Fete: Daiana, 20 de ani, Craiova


daiana npm5Daiana este de curand concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Ea vine din Craiova si are 20 de ani.

Eleva la postliceala UCECOM din Craiova, sectia cosmetica.

Daiana se caracterizeaza ca fiind o persoana dinamica, spontana, careia ii place sa faca surprize celor din jurul ei.

A venit la NPM5 pentru a-si gasi jumatatea si a cunoaste persoane noi.

Jumatatea ei ar trebui sa fie o fire romantica, calda si sa aibe foarte multe de oferit pentru a o cuceri.

Boema, ambitioasa si sensibila, Daiana spera sa-sigaseasca jumatatea la Nora pentru mama.

Daiana va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Daiana?

Articol realizat de Raluca Neagu

107 comentarii la “Fete: Daiana, 20 de ani, Craiova”

Pages: « 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 100
    sile Says:

    masa sa se uite in oglinda cuim arata si apoi sa vorbeasca de dn. maria…..frumoasa educatie i-a dat daianei poate asi pune si un mICROFON IN GURA ca sarme are deja.

  2. 99
    alexandra Says:

    :x Doamna Maria stiti vorba :”Cel ce seamana buruieni sa nu se astepte sa culeaga trandafiri!’’sunteti o barfitoare inraita si nu faceti decat sa dusmaniti fetele frumoase care nu vor sa faca cuplu cu baiatul dumneavoastra…Nicolae….sa stiti ca as fi facut un cuplu cu el daka as fi fost in continuare in competitie,…!

  3. 98
    alexandra Says:

    :>Doamna maria v arog sa lasati fata in pace nu va mai batati talpile degeaba pe podeaua norapentrumama5.!Ori sunteti o femeie buna..cum credeam…ori nu sunteti si sunteti….in schimb o persoana egocentrica!Trae rau…faceti numai si numai mult rau si nu o sa va mai ajute bunul Dumnezeu!:x

  4. 97
    alexandra Says:

    :-s Fiindca te caracterizezi ca fiind o persoana dinamica, spontana, careia ii place sa faca surprize celor din jurul ei…..esti o fata extrem de calculata si care merita sa castige …concursul …votati-o!

  5. 96
    alexandra Says:

    :x Daiana bafta si te rog sa nu te mai superi de orice jicnire adusa la adresa ta… vreau sa fi vesela sa te simt eu ca traiesti….!fruntea sus…!:x

  6. 95
    alexandra Says:

    Mama Daianei,a avut dreptate la finala sapt.,..in legatura cu conflictul doamnei Mria si al fiicei dumneaiei…!,si a fost extrem de suparata pe atitudinea acestei femei straine..!sa ii barfeasca fiica…gest urat de mahala!
    Daiana fii tare esti o fata frumoasa si te stiu ca esti o fata cuminte si atenta la limbaj…las-o pe doamna Maria caci nu stie ce vorbeste si vrea sa barfeasca tot timpul….sti vorba …omul este facut doar pentru a pacatui..off…mie mila de tn …dragutz-o!dar fii tare cu tupeu si sa te tii bn pana la marea finala…poate o sa vina si un baiat si pentru tine…!
    As dori ca tu sa intrerupi orice tip de legatura cu aceasta femeie!

  7. 94
    stela Says:

    Daiana, este finuta, calma, cocheta, sensibila, draguta, dar rautacioasa in frunte cu mama sa.

  8. 93
    vanghelie Says:

    esti o imputita impreuna cu mata,vai de capul vostru gaitelor,tot prostul este destept,sinteti prostute amindoua ,la pachet luate.

  9. 92
    negreanca Says:

    ai dovedit o sensibilitate iesita din comun pentru zilele noastre in momentul recitarii strofei de mos nicolae esti o fetita dulce te potrivesti unor altor timpuri mai romantice mai curate

  10. 91
    eu Says:

    Una dintre concurentele care mi\a placut de la inceput,e o finuta,draguta,se vede k nu ii place sa se certe,lasa mult de la ea.Mama Daianei,a avut dreptate la finala sapt.,de admirat cum a vb,pacat k Maria,nu a recunoscut,nu si\a asumat faptul k a jignit\o pe Daiana,pt faptul k,a,afirmat k nu il pace pe baiatul dansei,si multe alte lucruri,ceea ce era de asteptat.n,inteleg de ce ?trebuie sa lasi de la tine,sa fii calcata in picioare,doar k asa trebuie k sa respectii o pers k e mama.maria mam este o tata in adev sens al cun,ea sa jigneak cat poate sabarfeask,dar de ea si fiul ei sa nu zik nimeni nimik k sare k si arsa,si ce plange si se dramatizeaza….ar fii buna de DJ,la radio sant,cu tot respecutl dar nu esti pt o astfel de emisiune.

Pages: « 11 [10] 9 8 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free