Alexandra si Ayhan trec peste toate obstacolele impreuna


ayhan alexandra npm4Alexandra, fosta concurenta Nora pentru mama 4, este in prezent foarte fericita…si nu singura, ci impreuna cu Ayhan.

Cei doi au reusit sa treaca peste toate obstacolele care puteau sta in calea fericirii lor si au decis ca este mai bine pentru ei sa fie impreuna si sa-si traiasca fericiti iubirea pe care si-o poarta unul altuia.

In ciuda faptului ca parintii Alexandrei in continuare nu sunt de acord cu aceasta relatie, cei doi tineri indragostiti au decis sa-si asculte inima si sa nu dea importanta celor care nu cred in iubirea lor.

…Si pentru ca noi credem in iubirea lor, le dorim sa imbatraneasca impreuna!

Credeti ca Alexandra si Ayhan au procedat bine, in momentul cand au decis sa-si asculte inima si nu parintii?

Articol realizat de Raluca Neagu

7 comentarii la “Alexandra si Ayhan trec peste toate obstacolele impreuna”

  1. 7
    andreea Says:

    da ma bucur enorm pt ei,multa fericire

  2. 6
    Meri Says:

    De ce a mai venit in casa ? a raspuns asa ” ca mai sunt baieti singuri in casa” si era Vlad frumos cuplu faceau impreuna dar a intervenit Veronica, Vlad in toata aiureala aia a cerut sa intre ….. strb. de Alexa si de aici sa ajuns la mai multe neintelegeri, rautati si orgoli. Vlad a fost concurentul meu preferat , un baiat care a muncit afara si Alexandra la fel si ea a muncit de mica si se potriveau f. bine.

  3. 5
    Aihan Says:

    Detinatorul acestui site, povestea sa terminat,numai exista aceasta informatie este gresita. Nu mai suntem impreuna de putin timp si este clara situatia. Se pare ca tabara unde sunt mai multi au castigat. Doamna Raluca … Va rog sa stergeti sau sa schimbati acest post. Va multumesc. Aihan.

  4. 4
    mariana Says:

    multa fericire Alexandra,in sfarsit ai gandit si tu pentru tine si nu pentru altii. Te felicit si-ti doresc din toata inima sa traiesti pana la adanci batraneti cu iubitul tau. Nu mai asculta in dreapta si in stanga,lasa ca parintii se vor bucura de tine daca tu vei fi fericita. Sa nu mai asculti sfaturile cumnatei tale se pare ca nu-ti vrea binele cum se lauda. te pup.

  5. 3
    ioana Says:

    dece ai mai intrat in cas ?a?

  6. 2
    ica Says:

    MULTA FERICIRE PARINTI SI-AU TRAIT VIATA LOR CUM AU VRUT SA-SI LASE COPII SA-SI VADA DE VIATA LOR

  7. 1
    Monica (Pitesti) Says:

    Foarte bine face ca este cu persoana pe care o iubeste. Chiar ma intreb de ce naiba a mai revenit la NPM 4 ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free