Ioan are iubita in afara competitiei NPM5?


npm 5 ioanDesi a declarat odata cu intrarea in competitia Nora pentru mama 5 ca isi doreste sa-si gaseasca jumatatea si sa se casatoreasca in acest concurs, se pare ca ies la iveala lucruri socante …Ioan are o iubita in afara competitiei.

Cu toate acestea, Ioan a fost foarte dezinvolt si nepasator la ceea ce ar putea insemna sa le marturiseasca celorlalti concurenti faptul ca are o iubita in afara casei la care tine si pe care nu o va parasi chiar daca se afla in prezent la o emisiune matrimoniala…Sa fie oare altul scopul lui Ioan de a intra in casa NPM5, decat acela de a se casatori?

Intrebat daca are iubita in afara competitiei, Ioan a declarat la Finala Saptamanii din data de 9 octombrie 2010 ca Andreea, fata despre care le-a vorbit celorlalti baieti este fosta lui prietena, despre care a declarat ca nu mai are niciun sentiment.

Dupa intalnirea cu fetele, Ioan se pare ca a fost unul dintre cei mai simpatizati baieti, mai mult decat atat el urmeaza a se intalni cu doua fete saptamana aceasta: Daniela, fata aleasa de el si Mihaela, fata aleasa de mama acestuia.

Credeti ca Ioan  are o iubita in afata competitiei?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Ioan are iubita in afara competitiei NPM5?”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    misha Says:

    Ioan..merge pe doua fronturi sau….probabil cauta in casa “Nora Pentru mama” un “pansament” pentru inima lui care plange inca pentru prietena lui de acasa…la fel cred si despre Valentin care inca suspina dupa Raluca…

  2. 9
    any Says:

    ioan cre ca trebuie sa mai copilareasca el se lauda ca a avut multe relatii dar de fapt el este un ranjit un laudaros si nu e serios niciodata el de fiecare fata in parte a avut de comentat negativ oare el e asa frunos

  3. 8
    simona Says:

    Ioan nu este pregatit de casatorie.Sincer nu inteleg pentru ce a venit in acest concurs.Din plictiseala?Intr-adevar el si cu Alin sunt scosi in evidenta.Baietii seriosi si care ar fi pregatiti pentru casatorie ar fi Andrei si Nicusor.Restul nu .Si dintre fete ,multe au venit pentru afirmare.

  4. 7
    sonia Says:

    Baieti seriosi: Andrei, Nicolae, Sorin si Costi.
    Aroganti: Ioan, Valentin, Alin.
    Cel putin Ioan, de-a dreptul nesuferit! La 20 de ani a plecat sa se insoare el sau sa se marite maica-sa ori sa gaseasca partener la catelusa?

    In editiile trecut3e baietii au fost cu mult bun simt. Nu-si permiteu sa rada de fete in felul cum o fac majoritatea acestora.

  5. 6
    lavy Says:

    teo de acord cu tine…si la fete e valabil:dde exemplu daiana,iulia,alexandra…toti ar trebui sa fie egali:d andrei e un baiat f inteligent si ar trebui sa iasa in evidenta:)

  6. 5
    gabriela valentina Says:

    n-am vazut emisiunea de dimineata,ce rau imi pare!

  7. 4
    marius Says:

    nasol acest articol, ne ai plictisit cu asemenea articolele de tot …. altceva nou nu ai si tu, numai asemenea articolele aiurea?

  8. 3
    claudia catalina Says:

    ar fi bine ca Ioan sa se decida ce vrea nu sa minta pe toata lumea,cred ca el a venit aici in lipsa de altceva . iar daca are sa se arate chiar de el nu vrea ,ca asa a luat sansa unui alt baiat si daca joaca murdar sa si plateasca asa cum au platit si ceilalti concurenti din celelalte sezoane adica sa fie exmatriculat. sunt dura dar daca asa e regulamentul de ce pt el sa nu se aplice? datorita mamei lui sau pt a face cit mai mult spectacol au venit?

  9. 2
    Lorena Says:

    In emisiunea de dimineata am inteles ca Ioan nu o poate uita inca pe fosta prietena , ca el e genul de baiat care pana nu are o alta relatie , cu o alta fata se mai gandeste la trecut . Nu trebuie sa-l condamnam , poate dupa ce a pierdut-o si-a dat seama ce a avut langa el ! Iar in casa NPM5 a avut alte asteptari de la fete si poate nici una dintre concurente nu se ridica la nivelul celei de-afara .
    Dar de d-nul Adrian din Ramnicu-Valcea ,primul telespectator care a intrat in direct ce spuneti ca a fost “concurent” , un fidel telespectator si jurist pe deasupra si nu se stie exprima ? Sau chiar a participat in concurs si pe mine ma inseala memoria ! Poate ma ajutati dvs …..

  10. 1
    teo Says:

    Am si eu o propunere si anume: Cred ca a r fi timpul sa fie aratati si ceilalti concurenti ,respectiv concurente din case fiindca unii din ei (ele) pot sa zic ca au fost dati deoparte. Vesnic este in centrul atentiei Ioan . De ce nu si Andrei sau Nicusor sau Sorin?????? Nu -i frumos cum procedati

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free