Cine este misteriosul barbat de langa Catalina?


catalina-NPM5Catalina, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a iesit de curand din competitie. Inainte de a pleca din casa, aceasta a dat de inteles ca il place pe Nicolae si ca va forma un cuplu cu el in afara concursului.

Catalina a mai venit in vizita in casa NPM5, dar nu s-a aratat prea nerabdatoare de a-l revedea pe Nicolae. Din aceast motiv, Sorin considera ca fosta concurenta nu este prea sincera in privinta lui Nicolae si crede ca nu va forma un cuplu cu acesta.

Dupa iesirea din competitie, Catalina s-a afisat pe reteaua de socializare alaturi de un barbat. Cine sa fie acesta?

Credeti ca barbatul de langa Catalina, poate fi Sorin, fostul ei iubit?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Cine este misteriosul barbat de langa Catalina?”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    alina Says:

    poate fi orikine un admirator un prieten etc.. nu ar trebuii sa va dati cu parerea de ceva ce nu stiti ca e cu adevarat asa vedeti-va de treaba voastra catalina e um ar trebuii sa fie si sorin e un nesimtit in toata firea votatil pt a iesi nu merita sa castige si niki in concurs nu e lokul lui.
    lokul lui e in lumea nesimtitilor.
    va multumesc.
    ana maria

  2. 9
    pentru mery Says:

    Pocita si pocitanie este Catalina.Ea ,Cristina,si Iulia au vrut sa desparta cuplul Alin -Elena pentru ca ii considera foarte puternici.TOATE AR FI VRUT SA FIE CU ALIN., DAR FELEOR TINETI MINTE :ALIN ESTE LUAT.ATI RAMAS CU DEGETUL IN GURA.

  3. 8
    alina Says:

    Catalina esti o nesimtita ca il ti pe nicu de prost.Te rog frumos sa intri in direct sa ii spui co nu ti la el.lasal in pace sa faca un cuplu cu valentina.

  4. 7
    alex Says:

    CATALINO CU CAT L-AI PLATIT PE BAIATUL ASTA SA FACA POZA CU TINE.????????????????????????????????????

  5. 6
    oana Says:

    arata beton tipul,exact ce i trebuie catalinei….bietul nicolae,ce l asteapta afara..totusi ma bucur ca ii iese pe nas dnei maria prietenia cu fitoasa de catalina

  6. 5
    ramona Says:

    da…….ce sa zic,exact cum ma asteptam,eu nu o vedeam pe catalina cu nicu,ea este o versata si el un mormoloc de tara.si se vede clar de cate ori il vede ca nu simte nimic ptr el,poate doar mila si sila,scuze dar asta este parerea mea

  7. 4
    alex Says:

    La gasit pe drum si ia dat 100 de lei doar sa faca poza cu eap entru ai impresiona pe cei din casa,IN SPECIAL PE NICUSOR.

  8. 3
    Ionel Says:

    EMA FRUMOASA??????????????????????????????????/

  9. 2
    Meri Says:

    Nu a fost jmechera o fata normala care ia placut si ei unii baieti ce e rau in asta . Alegerile lui Valentin si al lui Alin doua pocite care fara machiaj te sperii pe cand Catalina era si este o fata frumoasa si harnica . Nicu nu este de ea el este un baiat inapoiat . Imi place baiatul din poza . Succes Catalina .

  10. 1
    ema Says:

    Nu stiu cine este dar arata mai bine decat Nicu,treaba ei ce face bine ca a plecat.A fost o concurenta smechera si periculoasa s-a jucat cu toti dar in special cu Nicu un mare prostanac ca i-a dat atentie.Nu mi-a placut la ea nimic nici fizic nici caracter….

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free