Fete: Elena, 21 de ani, Botosani


fete elena npm5Elena a intrat de curand in casa Nora pentru mama 5, ca si concurenta cu drepturi depline. Ea are 21 de ani, este din Botosani si se descrie ca fiind o persoana sincera, increzatoare, optimista si putin incapatanata.

Este studenta la Relatii Publice si Comunica.

Elena spera ca la NPM5 sa-si gaseasca printul, care ar trebui sa fie pedant si sincer, dar prefera ca el sa faca primul pas.

Elena va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

128 comentarii la “Fete: Elena, 21 de ani, Botosani”

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

  1. 90
    adi Says:

    Daca si Elena este urata atunci la o urata ce mai spuneti,imi pare rau ca intervin dar eu consider ca Elena este cea mai frumoasa fata din concurs si cea mai educata,normal sa-i placa lui Alin de ea si consider ca ei doi formeaza un cuplu cel mai frumos…

  2. 89
    Meri Says:

    Unsa cu toate alifiile, BAT.

  3. 88
    justforfunny Says:

    Frumoasa.

  4. 87
    adriano Says:

    urata

  5. 86
    pentru sile Says:

    CUMVA ALIN ESTE PERECHEA TA?SAU TU VREI SA FI PERECHEA LUI.SPUNE?SE REZOLVA?

  6. 85
    sile Says:

    moartea in npm5 ce alegere a facut OLTEANU varza da poate baietu e pe invers si nu ai plac tatale ca asta nu are de loc…..

  7. 84
    LILY Says:

    Cea mai frumoasa,desteapta ,cuminte ,cu mult bun simt,educata,cu cea mai frumoasa familie din tot concursul npm5 este Elena.are cea mai frumoasa mama dintre toate concurentele.bafta elena si te votam.

  8. 83
    Meri Says:

    Elena este o norocoasa ca o place Alin. Elena are corpul urit ; de la umeri in jos este f. mica picioare scurte dar gitul lung machiaj mult mare noroc pe capul ei ca a ales-o cel mai frumos baiat din casa.

  9. 82
    CRiSsa Says:

    bravo elena!!
    preferata mea!:x
    a reactionat corect,in ceea ce o priveste pe catalina,care atata stie sa zica “ce sa mai zic,cum sa te contrazic,nu mai am ce sa spun,ti-am explicat etc.”!
    Daca nu il place pe Alin,de ce trebuia sa zica de alin neaparat la faza cu rochita?? Si daca nu e atat de atenta la relatia de cuplu dintre alin si elena,de unde si-a dat ea seama ca, cristina l-ar placea pe alin??
    Era normal sa reactioneze Elena asa,din moment ce il iubeste pe alin,normal k o deranjeaza fazele astea! Eu as fi facut la fel in locul ei,sau mai rau….

    Bravo Elena!!!>:d<

  10. 81
    kinleygirl Says:

    nu e preferata mea, dar azi mi-a placut cum a reactionat in confictul cu catalina. a fost directa, a spus exact ceea ce o deranjeaza spre deosebire de silvia care fiind geloasa pe cristina a inventat motive legate de oje, bluze si cercei.

Pages: « 13 12 11 10 [9] 8 7 6 5 4 3 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free