Fosti concurenti Nora pentru mama isi vor face aparitia de 1 martie la NPM5


fosti-concurenti-npm4De 1 martie, Nora pentru mama pregateste o editie speciala in care isi vor face aparitia mai multi fosti concurenti care vor vorbi despre viata lor din afara concusului, dar si despre multe alte subiecte interesante.

Printre cei invitati se vor regasi fosti concurenti de la Nora pentru mama 4, si anume Vlad, Bogdan, Elena si doamna Maria, Cristina si Lucian si multi altii.

Nu pierdeti emisiunea Nora pentru mama 5 din data de 1 martie 2011, unde veti afla ce mai fac fostii concurenti!

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Fosti concurenti Nora pentru mama isi vor face aparitia de 1 martie la NPM5”

  1. 1
    luminita Says:

    Cristino vezi sa-ti speli pantaloni daca ajungi la Kanal D,pentru ca face control la curatenie .tu esti copie la indigo cu Cristina din NPM5.Tu ai despartit-o pe Alina de Vlad.

  2. 2
    nalbioara Says:

    ce mult mi-as dori sa-i revad pe cei mai dragi concurenti de la npm,Veronica ,doamna Lacramioara ,Carmen ,Roxana ,doamna Lucica !

  3. 3
    Meri Says:

    Mai lasane cu Alina ta parca era o mata lesinata.

  4. 4
    cata Says:

    abeia astept sa i vad pe vlad.alina.ionut.alexandra.laur,cristina,lucian. mihai,bogdan si elena de la NPM4 ,alina,ionut,andreea,stefan,roxana,ioana,marian,violeta de la NPM3 ema,catalin,alexandra ,cristian tatiana,dragos.andrei,bogdan.monica de la npm2 si lacramioara,cristian.mihaela,ionut,daniela de la NPM1!VA PUP! SI MULTUMESC KANAL D! ALIN SI ELENA va sustin si sper sa fiti invingatori!aveti grija de voi!

  5. 5
    atomix Says:

    Vem sa vina si Carmen npm2 , este si va ramane febletea mea,singura din fete foarte frumoasa si inteligenta.la npm3 preferatele au fost alina si roxana.la npm4 :vlad,alina,veronica,iar acum :alin -elena,maria.

  6. 6
    mara Says:

    Astept cu nerabdare revederea fostilor concurenti npm dar cel mai dor imi este de concurentii npm4, in special de Alina.

  7. 7
    cata Says:

    de aceeasi parere cu 5 atomix

  8. 8
    cata Says:

    abeia astept emisiunea d 1 martie! tare dor imi este de toti concurentii care au fost la npm! cei mai speciali pt sufletul meu au fost si vor fialexandra-cristi npm2 alina-ionut npm3, ionut-alina-vlad-alexandra npm4! la npm5 imi place foarte mult elena-alin! va sustin!

  9. 9
    LUMINITA Says:

    voi chiar nu vedeti ca nu sunteti printre preferatii telespectatorilor.tu cristina vorbesti de respect.ai langa tine un papa lapte.cum mai stai cu educatia si cu igiena?tot pe blatul dulapului de bucatarie mananci?de spalat te mai speli?ca doar ai Dunarea aproape.VOI NICI NU MERITATI SA AJUNGETI IN FINALA PENTRU CA ATI COMPLOTAT LA ELIMINAREA LUI VLAD CARE AVEA TOT DEPTUL SA RAMANA IN FINALA.ESTI CEA MAI MAHALAGIOAICA SI LIPSITA DE BUN SIMT DE LA NPM4.

  10. 10
    doinita.sirbu77 Says:

    buna tuturor,fratilor,spuneti mi si mie ce mai face diana,este tot k cheliuta,s au a divortat,dar carmen ce mai face,este o fata autoritara,dar,k un sarm aparte,salutare tuturor si asteptraspuns

  11. 11
    cristina Says:

    luminita esti penibila…ma amuza enorm persoanele frustrate si complexate ca tine…ma amuzi teribil :) ))))))))

  12. 12
    justforfunny Says:

    Diana a fost prima care a mancat pe blatul din bucatarie,primele imagini cu ea au fost.
    Lucian e baiat bun si deloc papa lapte.Este student,arbitru,se misca prin occident…Kelu ce a in afara de a servi pe la mese si betii?

  13. 13
    justforfunny Says:

    * ce a facut

  14. 14
    Dora Says:

    M-au bucurat mesajele trimise de concurentii din editiile precedente. Ma bucur ca Elena si Bogdan sunt impreuna. Ca au facut urari impreuna cu doamna Maria, dar se vede ca soacra nu o mai are la inima pe Elena, asa cum o avea la inceput. M-a bucurat si mesajul Brandusei, al lui Vlad, dar nu stiu de ce nu a vorbit doamna Lacrimioara , nu se afla in tara? Ce mai face Diana si Valentin?Fata de la pagina 5 este Alexandra din Constanta sau Alexandra din Npm2, cea care era prietena lui Cristi? Vreau sa-mi dati lamuriri. Concurentilor de la Npm5 le doresc mult succes, iar Kanalului D “La multi ani!”

  15. 15
    andreea Says:

    Cristina npm4 ai fost preferata mea si te-am sustinut insa ma-i dezamagit …ce urat ai vb de Alin si Elena …ai bagato si pe elena ca barfeste cand e o ft asa educata frumoasa si finuta…daca nu iti placeau trebuia sa ti pentru tn si asa ai spus niste prosti mai mari ca tn noi oricum ii iubim si nu o sa ne lom dupa parerea ta …Alin si elena va iubim X Cristina mi-am schimbat parere despre tn imi pare rau u ai facut asta:
    (

  16. 16
    luminita Says:

    cristino vezi sa nu te prapadesti de ras……si sa cazi de pe bufetul de bucatarie.te-ai dus repede la supermarket sa -ti dai cu parerea despre un baiat pe care nu-l cunosti .ai uitat sau te-ai uitat ce se scria despre tine pe forum ????????????????cat priveste lucian stiu ca este un baiat bun si tu nu faci de el.ai facut craiova de ras prin comportamentul tau din concurs.in locul tau nu mai veneam la supermarket de rusine.ai reusit sa reivii multe amintiri neplacute din concurs datorita comportamentuilui tau.

  17. 17
    luminita Says:

    in propozitia asta nu a fost vorba despre mine ,ci despre tine. frustrata si compexata esti tu .eu te cunosc pe tine,tu pe mine,ba.apropo,te-am vazut in craiova si am constatat ca te-a mai cizelat galateanul.

  18. 18
    Bianca Says:

    Kanal.D sunteti nistite nesimtiti! K nu ati loat legatura si cu Veronica, macar un telefon sai dati sa vedem si noi ce mai face. Susine!

  19. 19
    cata Says:

    FATA DE LA PAGINA 5 este Alexandra din Constanta!( fosta concurenta nora pentru mama 4) alin si elena sunteti cei mai tari!va sustin!aveti grija de voi! sper sa castigati si sa luati exemplu cuplului alina- ionut de la nora pentru mama 3! bafta!

  20. 20
    cristina Says:

    :) )))….sunteti tari pe bune,puteti merge la o emisiune de divertisment :) )))))))))))

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free