Laurentiu avea o relatie atunci cand a intrat in casa NPM4


laurentiu npm4De curand a iesit adevarul la iveala: Laurentiu avea o relatie in momentul cand a intrat in casa Nora pentru mama 4. Cu toate acestea, el s-a comportat si a actionat in asa fel incat a lasat sa creada ca isi cauta marea iubire, desi el o gasise deja… pe Stefania, actuala sa iubita.

Cea mai afectata de aflarea acestei vesti s-a aratat a fi Alina, care asa cum bine se stie a fost la un pas de a se casatori cu Laurentiu in Finala sezonlui 4 Nora pentru mama.

Care credeti ca sunt motivele pentru care Laurentiu nu a dezvaluit relatia pe care o avea cu Stefania in afara casei Nora pentru mama ?

Articol realizat de Raluca Neagu

17 comentarii la “Laurentiu avea o relatie atunci cand a intrat in casa NPM4”

  1. 1
    Meri Says:

    Banii sunt motivul. Acum o sa vedeti ca toti o sa intre pentru bani, sau ca nu au un loc de munca. Se vorbesc de afara cu prietena sau prietenul se pun de acord si incearca. Ex. prietenul lui Tatiana – desi Tatiana stie il incurajeaza sa intre. Banii.. Dar nu mai votez pe nimeni.Nimeni nu zice ca vrea sa cumpere o garsoniera sau o mica casa sa ne bucuram si noi. De multe ori auzi ,, Au venit degeaba, sa se duca repede prin cluburi”Foarte urit. Ati vazut toate erau divortate – fete de cluburi nu de casa. Nu vor sa munceasca sa economisesca vorba lui d-na Lacramioara cind a zis ca nu stiu nici sa plateasca o factura. Asa e. Noroc cu Kanal D ca au tot ce le trabuie citeva luni. Niste rasfatate . Lacramioara zicea ca nu mai comunica ? Nu avea prea mult timp liber , se plictiseste si nu a mai vrut sotul sa ii plateasca menajera ca ea nu poate sa faca mincare sau sa spele. Mie greata.

  2. 2
    fabi Says:

    asa de ce ai mai intrat in casa nora pentru mama laur daca ai avut o relatie afara ai gresit …..

  3. 3
    Carmneen Says:

    laurentiu de ce ai venit la emisiunia nora petru mama daca aveai iubita nui frumos asaceva sa si ese foare ura

  4. 4
    Monica Says:

    Intotdeauna baiatul acesta mi-a lasat impresia ca este un pic… dus cu pluta. De ce a intrat in casa, de ce a jucat teatru: pentru bani. Citeva miliarde luate stand toata ziua degeaba cu mancarea, dormitul si alte alea asigurate, nu este de colea.
    Strica organizatorii care-i tot baga in casa dupa ce au fost eliminati, pe cand alti copii care merita nu au nicio sansa sa intre in casa.

  5. 5
    Adriana Says:

    Poftim,priviti si va minunati,pe cine am votat noi,pierdere de timp,unii chiar l-au apreciat si au incurajat cuplul Laurentiu/Alina si Alina chiar a crezut ca va fi ceva serios intre ei si el vine acum si ne spune,senin,cu Alina langa el,ca a fost asa o gluma, ca avea iubita,ca daca avea sa castige si sa se casatoreasca, era simplu pentru el-divort/Stefania. Si la Alina nu s/a gandit,la sentimentele ei,la planurile ei,la familia ei,la noi cei de acasa care urmarim emisiunea,DOAMNE, IARTA/L CA NU A STIUT CE FACE!!!!!!!! O singura curiozitate mai am si probabil ca nu sunt singura ,oare mama lui ,distinsa ADRIANA,cea care ne privea in ochi si ne dadea lectii de viata, astiut toate astea????/

  6. 6
    Sorana Says:

    nu mai avea nici o relatie si cred ca nici nu are,daca Alina era de acord sa se marite cu el,desi el isi dorea f mult asta,atunci ce mai zicea?este un mincinos n-o sa mai aibe nimeni incredere in el.

  7. 7
    madalina Says:

    N-ai limite,baiatule!

  8. 8
    lili Says:

    daca mai era nevoe trebuia anca o data sa ne arati ca ati lipseste …o doaga .aviz viitoarelor fete;aveti grija cu cine va ancurcati.

  9. 9
    valy Says:

    am vrut sa scriu ceva, dar nu ma lasa repulsia pe care o resimt fata de acest smecheras, ce se crede destept..stefania o fi in inchipuirea lui, scenariu pus la cale ca prea a iesit sifonat din acest concurs..si daca mai au de gand cei de la kanal d, sa faca eliminari si apoi sa recheme concurentii in casa, mai bine sa nu le mai faca(eliminarile)…

  10. 10
    irina Says:

    ce intrebare:)) baniiii.avarule

  11. 11
    bunica Says:

    laurentiu este o mare JIGODIE defapt ce se naste din pisica soareci mananca.ei au venit in concurs morti de foame si sperau sa ia si ei niscavai bani sa intre in iarna,sa va fie rusine la amandoi.

  12. 12
    ica Says:

    FOAMEA DE BANI E MARE STEFANIA AIA POATE E CA EI MURITOARE DE FOAME

  13. 13
    ioana Says:

    jigodie este putin spus dar la asa fiu o asa mama,

  14. 14
    dana Says:

    baiatul asta a fost tare enervant in concurs… a scos niste replici de pusti care nu s-a maturizat. cand alexandra a iesit din casa a 2 a oara a spus ceva de genul…sper ca alina sa nu se lase pacalita…. stia ea ce stia ……erau adevarate acuzele ei ca laurentiu incercase o combinatie de genul ne casatorim si luam banii. daca nu a tinut cu alexandra a incercat cu alina. bien ca nu a iesit cum a vrut el .

  15. 15
    roxana cristina Says:

    Laurentiu e incomplet dezvoltat din toate punctele de vedere.Un caracter deplorabil.

  16. 16
    cristina Says:

    laurentiu te potriveai cu alexandra!e o fata minunata si se merita sa o cauti. cu alina ai mai vb? e si ea o fata minunata si desteapta!

  17. 17
    airam Says:

    SI APROPO ASTA E POZA PERSONALA CE CAUTA AICI ?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free