Fete: Cristina, 21 de ani, Constanta


cristina npm5Cristina este de curand concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Ea are 21 de ani, vine din Constanta si se descrie ca fiind o persoana foarte optimista, sociabila, careia ii plac calatoriile si petrecerile.

Cristina este studenta la Jurnalism si a venit la Nora pentru mama pentru a-si face noi prieteni, experienta noi si nu in ultimul rand pentru a-si gasi jumatatea.

Baiatul ideal pentru Cristina ar trebui sa aiba simtul umorului, sa fie inteligent, sociabil si inalt.

Cristina va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Cristina ?

Articol realizat de Raluca Neagu

151 comentarii la “Fete: Cristina, 21 de ani, Constanta”

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 120
    Meri Says:

    Ca ia legat Alin funda este o greseala a Cristinei ? Nu , Rujata casei – Elena care nu isi da jos machiajul nici cinmd doarme sa fie mai calma stia unde a venit . Alin facea cuplu cu Cristina dar Elena cind sau intilnit ia spus de toate fetele cite ceva urit si de Cristina a mintit ca nu ii place nici un baiat din casa. Poate o sa se mai dea imaginile de la inceput. Elena le invirte pe degete si ele nici nu observa.

  2. 119
    ioana Says:

    Meri Says:
    January 17th, 2011 at 09:39

    Ce ati vazut cind au filmat-o nemachiata prin casa ? nu cred ca ati vazut, Mai lasati ma un pic de rimel ca se vede ca naiba.

    a?care-i treaba draga meri?e frumoasa si nemachiata.buzele o strica dar nimeni nu-i perfect, e desteapta ce mai vrei?nu mi-a placut in schimb ca i-a cerut lui alin sa-i lege rochia cand stie foarte bine ca are cuplu,a vorbit apoi urat cu elena si radea ca nesimtita de relatia ei cand alin la fel de nesimtit a dat-o ca exemplu.

  3. 118
    Bianca Says:

    Ami place Cristina,este o fata faoart dasteapta si foarte frumaoasa,o atmir faoart mult! Si mear place sasi gaseasca un baeat pe masura ei,si sa castige concursu. Pwpici!

  4. 117
    Andrei Says:

    Te iubesc Cristina!!! Tine-o tot asa esti cea mai super. Pwp!

  5. 116
    Maria Says:

    Cristina nu este frumusetea in persoana, dar este o fata extrem de inteligenta. Ai ce vorbi cu ea, e in stare sa poarte un dialog. Uneori e si distractiva, si toate lucrurile acestea o fac sa fie placuta de unii oameni.

  6. 115
    Meri Says:

    Daca iti place Alin spune el asta asteapta . Alin te place .

  7. 114
    Simona Says:

    Esti draguta ,dar nu in toata splendoarea. Ce nu imi place la tine e k esti prea plina de tine in rest esti ok .

  8. 113
    Meri Says:

    Ce ati vazut cind au filmat-o nemachiata prin casa ? nu cred ca ati vazut, Mai lasati ma un pic de rimel ca se vede ca naiba.

  9. 112
    mario Says:

    Super frumoasa,si foarte dasteapta,eu asi vera sa castige iea concursu. Multa bafta!

  10. 111
    Catalin' Says:

    Foarte tare tipa,arata foarte bine,este foarte dasteapta si echilibrata prin tot ce face! Si are niste ochi superbi! Daca masi inscrie la aceasta emisiune,cu siguranta Cristine ar fi singura fata din concurs care mear atrage atentiea! O votez si sper sa ajunga acolo unde asi doreste. Mult suc-ces!

Pages: « 16 15 14 13 [12] 11 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free