NPM4: La multi ani, Diana!


diana ziuaAstazi, 28 august, este ziua de nastere a Dianei, fosta concurenta Nora pentru mama 4.

Controversata concurenta a implinit astazi frumoasa varsta de 24 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram multa sanatate, fericire si implinire alaturi de Valentin, cu care formeaza un cuplu foarte frumos si speram si o casnicie de durata.

Diana a trecut de-a lungul competitie Nora pentru mama 4 prin mai multe incercari: ea a trebuit sa infrunte conflictele pe care le-a avut cu diversi concurenti, acuzele si jignirile care i-au fost aduse, dar a reusit pana la urma sa treaca peste toate cu capul sus.

In concurs, Diana a avut parte si de multe surprize: multi fanii au placut-o si i-au trimis diverse cadouri, a castigat o excursie in Turcia, la Istanbul, alaturi de alesul ei, a castigat titlul de cea mai frumoasa concurenta de la NPM4 si a fost desemnata Fata de la Pagina 5 de publicatia Libertatea si nu in ultimul rand l-a cunoscut pe Valentin, cu care s-a casatorit si au castigat impreuna Marele Premiu de la Nora pentru mama 4.

In o data iti uram La multi ani, Diana si sa fii fericita!

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “NPM4: La multi ani, Diana!”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    silvia Says:

    La multi ani iar pe acel Vali daca mai esti cu el…invata-l sa vorbeasca-numi explic cum l-au selectat sub orce nivel.. ….In toata emisiunea nu l-am auzit scotand 10 cuvinte si acele borbolaseri….

  2. 19
    stefy Says:

    ce proasta e diana asta ce prefecuta era in concurs ea zicea ca isi iubeste fani da ea defapt nici nu ii cunoastea ea iubeste oameni care ii face poze prostut e vali k sa insurat k ea nuci macar nu ul iubeste oricum eu una o urasc nu o suport de loc ii place barfa………

  3. 18
    MARIANA M Says:

    La multi ani fericiti Diana!

  4. 17
    Sonia Says:

    La multi ani Dia!!! Iti doresc sa ti implineasca toate dorintele si cu siguranta asa va fi pentru ca orice iti vei pune in cap vei duce la bun sfarsit. Esti facuta sa castigi in viata,multa fericire!

  5. 16
    bunica Says:

    casa de piatra si sa fiti ocrotiti de bunul D-zeu iar legamantul sfant ce va leaga sa nu se destrame niciodata .va doresc iubire,respect,intelegere,toleranta si sa puneti pecetea iubiri cu un pui de ardelean.

  6. 15
    DOINITA Says:

    ”LA MULTI ANI ” DIANA SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA. TRANSMITELE MULTA SANATATE LUI VALI ,D-NEI. VALERIA SI PARINTILOR TAI.VA PUP PE TOTI.

  7. 14
    Meri Says:

    Meriti altceva. Pa.

  8. 13
    Monica ( Pitesti) Says:

    La multi ani Diana, sa fii fericita si sa-ti realizezi toate visele tale !
    Mi-ai placut foarte mult in concurs, te-am sustinut asa cum am putut.
    Cind ati venit la Pitesti, nu eram in localitate. Mi-a parut rau, as fi dorit sa te vad si in realitate.

  9. 12
    ADRIANA Says:

    La multi ani,DIANA,casa de piatra,multa fericire alaturi de VALI,va iubesc pe amandoi,ati fost doi concurenti pe cinste,doamne ca puternici ati fost,bravo voua,o sa reusiti in viata si o sa treceti peste toate greutatile,sa fiti siguri de asta,noi va asteptam sa fiti invitati la urmatorul concurs si cat de curand sa ne trimiteti poze si cu un mic printisor sau o mica printesa care sa semene cu voi.Salutari parintilor tai DIANA, care si/au aparat puiul lor cu tarie, doamnei VALERIA multa sanatate,o admir mult pentru felul cum s/a comportat vizavi de toata lumea din concurs.LA MULTI ANI FERICITI!

  10. 11
    Soryna Says:

    LA MULTI ANI DIANA

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free