Cine este misteriosul barbat de langa Catalina?


catalina-NPM5Catalina, fosta concurenta Nora pentru mama 5, a iesit de curand din competitie. Inainte de a pleca din casa, aceasta a dat de inteles ca il place pe Nicolae si ca va forma un cuplu cu el in afara concursului.

Catalina a mai venit in vizita in casa NPM5, dar nu s-a aratat prea nerabdatoare de a-l revedea pe Nicolae. Din aceast motiv, Sorin considera ca fosta concurenta nu este prea sincera in privinta lui Nicolae si crede ca nu va forma un cuplu cu acesta.

Dupa iesirea din competitie, Catalina s-a afisat pe reteaua de socializare alaturi de un barbat. Cine sa fie acesta?

Credeti ca barbatul de langa Catalina, poate fi Sorin, fostul ei iubit?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Cine este misteriosul barbat de langa Catalina?”

  1. 1
    ema Says:

    Nu stiu cine este dar arata mai bine decat Nicu,treaba ei ce face bine ca a plecat.A fost o concurenta smechera si periculoasa s-a jucat cu toti dar in special cu Nicu un mare prostanac ca i-a dat atentie.Nu mi-a placut la ea nimic nici fizic nici caracter….

  2. 2
    Meri Says:

    Nu a fost jmechera o fata normala care ia placut si ei unii baieti ce e rau in asta . Alegerile lui Valentin si al lui Alin doua pocite care fara machiaj te sperii pe cand Catalina era si este o fata frumoasa si harnica . Nicu nu este de ea el este un baiat inapoiat . Imi place baiatul din poza . Succes Catalina .

  3. 3
    Ionel Says:

    EMA FRUMOASA??????????????????????????????????/

  4. 4
    alex Says:

    La gasit pe drum si ia dat 100 de lei doar sa faca poza cu eap entru ai impresiona pe cei din casa,IN SPECIAL PE NICUSOR.

  5. 5
    ramona Says:

    da…….ce sa zic,exact cum ma asteptam,eu nu o vedeam pe catalina cu nicu,ea este o versata si el un mormoloc de tara.si se vede clar de cate ori il vede ca nu simte nimic ptr el,poate doar mila si sila,scuze dar asta este parerea mea

  6. 6
    oana Says:

    arata beton tipul,exact ce i trebuie catalinei….bietul nicolae,ce l asteapta afara..totusi ma bucur ca ii iese pe nas dnei maria prietenia cu fitoasa de catalina

  7. 7
    alex Says:

    CATALINO CU CAT L-AI PLATIT PE BAIATUL ASTA SA FACA POZA CU TINE.????????????????????????????????????

  8. 8
    alina Says:

    Catalina esti o nesimtita ca il ti pe nicu de prost.Te rog frumos sa intri in direct sa ii spui co nu ti la el.lasal in pace sa faca un cuplu cu valentina.

  9. 9
    pentru mery Says:

    Pocita si pocitanie este Catalina.Ea ,Cristina,si Iulia au vrut sa desparta cuplul Alin -Elena pentru ca ii considera foarte puternici.TOATE AR FI VRUT SA FIE CU ALIN., DAR FELEOR TINETI MINTE :ALIN ESTE LUAT.ATI RAMAS CU DEGETUL IN GURA.

  10. 10
    alina Says:

    poate fi orikine un admirator un prieten etc.. nu ar trebuii sa va dati cu parerea de ceva ce nu stiti ca e cu adevarat asa vedeti-va de treaba voastra catalina e um ar trebuii sa fie si sorin e un nesimtit in toata firea votatil pt a iesi nu merita sa castige si niki in concurs nu e lokul lui.
    lokul lui e in lumea nesimtitilor.
    va multumesc.
    ana maria

  11. 11
    las-oooo moartaaaaaaa Says:

    “Meri Says:
    February 19th, 2011 at 12:58
    Nu a fost jmechera o fata normala care ia placut si ei unii baieti ce e rau in asta . Alegerile lui Valentin si al lui Alin doua pocite care fara machiaj te sperii pe cand Catalina era si este o fata frumoasa si harnica . Nicu nu este de ea el este un baiat inapoiat . Imi place baiatul din poza . Succes Catalina .”
    =)))))))
    m-ai spart,imi imaginez cum arati tu dak o placi pe catalina:))))))

  12. 12
    sorana Says:

    vreau si eu adresa de facebook a catalinei???k sunt curioasa sa o vad…ma poate ajuta cineva!??!?!?!?

  13. 13
    sorana Says:

    ahhh si kiar m-as bucura dk ar fi cu tipul din poza pt k adevarat nicusor ala e un labagiu infect kre nu are fata de nimeni!!si cu masa aia kre cred k vrea sa il futa ea si daia nu l-a lasat sa aiba o relatie cu valentina…in fine e un distrus nu a avut in viata lui o femeie nu vedeti si voi ce timorat si prostovan e cum se inroseste la fata…cine tine cu el si il place de el sa il ia dracu aksa sa il ia de suflet dk tot ii e asa drag=))…nu stiu cine ar putea sa aiba o relatie cu scarbosu ala exceptand k e si bosorog e si urat din cale afara!!

