Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea


silvia npm4Silvia este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa. Are 20 de ani, este studenta la stiinte economice din  Oradea.

Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante.

La Nora pentru mama doreste sa isi gaseasca jumatatea si sa-si faca noi prieteni.

Silvia va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

222 comentarii la “Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea”

Pages: « 23 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

  1. 70
    anastasia Says:

    ”Omul needucat este ca un corp fara suflet.”Sa stiti asa este caracterizata Valentina..se vede,iar Silvia:”O buna educatie este izvorul si temelia cinstei.”fiindca este o fata educata si cinstita!>>>:*

  2. 69
    anastasia Says:

    Silvia prin faptul ca este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa si sa stiti ca:,,Cine este ultimul va fi cel dintai!”

    Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante fiindca are talent si aptitudini vocationale.

    Eu consider ca ar trebui sa se fereasca de Valentina care are mult tupeu si e prost educata!

  3. 68
    anastasia Says:

    Sa sti ca nu valoreaza acest Somebady 19..nici doi bani…e un prost/a!!!!

  4. 67
    anastasia Says:

    Bafta Silvia…te pwp …si mult noroc in dragoste sa ai fiindca meriti…ai o voce superba si nu imi pasa ce spune Somebady 19…sa ii dai dovada de mare educatie si de spirit de invingator fiindca esti o fata super tare…..

  5. 66
    Lara Says:

    Silvia este o fata SUPER. Arata foarte bine si cu tunsoarea asta si chiar daca este mai plinuta tot bine arata. Este vorba de ATITUDINE aici. Stie cum sa se faca placuta. Este plina de viata si spontana, si nu incearca sa convinga pe nimeni sa o placa facand pe fata cuminte. Asa este ea SUPER COOL.

  6. 65
    anca Says:

    E de treaba Silvia si s-ar potrivi foarte bine cu Andrei.

  7. 64
    Karla Says:

    Tunsoarea face toti banii! Se potriveste foarte bine temperamentului Silviei, ii evidentiaza ochiisorii si privirea de vulpita. Imi place tare mult fata asta!

  8. 63
    Meri Says:

    Ii sta bine cum este la corp, dar parul o strica o maturizeaza nu imi vine sa cred ca are 2o ani.

  9. 62
    bella Says:

    Pacat ca s-a tuns asa ca ii statea mai bine cu parul mai lung era mai feminina asa cu paru scurt intradevar arata a baietoi si o face prea matura…plinuta a fost de cand o cunosc din liceu nu ii frumos sa critici cum arata omu la corp ca asa a lasat-o Dumnezeu iar televitiunea atata timp cat e publica poate aparea oricine la tv,va legati de ea ca e plinuta dar de travestiti care apar pe posturi nu va legati…e o fata de treaba tare si am avut ocazia sa cant cu ea pt niste inregistrarifacute de profu nostru de muzica din liceu Berki Gheorghe si canta destul oke…iar ca a mers pentru bani sau pentru a-si gasi jumatatea este strict treaba ei!!!cei care o sustin sa o sustina iar cei care au alti preferati sa ii sustina pe aceea sa nu fie rautaciosi in privinta Silviei….Bafta Sisi si fii tu insuti asa cum te cunoastem noi cei din Oradea….

  10. 61
    lara Says:

    Pentru Somebody

    MARE PROST/PROASTA trebuie sa fii SOMEBODY ca sa faci asemenea afirmatii. Nu te mai chinui degeaba sa scrii prostii, ca nu schimbi tu parerea oamenilor cu complexele tale. Mai bine ai merge la psiholog ca sa te ajute sa scapi de complexe.

Pages: « 23 … 12 11 10 9 8 [7] 6 5 4 3 2 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free