Nicolae, dezamagit de fetele din casa NPM5?


Desi pana acum a primit numai refuzuri din partea fetelor din casa Nora pentru mama 5, Nicolae incearca sa fie optimist, insa nu intelege de ce nici unei fete nu ii place de el si de ce nu este pe placul lor.

Nicolae a oscilat pana acum intre mai multe fete:  Catalina, Maria, Adelina, Valentina. Se pare ca de curand, Nicolae este tot mai interesat de Valentina, despre care incearca sa afle cat mai multe. Ii va da oare aceasta sansa de a o cunoaste mai bine?

Credeti ca Nicolae este dezamagit de fetele din casa Nora pentru mama 5?

Articol relizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Nicolae, dezamagit de fetele din casa NPM5?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    marie saiss Says:

    O fata care a invatat carte si a facut o facultate nutreste spre o cariera spre ceva mai mult,dece s-ar marita cu un om care nu este de nivelul si pretentiile ei,oricum treburile casei le face si dece nu amandoi?dar sa fim seriosi cine vrea sa fie roaba maturatului si scuturatuiui ininte de orice,mereu mereu,acum cand masinile face aproape totul in casa si repede si bine.Este greu pentru nicusor fiindca a ramas putin mai mult in urma cu vremurile.

  2. 14
    adrian817 Says:

    si alta parere din partea mea este k trebu-i sa te cuplezi cu valentina
    bafta .bafta si iar bafta

  3. 13
    adrian817 Says:

    nu stiu cine esti tu mai alexandre de sti asa de multe dar cred k te inseli
    asa k vezi tu de treaba ta k io zic k este mai bn ;)
    niky BAFTA
    si sa sti k ai sustinatori si din afara ecranului ;) :*

  4. 12
    Didi Says:

    Anca pn… Nicolae asta al tau e mai legat de fusta mamei decat oricare baiat din casa. )) Si unul de 17 ani daca ar intra, tot ar fi mai barbat decat aratarea asta de 28.

  5. 11
    anca pn Says:

    bineinteles ca fetele din casa nu il plac pe nicusor.ele vor numai niste papa lapte, niste baieti inca legati de fusta mamei(cred si eu ca la 20 ani cat au ei inca mai depind de mama) pentru ca si ele sunt la fel: necoapte la minte, bineinteles iresponsabile si venite aici doar pentru a aparea la tv, nicidecum pentru a se casatori. o fi avand si nicusor unele pretentii dar la varsta lui este absolut normal sa stie ce vrea si sa vada viata cu alti ochi. si sa ceri de la o fata sa stie sa intretina o casa nu mi se pare ca e deplasat pentru ca fetele daca tot pretind ca au venit sa se marite ar trebui sa le intereseze si acest aspect, nu doar sa stie sa se certe si sa raspunda cu nesimtire. ca doar nu arata altceva!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free