Ioan si Mihaela, un cuplu?


ioan si mihaela npm5Ioan, cel mai indecis baiat din casa, dar si unul dintre cei mai doriti, se pare ca o vrea cu ardoare din nou pe Mihaela, fata cu care s-a sarutat pentru prima oara in casa Nora pentru mama 5.

Desi in foarte scurt timp el a format un cuplu cu Catalina, relatia lor nu a durat nici macar o saptamana, din cauza comportamentului sau de Don Juan.

Ioan a oscilat intre mai multe fete: Mihaela, Daniela, Valentina, Catalina, dar se pare ca aleasa va fi Mihaela. Cu toate ca i-a trimis un bilet in care ii spunea ca vrea sa fie doar amici, se pare ca sentimentul este mult mai puternic.

Credeti ca Mihaela este o alegere buna pentru Ioan? Se potrivesc cei doi?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Ioan si Mihaela, un cuplu?”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Meri Says:

    Sa se desparta, niciodata acesti tineri sunt pentru Bani si toate cuplurile . Ioan sa suparat ca Maria a spus de Mihaela ca ar putea sa o numeasca la eliminare. Daci fetele fara cuplu afara si sa ramina MUTELE.

  2. 29
    Didi Says:

    doi uratzi caraghiosi!

  3. 28
    dorinika Says:

    eu cred ca ei aici se cupleaza cu persoanele cu care se potrivesc la caracter ,in comunicare au aceleasi pareri, nui vorba nici intrun caz de sentimente ,de iubire……nu poti sa te indragostesti intro luna,sau ca iti spune cineva- hai ce faceti va iubiti sau nu? o sa apara atractia ceia pe parcurs….si o sa vedem cine cu cine se cupleasa cu adevaratelea, eu mam indragostit prima data in clasa 8 ,si chiar daca avem acum si un baietel noi timp de 8 ani neam tot indragostit unul de celalat si inca o facem in continuare…fiindca anii trec si noi ne schimbam si trebuie sa ne accepam asa cum suntem…..ce vreau defapt sa spun, e ca ei nu se cunosc inca, ca sa se indragosteasca sau sa mearga vorba de casatorie…. trebuie timp…

  4. 27
    Luminita Says:

    Mihaela si Ioan chiar daca sant tineri , se potrivesc . Ion a trecut prin perioade grele in copilarie . Trecerea lui cand la mama in Italia cand in Romania , la afecta putin , Mama lui a gandit bine sa fie alaturi de el in aceasta emisiune , Ei au venit sa se reuneasca ca familie . Vrabo dansei . A venit vremea , asa cum a spus sae gandeste la Ioan , Ioan si Mihaela vor fi un cuplu careb vor merge pana la capat . O sa vedeti

  5. 26
    andre Says:

    sunt foarte simpatici si naturali!
    ioan si mihaela un cuplu perfect :) )

  6. 25
    tiki -taka Says:

    nu ami plac 2 gogosari umpluti..nu se potrivesc si se vor desparti

  7. 24
    PENTRU MARIANA Says:

    EU CRED CA IN CONTINUARE GANDESTE CU PICIOARELE. OARE NU O DUCE CAPUL?DE IOAN S-A AGATAT PRECUM BOALA DE OM SANATOS,SE VEDE CA NU ARE SCOALA,VREA CU ORICE PRET SA PRINDA PE CINEVA,DOAR,DOAR S-O MARITA.

  8. 23
    mariana Says:

    acum a ales si Ioan cu capul si nu cu picioarele. Mihaela este o fata f buna cu mult bun simt si va sti sa-l tina pe Ioan din scurt pana ce acesta se va maturiza. E un cuplu brava

  9. 22
    lavinia Says: Says:

    imi place foarte mult mihaela shi ioan

  10. 21
    lili Says:

    Ioan e dus cu pluta,singur a zis ca sunt 2 copii ,ce sa faca ei intr-o casnicie?nu-,i place…dar statutul de femeie divortata e mai bun ca iti da posibilitatea sa umbli mult si bine ,ma refer la Mihaela dupa ce va iesi casatorita din casa.

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free