Fete: Elena, 21 de ani, Botosani


fete elena npm5Elena a intrat de curand in casa Nora pentru mama 5, ca si concurenta cu drepturi depline. Ea are 21 de ani, este din Botosani si se descrie ca fiind o persoana sincera, increzatoare, optimista si putin incapatanata.

Este studenta la Relatii Publice si Comunica.

Elena spera ca la NPM5 sa-si gaseasca printul, care ar trebui sa fie pedant si sincer, dar prefera ca el sa faca primul pas.

Elena va locui in casa cu cheia rosie.

Ce parere aveti de concurenta Elena?

Articol realizat de Raluca Neagu

128 comentarii la “Fete: Elena, 21 de ani, Botosani”

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    mara Says:

    regret dar imi esti din ce in ce mai antipatica…cred ca in realitate esti cu totul alta decat incerci sa ne demonstrezi….probabil ca te simti pe piedestal ca Alin si bunica te sustin dar….nu stiu daca nu vor avea surprize….in fine…..

  2. 49
    Meri Says:

    Tiby , eu nu am timp sa scriu corect si am si tastatura stearsa de copil, sunt o faba a NPM dar Elena ta nu imi place si te oftici. Ai vazut-o luni in secventa data in iegarii aia movi……. cel mai urit corp din casa. Prea slaba. Dar a fost aleasa NORA si de aceia a fost placuta de Nicolita. Asa e cum a zis Valentina.

  3. 48
    sheilla Says:

    bravo pt cuplul tau cu alin.sunteti frumusei foc si va sustin pana la finala sa castigati

  4. 47
    Christina Says:

    Elena este o frumoasa fata,inteligenta si imi place foarte mult de ea.Mie imi place de ea deoarece este inteligenta si seamana cu Valentina (concurenta de la nora pt mama 4).Nu stiu de ce dar asa mi se pare,dar sper ca de data aceasta ELENA SA CASTIGE CU ALIN PREMIUL CEL MARE DAR SA SE CASATOREASCA SI SA FIE FERICITI PANA CAND OARTE II VA DESPARTI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  5. 46
    tiby Says:

    “pt meri”…..nu stii ca nu se mai scrie de mult cu”î” la mijlocul cuvantului?se folososte la inceputul cuvantului……iar la mijlocul cuvantului se foloseste ”â” …..grea e limba romana…..sctiu ca asa cum ai scris tu se scria acum ani buni in urma dar totusi….suntem in 2010…vezi scris la tv…la fileme ca doar sunt subtitrate…mai citesti si tu cate ceva pe net….surse de informare vizuale ai la discretie.numai ca trebuie observate si de ochiul tau.

  6. 45
    Karla Says:

    Falsa,nefalsa,face un cuplu frumos cu Alin si mai ales,nu e toapa.

  7. 44
    livia Says:

    esti o falsaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa fatoooooooooo

  8. 43
    Meri Says:

    Elena o mincinoasa si nu ia cerut nimeni socoteala. Ii duce pe toti. Spune numai critici la adresa fetelor cind este cu Alin si nu recunoaste nimic. Este si urita.

  9. 42
    ana-maria Says:

    Elena este falsa, falsa,falsa. Valentina are dreptate in tot ce afirma despre ea

  10. 41
    fanelenanpm5 Says:

    doamne esti o scumpa si te potrivesti de minune cu alin
    tine-o tot asa

Pages: « 13 … 11 10 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free