Laurentiu avea o relatie atunci cand a intrat in casa NPM4


laurentiu npm4De curand a iesit adevarul la iveala: Laurentiu avea o relatie in momentul cand a intrat in casa Nora pentru mama 4. Cu toate acestea, el s-a comportat si a actionat in asa fel incat a lasat sa creada ca isi cauta marea iubire, desi el o gasise deja… pe Stefania, actuala sa iubita.

Cea mai afectata de aflarea acestei vesti s-a aratat a fi Alina, care asa cum bine se stie a fost la un pas de a se casatori cu Laurentiu in Finala sezonlui 4 Nora pentru mama.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Laurentiu nu a dezvaluit relatia pe care o avea cu Stefania in afara casei Nora pentru mama ?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Laurentiu avea o relatie atunci cand a intrat in casa NPM4”

Pages: [2] 1 » Show All

  1. 17
    airam Says:

    SI APROPO ASTA E POZA PERSONALA CE CAUTA AICI ?

  2. 16
    cristina Says:

    laurentiu te potriveai cu alexandra!e o fata minunata si se merita sa o cauti. cu alina ai mai vb? e si ea o fata minunata si desteapta!

  3. 15
    roxana cristina Says:

    Laurentiu e incomplet dezvoltat din toate punctele de vedere.Un caracter deplorabil.

  4. 14
    dana Says:

    baiatul asta a fost tare enervant in concurs… a scos niste replici de pusti care nu s-a maturizat. cand alexandra a iesit din casa a 2 a oara a spus ceva de genul…sper ca alina sa nu se lase pacalita…. stia ea ce stia ……erau adevarate acuzele ei ca laurentiu incercase o combinatie de genul ne casatorim si luam banii. daca nu a tinut cu alexandra a incercat cu alina. bien ca nu a iesit cum a vrut el .

  5. 13
    ioana Says:

    jigodie este putin spus dar la asa fiu o asa mama,

  6. 12
    ica Says:

    FOAMEA DE BANI E MARE STEFANIA AIA POATE E CA EI MURITOARE DE FOAME

  7. 11
    bunica Says:

    laurentiu este o mare JIGODIE defapt ce se naste din pisica soareci mananca.ei au venit in concurs morti de foame si sperau sa ia si ei niscavai bani sa intre in iarna,sa va fie rusine la amandoi.

Pages: [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free