
    cata Says:

    abeia astept sa i vad pe vlad.alina.ionut.alexandra.laur,cristina,lucian. mihai,bogdan si elena de la NPM4 ,alina,ionut,andreea,stefan,roxana,ioana,marian,violeta de la NPM3 ema,catalin,alexandra ,cristian tatiana,dragos.andrei,bogdan.monica de la npm2 si lacramioara,cristian.mihaela,ionut,daniela de la NPM1!VA PUP! SI MULTUMESC KANAL D! ALIN SI ELENA va sustin si sper sa fiti invingatori!aveti grija de voi!

  8. 3
    Meri Says:

    Mai lasane cu Alina ta parca era o mata lesinata.

  9. 2
    nalbioara Says:

    ce mult mi-as dori sa-i revad pe cei mai dragi concurenti de la npm,Veronica ,doamna Lacramioara ,Carmen ,Roxana ,doamna Lucica !

  10. 1
    luminita Says:

    Cristino vezi sa-ti speli pantaloni daca ajungi la Kanal D,pentru ca face control la curatenie .tu esti copie la indigo cu Cristina din NPM5.Tu ai despartit-o pe Alina de Vlad.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free