Elena, deranjata de afirmatiile Valentinei


npm5 valentina si elenaElena a fost deranjata in urma afirmatiilor rautacioase pe care Valentina le-a facut la adresa ei.

Concurenta Elena a fost suparata cu atat mai mult cu cat, ea nu a vorbit-o de rau pe Valentina in niciun fel si nu a inteles motivul rautatilor pe care aceasta le-a facut la adresa ei.

Valentina a tinut totusi sa-si ceara scuze personal, atat Elenei, cat si lui Alin, mai nou partenerul Elenei.

Pe langa cuvintele jignitoare aduse de Valentina, Elena a fost putin deranjata si de faptul ca Alin nu i-a luat indeajuns apararea in fata rautatilor care i-au fost adresate.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Valentina i-a adus jigniri Elenei?

Articol realizat de Raluca Neagu

46 comentarii la “Elena, deranjata de afirmatiile Valentinei”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 46
    Karla Says:

    Si-a exprimat in vizorul camerelor,parerea vis-a-vis de cuplul Elena-Alin.
    O fata cu bun simt,chiar daca ar fi crezut asta,tinea pentru ea,asa…in vizorul camerelor,a aruncat momeala,ca o codoasa care vrea sa strice cuplul.
    Nu e buna Elena…apoi,se ridica singura in slavi,sugerand ca ea ar fi mai buna…miloaga! Cersind atentie astfel,isi va atrage dispretul baietilor,mamelor si al fetelor. Nici macar fetele nu o agreeaza decat cojunctural…

  2. 45
    Karla Says:

    Oricat ar pretinde cineva ca este o persoana buna,isi raceste gura de pomana atat timp cat jgneste.Valentina le-a jignit pe Daiana,Elena, fara ca acestea sa-i fi adresat vreo jignire sau sa-si fi dat cu parerea despre persoana ei. Daca se lega doar de Catalina care, facuse cam aceeasi greseala ca si ea,era alta poveste…dar pe Catalina n-o invidia.

  3. 44
    Karla Says:

    *fac marturisiri

  4. 43
    Karla Says:

    Cine esti,tu,Sonia,sa ne ceri pareri sau sa ne indesi parerile tale pe gat?Sora Valentinei,ma-sa?
    Sa-ti spun eu…ca alea care striga in gura mare sunt mai parsive si
    mai catzele decat oricine? Nu isi pot tine gura si alearga la scandal,arunca secretele si tradeaza dar face marturisiri mincinoase denaturand adevarul dupa bunul plac si mintea seaca? Femeile de nimic se tin de nimicuri si cauta prin gunoaie.
    Femeile de nimic nu pot iesi in evidenta prin nimic si atunci incearca sa-i “omoare” pe ceilalti,crezand ca asa se face remarcata? Rezultatul este trist: In cele din urma,femeia de nimic ramane singura,izolata de toti.

  5. 42
    tiby Says:

    “mortii “pardon

  6. 41
    tiby Says:

    iar dezgropati morii?….a trecut ceva timp de la cadoul pe care la primit alin de la elena…nu aveti subiecte de discutie ca dna gabriela?…..cand e liniste in case incepe ea sa-si aduca aminte de un anumit cuvant…gest…intamplat cu mult timp in urma si care a fost aplanat…..il aduce iar in discutie si numai pune paie pe foc….acum asta faceti si voi….mortii se ingroapa o singura data si nu mai trebuiesc dezgropati….a fost ce a fost si gata…ce atata palavrageala si critica pentru un cadou?fiti atenti la prezent…trecutul e trecut….

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free