  14. 14
    sissy Says:

    asta e culmea da ce sa te ast din partea catalinei asta e urat foarte urat din partea ei si a mai venit de sf valentin la nicu nu are pic de rusine vrea sa fie pe sticla la tv

  15. 15
    nguflorina Says:

    catalina esti o nesimtita.ia si zii lu nicu in fata ca nu vrei sa ai o relatie cu el.el se potrivea cu valentina.pacat de maicasa ca i tea bagat pe gat

  16. 16
    alex Says:

    ai dreptate ema…oricum bravo ei iar cat il priveste pe nicu un mare fraier

  17. 17
    faRmec Says:

    era de asteptat :) ) cata dreptate avea Sorin.. asta-i o perversa si jumatate… numai Nicu si masa credeau ca vor forma un cuplu cik :) )=)):))

  18. 18
    Meri Says:

    Stia ca Nicu este placut de teles. de ce nu au facut cuplu in casa ? afara sunt multe tentatii sau e Nicu picat din cer de frumos sa-l placa Catalina . aiureli .

  19. 19
    dea Says:

    nu merita catalina 2 lei e o pan*rama si prostu de nicu sta si plange ca un dobitoc pt ea

  20. 20
    raluca Says:

    esti o mare perversa si a fost bine k ai plekt din casa e mai liniste fara tine, te ai dus akolo numai sa faci rau

  21. 21
    raluca Says:

    esti o mare perversa

  22. 22
    Mia Says:

    Sati fie rusine nesimtito de SORANA pentru ideile tale timpite.

  23. 23
    Nicu Enache Batranu Says:

    parere: asta cu strunga intre dinti :) )))))) sa fim seriosi nu se uita aia la nicu :) ))) nicule tata batraneteaaaaa!

  24. 24
    nelylu39 Says:

    esti foarte prefacuta spune lucrurilor pe nume nu mai amagi oamenii nicu nu merita asta

  25. 25
    rocsana Says:

    sincer eu cred k e noul eu iubit deoarece pe facebook-ul tipei scria clar sub poza iubi Sorin….cred k isi bate joc d nicu…nici nu’l baga in seama in emisiuni cand venea dupa c a iesit afara asa cv nu se fc….

  26. 26
    iulia Says:

    e cea mai proasta si cea mai plictisitoare emisiune de pe aproape toate posturile.nu inteleg ce semnifica si de vara trecuta sau de cand a inceput emisiunea numai personajele astea le arata .nu e buna de nimic emisiunea.tot ce se intampla e sa se faca de ras si sa se intrebe “vrei la munte sau nu?”slaba !! si gata.

  27. 27
    anonim Says:

    catalina este o nesimtita,a vrut sa desparta si cuplul alin-elena,dar imi pare bine ca nu a reusit , iar in legature cu nicu, ea doar se joaca cu sentimentele lui .

  28. 28
    anonim Says:

    catalina este o nesimtita.

  29. 29
    albertina Says:

    Catalina de ce nu spui adevarul ? iti place sa-i faci pe altii baietii sa sufere? daca iti place de Nicu spunei si daca nu atunci tot sai spui

  30. 30
    Raluca Says:

    Vreau si eu Facebook`ul Catalinei va rog:*

    SIncer nu cred k vor face cv impreuna catalina cu Nicu .

  31. 31
    lala Says:

    omfg da ala e chiar bun:|:O

  32. 32
    firuta Says:

    Pe acel impelitat trimite-ti-l sa se trateze.Pacat ,va strica emisiunea cu parintii lui cu tot.Chear nu se vad cat sunt de loviti ,probabil nu li-sa deschis par*suta.SATANA IN PERSOANA ESTE.

  33. 33
    diana Says:

    este o nesimtita fara pereche chiar nu are nici un sentiment pt nicu

  34. 34
    cristina Says:

    parerea mea e ca, CATALINA nu are nici cel mai mic sentiment fata de NICU asta sa vazut de la inceput, nustiu de ce mama lui nu observa acet aspect

  35. 35
    simona Says:

    va rog frumos dati-mi si mie adresa catalinei sau a lui sorin baiatul din imagine adresa de facebook va rooooooooooooooooooooooooooooooooooooog trimetetimi-o pe adresa mea de facebook ionica bratosin sau bratosin_simona@yahoo.com

  36. 36
    Paturca Andreea Says:

    Catalina nu merita nici o atentie din partea lui Nicusor.Las ruga pe Nicu sa nu se tina dupa Catalina cum se tine dupa Valentina.

  37. 37
    Paturca Andreea Says:

    Catalina nu are nici un sentiment pt Nicu.Ea isi face de cap in afara competitiei si Nicu vrea sa iasa pt ea.Esti o mincinoasa mare Catalin-o.

