Cosmin, iubitul Tatianei, vrea la Nora pentru mama 5


cosmin iubitul tatianei npm2 copyCosmin, actualul iubit al Tatianei, isi doreste sa devina concurent cu drepturi depline la NPM5.

Dornic sa intre in competitia Nora pentru mama 5, Cosmin a fost inscris chiar de Tatiana.

Dorinta lui acerba si ambitia l-au ajutat sa ajunga la preselectie, in zilele cand a fost certat cu Tatiana, dar dupa ce a fost sunat si a doua oara , acesta nu s-a mai prezentat.

Tatiana sustine ca ea impreuna cu Cosmin formeaza un cuplu de 8 luni, dar se cunosc de mai mult timp.

Singura teama a Tatianei in acest moment este ca iubitul ei sa nu fi fost acceptat ca si concurent in casa Nora pentru mama 5, lucru pe care aceasta nu si-l doreste.

Ce parere aveti de iubitul Tatianei? Credeti ca cei doi se potrivesc?

Articol realizat de Raluca Neagu

11 comentarii la “Cosmin, iubitul Tatianei, vrea la Nora pentru mama 5”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    ica Says:

    LAS CA NE-A DAT TATIAN CIRC PE PAINE GRATIS STAI ACASA CU EA SI FACETI CE VRETI AVEM ACUM CIRC IN POLITICA VREM SA NE DELECTAM CU ALTCEVA

  2. 9
    irina Says:

    tatiana ai fost favorita mea in casa si dragos la fel m-am bucurat pt voi ca a-ti castigat m-as fi bucurat si sa ramaneti impreuna dar daca n-a fost sa fie asta este,sper sa fi fericita alaturi de cosmin pt ca meriti esti o dulce si-o frumoasa

  3. 8
    Meri Says:

    Sa fim atente cind sunt intrebate ce vor sa faca cu banii, ar fi bine sa se discute mai mult despre acest lucru. Nici o cistigatoare de la NPM nu am auzit ca a cumparat macar o garsoniera.

  4. 7
    tatiana Says:

    Nu ati inteles nimic! Cosmin s-a inscris la “nora” atunci cand eram certati. A aflat unde eram cu caravana si a venit special sa-l inscriu eu cu mana mea, crezand ca eu o sa ripostez si nu o sa-l inscriu.Eu la momentul acela credeam ca relatia noastra nu mai are nici o sansa, asa ca l-am inscris. Apoi ne-am impacat si s-a retras din competitie.Cat privesc banii, de unde ati tras voi concluzia ca i-am cheltuit pe toti? Ati gresit persoana dar nu comentez mai mult.Cam asa stau lucrurile. Va doresc o zi buna la toti!

  5. 6
    mada Says:

    minunat!:X
    Tatiana ce iubit frumos ti-ai gasit:Xsi eu vreau:((ce minunat e:Xil vreau eu;X

  6. 5
    Sorana Says:

    este mai frumos ca Dragos.

  7. 4
    Monica Says:

    Nici de capul acestei fete nu este nimic. Imi pare rau, ca la vremea respectiva mi-am prapadit banii s-o votez. De fapt Elena a fost cea care a convins, matusa lui Dragos
    Are dreptate Meri, sa nu mai votam aiurea, dar de unde sa stii ?

  8. 3
    Carmneen Says:

    nu

  9. 2
    DOINITA Says:

    INTRADEVAR AVETI GRIJE CE VOTATI LA NPM5

  10. 1
    Meri Says:

    Toate divortate. De ce ? pentru ca fetele de acum daca nu mai au cele mai bune creme si geluri , haine nu conteaza unde stau sau daca aduc si ele un ban in casa sa stea ca reginele sa aiba slugi , daca nu au asta imediat divorteaza. Daca continua asa si barbatii profita de ele citeca luni si le lasa. Trezitiva fetelor la realitate. Tatiana sa invatat la bani nemunciti asa ca il trimite pe copilul ala in CASA sa mai citige un ban sa mai cheltuie 6 luni. Ce a facut Tatiana cu banii cistigati ? Vedeti ce votati ? Fete care merg in cluburi si in citeva luni cheltuie citeva miliarde. Sa nu mai votam aiurea.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free