Silvia si Andrei formeaza un cuplu


In emisiunea de dimineata din data de 4 noiembrie 2010, Andrei si Silvia au recunoscut in direct ca formeaza un cuplu si incearca sa se cunoasca mai bine.

Desi initial Andrei a oscilat intre Silvia si Cristina, se pare ca el a realizat ca singura care i s-ar potrivi cel mai bine este fata aleasa de mama sa, adica Silvia.

Aceasta din urma l-a placut pe Andrei inca de la inceput, insa in momentul de fata incearca sa fie putin mai rezervata, lasand timpul sa decida cum vor decurge lucrurile pe parcurs in relatia lor care este inca la inceput de drum.

Credeti ca Silvia si Andrei vor forma un cuplu durabil in casa Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

38 comentarii la “Silvia si Andrei formeaza un cuplu”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 38
    Alin Says:

    Felicitarii :*Sa le demonstrati celor din casa sentimentele voastre.Ele sunt reale.Merita tot cei mai frumos din lume atat Silvia cat si Andrei.Se potrivesc.Se iubesc . Sunt cei mai calculati concurenti din aceasta emisiune.stiu cand tre sa vorbeasca si ce trebuie sa spuna.Si cand spun ceva spun cu fff mare grija sa nu raneasca pe nimeni. Va iubesc si mult succesc .:*

  2. 37
    ana Says:

    sunt cei mai frumosi si se fac cel maine intelesi.

  3. 36
    Liliana Ş. Says:

    Nici un moment nu am crezut ca nu vor face cuplu. Se potrivesc, sunt frumosi… pur si simplu Dumnezeu le-a facut cunostinta prin intermediul emisiunii NPM. Le doresc succes si as dori sa-i vad mire si mireasa.

  4. 35
    flory Says:

    ma bucur mult pentru ei sunt foarte frumosi amandoi se le sta foarte bine impreuna nu stiu pt ce a mai sta andrei pe ganduri pt ca Silvia este o bomboana pe langa Cristina dar bine ca pana la urma sa hotarat si a ales bine

  5. 34
    stefania Says:

    mie mi se par a fi draguti impreuna,se potrivesc
    acum…timpul va decide daca sunt facuti sau nu de casatorie
    chiar is curioasa daca e adevarat ce zice lumea pe aici cum ca ei ar fi in casa doar pentru bani….vom vedea!!

  6. 33
    dalma Says:

    si andrei si silvia sunt frumosi si se potrivesc dar nu de casatorit

  7. 32
    Meri Says:

    Conteaza fizicul, o camasa o speli cu drag daca iti place omul de linga tine daca nu devii ori o menajera ori o intretinuta. Este foarte importanta atractia fizica din ambele parti.

  8. 31
    Meri Says:

    Atita cearta pentru un sarut , sau vrei sa pari si tu o victima si chiar reusesti. De la inceput Andrei a spus numai minciuni si continua. Nu e dragoste intre ei si la nici un cuplu din casa altfel ar vorbi si ei de viitor, daca au un servici daca au 8 clase terminate ca bietul IOAN , facultate , dar ei cum se intilnesc numai birfa. Silvia ai 2o ani esti la fel ca Tatiana banii conteaza.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free