Daiana, marginalizata in Casa Rozelor?


npm5 daianaSe pare ca asa zisul conflict dintre Valentina si Daiana i-a amploare. Cele doua concurente nu contenesc sa se impunga reciproc din diverse motive care pentru altii ar parea relativ banale.

Valentina este deranjata de comportamentul Daianei, pe care o considera prea incapatanata si orgolioasa, probabil din cauza ca aceasta nu isi doreste sa cedeze in fata ei.

Valentina incearca sa-si impuna punctul de vedere in fata restul concurentelor din Casa Rozelor, dar se pare ca nu a reusit si in fata Daianei.

Daiana in schimb este perceputa de mame ca fiind o fire mai sensibila, ea simtindu-se in acest moment marginalizata de restul fetelor.

Probabil din cauza tuturor criticilor care i-au fost aduse, Daiana a devenit mai retrasa, motiv pentru care Valentina a dedus ca are ceva de ascuns, la fel cum crede si despre Daniela.

Credeti ca Daiana este marginalizata in Casa Rozelor?

Care dintre cele doua concurente: Valentina si Daiana, are dreptate in acest conflict?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Daiana, marginalizata in Casa Rozelor?”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    Meri Says:

    Da, Valentina o crede slaba pe Daiana, cu Silvia de ce nu se pune. Pacat.

  2. 9
    sonia Says:

    Tocmai ce am gandit. Din lipsa de subiecte si nimic bun de aratat, a iesit in fata acarul Paun – Daiana.

  3. 8
    aura Says:

    daiana este preferata mea din casa rozelor…mie mi se pare ca valentina este o fata needucata..nu stiu ..dupa parerea mea ar trebui sa iasa din casa(valentina) pt ca este prea rautacioasa

  4. 7
    Oanaa Says:

    Daiana e o scumpica:X
    Valentina are ceva cu ea…e f rautacioasa :|

  5. 6
    lacrimioara Says:

    valentina cred ca e o frustrata,ce naiba are cu biata fata(daiana)?

  6. 5
    aura Says:

    cred ca pe valentina o supara ca daiana nu se cearta cu ia si incearca sa o dea in plans ca da bine la tv.e foarte teatrala valentina

  7. 4
    dulcika Says:

    si mie mi se pare k valentina vrea sa fie autoritara si vazand-o pe daiana mai slaba,vrea sa profite,celelalte fete au un caracter mai puternic si de aceea nu indrazneste sa se contrazica cu niciuna dintre ele,cred k este o persoana falsa,prea plangacioasa pt varsta ei,joaca mult teatru,pt ca in prezenta camerelor se comporta altfel

  8. 3
    dana Says:

    rautatile astea o fac pe valentina sa para foarte urata

  9. 2
    lavy Says:

    mi se pare ca fetele au ceva cu daiana…adica valentina,care le influenteaza pe toate fetele..se pare ca pe cristina o influenteaza foarte usor..mihaela iarasi..e o fata ok…dar si ea la fel ca si cristina…silvia nu e chiar asa usor de influentat..e o fata puternica..daniela vad ca nu se implica…valentina imi e favorita..dar in situatia asta nu ii dau dreptate…imi place pt ca e o fata puternica..dar la partea cu influentatul ma lasa rece:)))

  10. 1
    Maria Says:

    vinovata este Valentina
    nu conteneste cu jignirile si acuzele la adresa Daianei,pentru simplu fapt ca aceasta nu raspunde,lucru care o indirjeste si se considera afectata.Valentina este foarte rea,vrea sa faca pe sefa.Poate daca ar racea 2 min,Daiana i-ar raspunde.Acum nu mai vrea nici martori vrea sa fie doar ele doua ca sa o poata domina.
    Sa plece Valentina

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free