Comisia de decizie a hotarat: Costel ramane pe mai departe in competitie


costel npm5In ultima perioada evenimentele din Casa baietilor s-au cam precipitat, jignirile si amenintarile incalcand regulamentul Nora pentru mama.

Se pare ca cel care a fost centrul tuturor acestor intamplari mai putin fericite a fost Costel, despre care baietii considera ca a ramas singur in tabara contra ceilalti, nemaifiind prieten cu niciunul dintre concurenti, mai ales ca si Sorin s-a indepartat de el in ultima perioada.

Costel a incalcat regulamentul Nora pentru mama prin violenta verbala de care a dat dovada , astfel Finala Saptamanii din data de 30 octombrie 2010, fiind o seara decisiva pentru el si mama sa.

Comisa de decizie a hotarat ca doamna Niculina si Costel sa nu fie descalificati din competitia Nora pentru mama 5. Costel fiind avertizat sa-si revizuiasca comportamentul.

Ce parere aveti de evenimentele care s-au petrecut in Casa baietilor?

Articol realizat de Raluca Neagu

18 comentarii la “Comisia de decizie a hotarat: Costel ramane pe mai departe in competitie”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    dinasu Says:

    frumos vocabular ai doamna lili.la 40 de ani ar trebui sa lasi altfel de comentarii si nu numai tu ci toti care folosesc asemenea cuvinte:handicapat,am mai vazut si infecta de doamna maria si multe alte jigniri,fratilor nu va place cineva…abtineti-va de asemenea comentarii.multa bafta tuturor concurentilor.

  2. 9
    carmen Says:

    cu parere de rau si respect pentru mama lui Costel….in casa nu exista nici o fata sa faca el cuplu! nici sa se exprime nu stie!

  3. 8
    sheilla Says:

    nu stiu dk e decizia corecta.are un comportament ce lasa de dorit.e simpatic fizic vorbind dar nu cred k o fata isi doreste o persoana cu temperament violent alaturi.cred k pana la final se va lasa cu mici bataite.sorin a procedat corect renuntand la maria ptk altfel ar fi continuat amenintarile lui costel.nu cred k se va skimba.mai vedem.succes

  4. 7
    DOINITA Says:

    nu imi place de COSTEL

  5. 6
    mirela Says:

    Ce cauti hiena,in casa matrimoniala,…………..afaraaaaaaaa,lasa oamenii seriosi sa concureze,tu du-te ca ai treaba la k1,smardoiule,du-te cu d-zeu. Mare rusine ai facut mamei tale.Ai plecat de acasa sa iti dea kanal d lectii de viata in public.Urat,foarte urat din partea ta.

  6. 5
    juci Says:

    Sunt de acord!

  7. 4
    corina Says:

    Nu-mi place comportamentul lui Costel.Indiferent de situatie,el prea mult ameninta.Si a facut acest lucru inca de la inceput.Exact cum spuneau baietii,e singurul lui “mod” de a iesi in evidenta.De altul nu este in stare si atunci recurge la astfel de vorbe care sa sperie.

  8. 3
    Ella Says:

    Costel e provocat mereu de baieti. Intr-adevar isi iese prea repede din fire si ameninta foarte usor, sunt de acord cu faptul ca a fost avertizat de comisia de decizie si sunt de acord ca daca mai face sa fie eliminat, dar cred ca ar fi bine si ceilalti baieti care tot il provoaca sa fie mai rezervati

  9. 2
    lili Says:

    handicapat…eu am 40 de ani si nu m-as uita la el…cum sa se uite Maria?

  10. 1
    snacks Says:

    costel nu merita sa mai stea in casa cu oameni normali. pacat de mama lui.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free