Fete: Cristina, 21 de ani, Constanta


cristina npm5Cristina este de curand concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 5. Ea are 21 de ani, vine din Constanta si se descrie ca fiind o persoana foarte optimista, sociabila, careia ii plac calatoriile si petrecerile.

Cristina este studenta la Jurnalism si a venit la Nora pentru mama pentru a-si face noi prieteni, experienta noi si nu in ultimul rand pentru a-si gasi jumatatea.

Baiatul ideal pentru Cristina ar trebui sa aiba simtul umorului, sa fie inteligent, sociabil si inalt.

Cristina va locui in casa cu cheia alba.

Ce parere aveti de concurenta Cristina ?

Articol realizat de Raluca Neagu

151 comentarii la “Fete: Cristina, 21 de ani, Constanta”

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

  1. 110
    Meri Says:

    Ochii frumosi stricati cu mult machiaj. Ca sa mai stai in casa nu e rau sa faci un cuplu cu Nicusor.Daca iti place cineva spune ce daca are cuplu.

  2. 109
    justforfunny Says:

    Echilibrata.

  3. 108
    Liviu.Bucuresti Says:

    Cea mai versata fata,si cea mai superb! Si are cei mai frumosi ochi! Arata superb din cap pana in piceoare! Bafta multa Cristina!si tine-o tot asa! Te votez!

  4. 107
    sile Says:

    fayna si sincera

  5. 106
    alexandra Says:

    B-)Sa sti ca esti o fata extraordinara careia ii place sa se poarte si sa se imbrace cu stil…bravo si sa sti ca am sa te votez chiar daka nu mai sunt concurenta cu drepturi depline in cadrul acestui Reality Show!
    Fiindca Andrei si Silvia sunt usor intimidati de anumiti concurenti…si sunt atat de stresati incat vor sa renunte la Marele premiu..pacat ,insa …incearca tu si Valentina ca sa faceti si voi un cuplu….tu cu baiatul ala ia cu Nicolae….poate va intra Lucian tipul ala de azi dimineata care a zis ca te place fiindca asa a zis mama lui…si sti prea bn ca il cunoaste Catalina..de la disco…..cine stie noroc sa ai…..tine-ti-va tare amandoua si Valentina cu Nicolae si tu cu baiatul ala…Bafta!Sincer mi-ar parea rau ca Silvia si Andrei sa plece..dar asta este cum nu am mai suportat si nici eu..sti prea bn…traiul din casa….unii barfesc..si mai ales doamna Puia cand era ce radea de mn….asa sa nu il mai ia de barbat nici o catea de pe starda..nici catelele…auzi barfa caa nu o sa ma mai ia pe mn nici un caine ca nu sunt facuta decat de caini…sa vi intr-un Show matrimonial si sa vorbeste asemenea lucruri despre fete…urat..cat despre Sorin …este tinut supt papuc de mama lui …mereu stimati telespectatori se vede sa stiti ca nu merita …din cauza doamnei Puia …acestei femei..ii plac fetele cu …avere…este” lesinata” de bani!
    Valentin si Iulia …Bafta…Iulia draga nu mai fuma te rog eu mult o sa iti faci rau…asculta sfatul parintilor…!

  6. 105
    alexandra Says:

    Cristina cu toate ca nu te-am cunoscut asa de bn in cadrul acestei competitii,da-mi voie sa iti spun ca tu esti singura care decide daka vrei sa fi cu Nicolae……….e viata ta!:))

  7. 104
    CLAUDIA Says:

    LA MULŢI ANI Cristina! Sarbatori fericite,multa sanatate,si sa ai parte de tot ceati doresti in vieata, si în noul an sati aduca Dumnezeu un iubit asa cum vrea inima ta aia mare si frumoasa! Te pwp! sunt fana ta,te voteza si sper sa ajungi pana in marea finala.

  8. 103
    Cineva Says:

    La multi ani Cristina! Sarbatori fericite, si sa fi iubita de cine ati doresti tu. Suc-ces in concurs!

  9. 102
    Robert Says:

    Misto Gagica!!!

  10. 101
    Robert Says:

    Lady Cristina :-) :-) B-) B-) !!!

Pages: « 16 15 14 13 12 [11] 10 9 8 7 6 … 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free