Ioan are iubita in afara competitiei NPM5?


npm 5 ioanDesi a declarat odata cu intrarea in competitia Nora pentru mama 5 ca isi doreste sa-si gaseasca jumatatea si sa se casatoreasca in acest concurs, se pare ca ies la iveala lucruri socante …Ioan are o iubita in afara competitiei.

Cu toate acestea, Ioan a fost foarte dezinvolt si nepasator la ceea ce ar putea insemna sa le marturiseasca celorlalti concurenti faptul ca are o iubita in afara casei la care tine si pe care nu o va parasi chiar daca se afla in prezent la o emisiune matrimoniala…Sa fie oare altul scopul lui Ioan de a intra in casa NPM5, decat acela de a se casatori?

Intrebat daca are iubita in afara competitiei, Ioan a declarat la Finala Saptamanii din data de 9 octombrie 2010 ca Andreea, fata despre care le-a vorbit celorlalti baieti este fosta lui prietena, despre care a declarat ca nu mai are niciun sentiment.

Dupa intalnirea cu fetele, Ioan se pare ca a fost unul dintre cei mai simpatizati baieti, mai mult decat atat el urmeaza a se intalni cu doua fete saptamana aceasta: Daniela, fata aleasa de el si Mihaela, fata aleasa de mama acestuia.

Credeti ca IoanĀ  are o iubita in afata competitiei?

Articol realizat de Raluca Neagu

15 comentarii la “Ioan are iubita in afara competitiei NPM5?”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 15
    Karla Says:

    Caterincos copilul asta. Ma distreaza.

  2. 14
    laura Says:

    MMHH…tipul asta nici nu stie ce vrea:)) Oh Doamne indecis mai e baitasul asta acum are o iubita fara acum nu…ciudat rau sper sa nu-l mai aleaga nici o fata din competitie.

  3. 13
    Meri Says:

    Prea mult este aratat si discutat Ioan si nu merita este un pusti. Din sute de concurenti Ioan a fost ales la ce sa se maimutareasca. Fetele le place de Ioan ca mama lui este MAMA saptaminii – o perie – ca altfel va spun eu nu se uitau la el.

  4. 12
    Karla Says:

    Sa speram ca cineva din familia lui Andrei isi va face curaj sa intre in casa npm pentru a-l sustine.Bafta,Andrei! Este singurul baiat care imi place din toate punctele de vedere. Mi-a placut Alin,nu-mi mai place deloc.Temperamentul ii stirbeste fizicul reusit(nu grozav,nu e chiar un Adonis). E si las pe deasupra,uita toate mistourile facute de el la adresa fetelor.

  5. 11
    teo Says:

    Atat unele fete cat si unii baieti din casa au venit sa se afirme nu sa se casatoreasca. Andrei, Nicusor ,Sorin si Costi sunt pregatiti de casatorie ,zic eu.Doar ca in primele trei saptamani aproape ca nu s-a spus nimic despre ei. Andrei care este un baiat super din toate punctele de vedere:super destept , bine crescut, politicos dragut etc. prea putin s-a vorbit despre el sau prea putin a fost aratat in materiale. Ca deh… de ce sa nu-l arate zilnic pe Ioan si pe maica-sa care au venit in casa NPM5 pentru bani si afirmare.
    Pacat ca Andrei este singur in competitie. Poate Dumnezeu il ajuta si va veni si mama lui sau alta ruda care sa-l sustina. Bafta Andrei!!!!!!!

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free