Daiana, marginalizata in Casa Rozelor?


npm5 daianaSe pare ca asa zisul conflict dintre Valentina si Daiana i-a amploare. Cele doua concurente nu contenesc sa se impunga reciproc din diverse motive care pentru altii ar parea relativ banale.

Valentina este deranjata de comportamentul Daianei, pe care o considera prea incapatanata si orgolioasa, probabil din cauza ca aceasta nu isi doreste sa cedeze in fata ei.

Valentina incearca sa-si impuna punctul de vedere in fata restul concurentelor din Casa Rozelor, dar se pare ca nu a reusit si in fata Daianei.

Daiana in schimb este perceputa de mame ca fiind o fire mai sensibila, ea simtindu-se in acest moment marginalizata de restul fetelor.

Probabil din cauza tuturor criticilor care i-au fost aduse, Daiana a devenit mai retrasa, motiv pentru care Valentina a dedus ca are ceva de ascuns, la fel cum crede si despre Daniela.

Credeti ca Daiana este marginalizata in Casa Rozelor?

Care dintre cele doua concurente: Valentina si Daiana, are dreptate in acest conflict?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Daiana, marginalizata in Casa Rozelor?”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    Karla Says:

    Valentina are nevoie de cineva “sa-si faca numarul” de scandalagioaica. A gasit o victima-Daiana- care,nu-i da satisfactie sa urle ca ea toata ziua,nici fraiera nu este Daiana sa-i faca jocul unei fete pe care n-o considera in masura sa i se “urce-n cap”.
    Mai repede se va marita “dezordonata” si “puturoasa” Daiana decat mahalagioaica Valentina “cea ordonata” si harnica.

  2. 19
    misha Says:

    Conflictul dintre Diana si Valentina…cel mai inteligent cedeaza..amandoua sunt incapatanate…

  3. 18
    any Says:

    am citit toate comentariile voastre dar vad ca nimeni nu vede cat de insuportabila este daiana daca sta retrasa nu inseamna ca e mai linistita fata este cam prostuta nu stiu ce cauta la un asemenea concurs cand stia ce defecte are e puturoasa dezordonata nu vad de ce voi toti credeti ca nu are dreptate valentina si celelalte fete ii fac observatie toate sunt de acord cu valentina dar numai ca lui daiana nu ii place ca doar valentina ii face observatie ce ar fi fost daca toate ar fi sari pe ea ca fiecare au avut ceva de spus

  4. 17
    sonia Says:

    Daiana, saraca, cam moale din fire a intrat in vizorul Valentinei. la 26 de ani aceasta are destula experienta de viata ca sa invarta lucrurile asa cum isi doreste.

  5. 16
    claudia catalina Says:

    dupa plecarea Valentinei cred ca Daiana se va simti mult mai bine , da este marginalizata in momentul asta . oare dc nu se fac eliminarile mai repede cit trebuie sa mai asteptam pt a scapa de anumite persoane care stiu doar sa jigneasca?
    sper sa fie prima care pleaca VALENTINA

  6. 15
    rocsi Says:

    Si eu sunt de parere ca Valentina ar trebui sa plece, desi are probabil rolul ei in aceasta emisiune si nu a fost aleasa intamplator! Se vede dupa privirea ei ca este rea, invidioasa si in curand o sa fie si geloasa ca nu cred ca o sa faca pereche cu cineva! Parerea mea ca mai are multe de educat la ea, chiar daca are 26 de ani, ma refer in special la tonul cu care vorbeste!

  7. 14
    teo Says:

    In primul rand vreau sa va spun ca nu am copii si cred ca sunt cat se poate de realista. Da, cred ca Daiana este marginalizata de fete si asta doar din cauza Valentinei care are un tupeu de nu zic ce ……. Cred ca Valentina ar trebui eliminata fiindca ea este marul discordiei in casa.

  8. 13
    tanya Says:

    daiana este o fata ff la lokul ei si nu cred k e din vina ei pt k ea nu a fakut nimik..

  9. 12
    lili Says:

    o sa plece cu siguranta valentina,cand va-a vedea ca nu o alege nici un baiat,prea vrea sa faca sefa,si a gasit-o peDaiana mai moale ,se crede smechera ,se potrivea cu puia ,amandoua din Ploiesti,amandoua rele de gura.afara cu ea…

  10. 11
    AndyGirl Says:

    maria are dreptate, Valentina pana acum am vazut ca se da mare ca ea a esit cu unul dintre baieti,ar trebui sa termine cu jignirile si una dintre ele sa spuna Stop Certurilo…voi ce credeti?

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free