Cristina, criticata in urma comportamentului ei


cristinaCristina nu a fost vazuta prea bine de concurentele din Casa Curcubeului, mai precis de Maria si Elena.

Cele din urma considera ca prin comportamentul ei, Cristina a demonstrat ca ii este frica de o posibila eliminare a ei din concurs.

“Cristina se va uita mai atent la Andrei daca vrea sa ramana in concurs”, au fost cuvintele Mariei care este de parere ca singurul scop al Cristinei este sa faca un cuplu doar pentru concurs.

Desi Cristina s-a declarat la un moment dat indragostita de Alin, Elena este de parere ca nu a fost asa, ba mai mult considera ca nemaiputand fi cu Alin, unul dintre cei mai ravniti baieti, Cristina va incerca sa faca in curand un cuplu de frica sa nu plece din competitie.

Credeti ca intre Elena si Cristina exista o mica rivalitate din cauza alegerii facute de Alin?

Articol realizat de Raluca Neagu

12 comentarii la “Cristina, criticata in urma comportamentului ei”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 12
    ela Says:

    Cristina esti cea mai tare pt mn si familia mea te iubim si ne place cum gandesti eu ma numesc ela si am 22 de ani miar face placere sa fim prietene si sa vorbim pe mess daca si tu vrei bn inteles cand vei esi din casa nora pt mama te pup si un an nou fericit

  2. 11
    mitrica laura Says:

    in primul rand elena nici nu se compara cu cristina,asa cum a spus andrei cristina e o lady.e preferata mea si o votez.totusi as fi vrut ca alin sa fie cu cristina si nu cu elena,cristina e de mii de ori mai frumoasa.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free