Daiana, propusa pentru eliminare in Casa Rozelor


daiana npm5Daiana a fost una dintre cele doua fete propuse spre eliminare in Casa Rozelor. Ea si Valentina s-au aflat pe lista de eliminare a mamelor.

Valentina a iesit Nora Saptamanii si a fost protejata, scapand astfel de eliminare. In cursa pentru a convinge publicul pe parcursul unei saptamani ca merita sa ramana pe mai departe in competitie a ramas doar Daiana, care a fost nominalizata de doamna Maria.

Credeti ca Daiana merita sau nu sa fie eliminata din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Daiana, propusa pentru eliminare in Casa Rozelor”

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Denia Says:

    livia hai sa o votam sa nu plece:(

    ca e dragutica:D

    fanii daianei daca chiar vreti ca ea sa nu plece haideti sa o votam!

  2. 9
    negreanca Says:

    draga livia suntem multi sustinatori ai daianei care nu vrem sa plece si sper din tot sufletul sa se mai adauge oameni de buna credinta care aprecieaza sinceritatea si ferpleyul intrun concurs te votam daie sa ramai in casa npm5

  3. 8
    mirela Says:

    Fetita,tu parca ai venit cu barca tocmai din Tunisia.Pana sa vorbesti te opresti,una esti intrebata si alta raspunzi…….Daiana,tu du-te acasa fetita,ca poate ai treaba.De ce nu ai dormit acasa si aici la Kanal D sa fi fost apta pt concurs.Pai tu daca dormi in concursul asta,tu nici nu stii knd se termina.offffffffff Ea viseaza la Alin ca e si ea DIN Craiova si de aceea s-ar potrivi cu Alin.NU MERITA

  4. 7
    livia Says:

    nu vreau sa plece:((:*:*:*

  5. 6
    lili Says:

    stai linistita nu e loc daiana pentru tine
    elena e a lui alin edraguta si silvia dar elena e nr unu sa speram ca alin si elena vor ramane pana la capat
    pentru elena sunt clare lucrurile ea nu va face cuplu cu numeni daca reletia cu alin nu va merge se vede ca il place pe alin desi e foarte diplomata si nu prea arata sa speram ca alin va fi si el hotarat cat desprenoi sa ii sustinem pe cei doi
    la buna gasire

  6. 5
    xapy Says:

    Frumusica, frumusica dar degeaba daca nu stie sa se exprime.

  7. 4
    gaby Says:

    Daiana este o fata linistita si draguta.Nu cred ca merita sa fie eliminata saptamana viitoare deoarece poate va avea sansa sa formeze un cuplu in viitorul apropiat.Poate acum il place pe Alin dar daca acesta formeaza un cuplu sansele nu sunt foarte mari in ceea ce o priveste.Oricum sper sa nu fie eliminata si sa ramana mult timp in competitie.Succes!

  8. 3
    Ediii Says:

    Caci despre doamna maria este o mincinoasa notorie infecta nu a fost in stare sa zica motivul real dece vreea sa o dea afara pe Daiana , cica este ceeea mai mica din casa si ca data trecuta a nominalizat-o pe ceea mai mare… MINCINOASA INFECTA NENOROCITA…vorba lui gabriela , ceaa mai mica e Mihaela…Adevaratul motiv este ca a comentat la onanistul de fisu care are 28 de ani si a venit la npm sa isi gasesca o fata cu 6 ani mai mica… SUCK MA SUCK PT DMNA MARIA SI PT FISU ;)
    <3 Daiana , o sa fac tot ce pot sa te votez sper sa ramai in continuare:((

  9. 2
    Ediii Says:

    Dmne… va rog frumos fac absolut orice salvate-o :( (, votati-o sa ramana va raman dator , nu vreau sa plece:((, e mult preea devreme sa plece nici nu am cunoscut-o foarte bine. Nu merita sa fie a doua eliminata:((. ce aveti cu ea:(? ce va facut sa o jigniti?
    este preferata mea<3. o sa fac tot ce pot sa ramai :( (.<3 daiana …

  10. 1
    gabriela valentina Says:

    daiana nu cred ca va reusi sa conviga ca sa nu iasa din casa , este prea moale

Pages: « 6 5 4 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free