  38. 38
    Paturca Andreea Says:

    Si esti o urata.nu stiu ce a vz Nicu la tn.El e cu tine doar de dragul mamei lui.

  39. 39
    Paturca Andreea Says:

    =))

  40. 40
    andreea Says:

    este iubitul catalinei de afara pe niku doar il amageste…

  41. 41
    coscodaru violeta Says:

    pacat catalina k nu ai avt curajul sai sp lui nicu in fata sa vazut ce fel de fata esti ,,,, varza,,

  42. 42
    mirela lupu Says:

    imi pare foarte rau de nicu,iar catalina nu era pentru el si se pare cal amageste degeaba.dc nu are curajul sai spuna lui nicu ca ea are o relatie cu acel sorin foarte urat din partea ei inainte sa faca lucrul acesta trebuia sa se gandeasca de 2 orii nu sa se joace cu sentimentele lui.asa cum a spus sorin din casa nora pt mama e o mare mincinoasa s o nesimtire iesita din comun

  43. 43
    ancutza_2399 Says:

    catalina este o fata fara cuvant o sa si bata joc de nicu.

  44. 44
    ana11 Says:

    catalina cea fost a fost pina acumdar sa fiu ca tine mas casatori cu nicu sa moara dusmani de ciuda.si chiar daca nu mas intelege bine cu el as sta casatorita sai bagi in dr*ci toti dusmanii.sa va vedem miri.va tinem pumni din timis.

  45. 45
    justforfunny Says:

    “dusmanii” ce pierd la afacerea asta,Ana? Catalina ar trai cu taranul prost si ar fi rasul tuturor,nu s-ar mai uita nici un barbat de Doamne-ajuta la ea,dupa un eventual divort…asa ca singura care si-ar blestema zilele si ar muri de ciuda ar fi Catalina.
    Dupa…ar muri parintii ei. Numai un idiot s-ar casatori cu astfel de rationamente…
    Defapt,daca ma uit la gramatica ta…nu prea te ajuta capul.Esti Diana npm4? Aia era asa agramata si s-a maritat pentru gura lumii si pentru premiu.

  46. 46
    Dora Says:

    Baiatul din fotografie este Sorin, asa-zisul “verisor’ al Alexandrei. Eu nu cred in sentimentele Catalinei pentru Nicu. El a crezut ca va face cu ea un cuplu in afara casei, dar se insala. O mare vina poarta mama lui Nicu, doamna Maria, care o place mult pe Catalina. Regret ca Nicu nu a facut un cuplu cu Valentina se potriveau mult. Sorin a reusit sa-i cunoasca fata ascunsa a Catalinei, desi e mult mai tanar decat Nicu!

  47. 47
    deea Says:

    catalina este cea mai mincinoasa fata din competitie.

  48. 48
    bezaraumonica Says:

    imi pare rau sa sp dar catalina isi bate joc de nicu

  49. 49
    bezaraumonica Says:

    sa ii fie rusine lui catalina,bine ia facut sorin,bv lui

  50. 50
    bezaraumonica Says:

    normal k este sorin,si nu cred k e varul alexandrei,au mintit amandoua sambata

  51. 51
    Petrica-Daniel Says:

    Ar fi pacat de Nicu sa i se intimple asa ceva…sau asta a fost numai sa iese Nicu din casa…..

  52. 52
    deea Says:

    si s-au facut de ras saptamana trecuta.sa le fie rusine.

  53. 53
    lorena Says:

    Catalina e o neseriosa , iar Nicolae un naiv …

  54. 54
    deea Says:

    de ce nu imi raspunde nimeni

  55. 55
    alex Says:

    pot sa zic… esti prea praf, draga Raluca, cu tot cu emisiunea ta cu tot. esti degeaba…daca tu crezi k acest blog te ajuta cu ceva…cum nu ajuta pe nimeni, de altfel…s-ar putea sa ramai la nivelul acestor oameni care au inventat astfel de emisiuni de bazar, as putea spune, de cacao…si sigur, s-ar putea sa ajungi undeva prin camasa de forta…esti praf!

  56. 56
    maria Says:

    dupa 3 zile dupa ce a iesit din casa era la farmacie isi luase pilula de a doua zi:))

  57. 57
    flori Says:

    Eu cred ca faza cu Catalina a fos doar ca sa iasadin casa,dar el a si crezut in sentimentele lui Calina pacat de el,e un om muncitor dar ca prost,il invart toate fetele dupa deget asa cum vor ele ji acm nu vb numai de Catalina,ji alte fete st convinsa ca la fel fac cu el.

  58. 58
    flori Says:

    Iar de Catalina ce se mai zic…bravo ei fata ca e smechera ji jtie cm sa se joace cu un baiat.Bravo ei…prosti sunt cei ce cad in plasa ei.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free