Daiana, propusa pentru eliminare in Casa Rozelor


daiana npm5Daiana a fost una dintre cele doua fete propuse spre eliminare in Casa Rozelor. Ea si Valentina s-au aflat pe lista de eliminare a mamelor.

Valentina a iesit Nora Saptamanii si a fost protejata, scapand astfel de eliminare. In cursa pentru a convinge publicul pe parcursul unei saptamani ca merita sa ramana pe mai departe in competitie a ramas doar Daiana, care a fost nominalizata de doamna Maria.

Credeti ca Daiana merita sau nu sa fie eliminata din competitia Nora pentru mama 5?

Articol realizat de Raluca Neagu

58 comentarii la “Daiana, propusa pentru eliminare in Casa Rozelor”

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 58
    CATY&EMY Says:

    BAFTA FATO SI CURAJ!!!:):):):):):);););););)

  2. 57
    DOINA Says:

    DAIANA AR TREBUI SA EIE UNEORI IN CONSIDERATIE CEIA CEI SPUN MAMELE ESTE VINOVATA SI DOAMNA MARYA SI DAIANA DAR CEA MAI VINOVATA ESTE MAMA DAIANEI CARE INTODEAUNA TOARNA GAZ PE FOK EU VA UREZ SUCCES IN TOATE DAR DOAMNA MARIA NU A AVUT DREPTATE ATUNCI CIND A NOMINALIZATO PE DAIANA

  3. 56
    alexandra Says:

    :) Vaide capul Doamei Maria…dak o sa vada intr-un moment ca vine si ptr.Daiana un baiat..o sa faca crize…!o sa vedem
    Pana atunci votati-o ca sa ramana…pana la final…!si sa castige chiar dak Silvia si Andrei vor sa renunte…!
    Bafta Daina….
    Cu stima,
    fosta concurenta,Alexandra

  4. 55
    alexandra Says:

    :) Nu merita sa plece nu a gresit cu nimic si este foarte sincera si naturala .Din fata tv dar..ptr ca eu am stat putin la nptm.5 ..stiu si se vede ca nu are scoala vietii si ca nu e o curva cu tupeu..si o fanfaroana…alea cu tupeu vaide mama lor si vaide ele… Orice ar fi votati o sa ramana in casa npm 5.

    ;)

  5. 54
    alexandra Says:

    ;) Doamna Maria este o mincinoasa …mult peste limita admisa nu a fost in stare sa zica motivul real de ce vreea sa o dea afara pe Daiana :) Adevaratul motiv este cel spus de mama Daianei
    O sa fac tot ce pot sa te votez sper sa ramai in casa,si pentru ca sa vina si ptr. tn perechea potrivita.!Cred insa ca de aceea iti crere ca sa iesi afara ca fiu ei sa aiba noroc…sa vina si o fata ptr.el…nemernicii!:*

  6. 53
    alexandra Says:

    :) Votati-o ca sa nu plece va rog…dak ar fi sa o luam dupa frumusete…ea e cea mai frumoasa!

  7. 52
    alexandra Says:

    Vio cred ca ar trebui sa iti musti limba…ptr.ca Diana nu e fata pe care o crezi tu…din cate am vazut la tv dar si in casa nptmama5…este o victima a Valentinei…asta e…si nu e bn sa v-a da-ti cu parerea….!!!!!!!!!!!!

  8. 51
    Vio Says:

    nu stiu ce cauta daiana in aceasta emisiune.. in primu`ar trebui sa consulte un dentist.:D..j in al doilea -rand nu stie sa lege 2 cuvinte..are goluri in exprimare ..mrg..are q cn semana ..ca nici mama ………………….:))

Pages: [6] 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free