Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea


silvia npm4Silvia este ultima concurenta Nora pentru mama 5 care a intrat cu sufletul deschis in casa. Are 20 de ani, este studenta la stiinte economice din  Oradea.

Silvia este o fire vesela, dinamica, optimista, plina de viata si ii place sa cante.

La Nora pentru mama doreste sa isi gaseasca jumatatea si sa-si faca noi prieteni.

Silvia va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti despre concurenta Silvia?

Articol realizat de Raluca Neagu

222 comentarii la “Fete: Silvia, 20 de ani, Oradea”

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

  1. 40
    deea Says:

    silvia are un caracter puternic si are ceva din carmen tot asa directa si sigura pe ea succes si noroc sper sa gasesca un baiat ca sa stie so pretuiasca

  2. 39
    ally Says:

    SOMEBODY,daca ai tupeul d a critica p cnv d c nu iti dai adevaratul nume???nu stiu cine e mai fals/a…u sau silvia???eu cred k u;)vezi-ti d treaba ta,plimba ursul k n km plictisesti q comentariile tale d 2 bani.silvia e suuuper:X:X:Xtine-o tot asa:*:*:*:*:*

  3. 38
    carmen Says:

    scuze NOBODY am vrut sa scriu , eram prea iritata de cele citite.

  4. 37
    carmen Says:

    pentru SOMEBODY
    sau mai bine NOBADY
    Cred ca ti s-ar potrivi mai bine pentru ca esti f. f. foarte invidioasa ca tu nu ai ajuns unde a ajuns Silvia. Ai spus cuvinte grele despre ea, viata ei personala o priveste doar pe ea, si eu o cunosc foarte bine, e super, desteapta si cu un suflet mare. relatii esuate am avut toti dar asta nu ne face pe toti ZDRENTE. Iar in Oradea lumea o cunoaste datorita talentului ei si faptului ca are o fire sociabila, si e foarte naturala, chiar nu ascunde nimic, ea e Silvia . pur si simplu. Daca vrea e roscata cu tepi si vesela, daca vrea e blonda, sau trista dar fara sa jigneasca pe nimeni.
    Asa e SISI si noi o iubim !!!

  5. 36
    db Says:

    ………………….

  6. 35
    lara Says:

    pentru Somebody19

    Apropo,
    Nu m/am gandit, dar poate esti vreun frustrat ……………………

  7. 34
    lara Says:

    pentru Somebody19

    Mi se pare mie sau esti o frustrata?
    Cred ca o cunosti bine pe Silvia si esti foarte invidioasa pe ea. Cum poti sa/ti dai cu parerea despre o persoana care a aparut maxim 30 minute la televizor si sa/i stii viata.
    Sincer esti o frustrata care vrei sa te razbuni pe ea. Nu stiu motivul. Dar dupa reactia ta asa reiese. Daca ai fi desteapta te/ai apuca de altceva. Nu mai sta si barfi viata altora, cand a ta poate este dezastru.

  8. 33
    somebody19 Says:

    O sa fie un sezon foarte interesant avand in vedere cine participa: o zdreanta din Oradea. Va las link-ul paginii ei de facebook (pana nu ii restrictioneaza careva profilul) http://www.facebook.com/#!/silvia.giurgica. A mers acolo in speranta de a-i remarca cineva vocea si sa o faca un star ca in Oradea nu a remarcat-o nimeni. Iar la ce viata amoroasa agitata are e foarte sigur ca nici nu-i trece prin cap sa se marite :) ) Dar… o sa o descoperiti pe parcurs. Oricum vad ca sunt destule persoane care si-au cam dat seama ce poama e inca dupa doar o emisiune. Va dati seama dupa mai multe emisiuni ce pareri vor fi?

  9. 32
    gardul Says:

    Moldovenii..Mei!!!!!!!!!!! CAM MULTE ACCENTE ,CARE TRADEAZA DIN GAT.
    DOAMNA GABRIELA UN TEST DE SINCERITATE MAMELOR EI SI PARINTII LOR UNDE SUNT NASCUTI.

  10. 31
    aura Says:

    imi place foarte mult silvia si sper sa castige.sper ca o se vada cu baieti din casa deschisa de cheia rosie,mi a parut rau ca a renuntat asa usor

Pages: « 23 … 11 10 9 8 7 6 5 [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free