NPM4: La multi ani, Diana!


diana ziuaAstazi, 28 august, este ziua de nastere a Dianei, fosta concurenta Nora pentru mama 4.

Controversata concurenta a implinit astazi frumoasa varsta de 24 de ani, ocazie cu care dorim sa o felicitam si sa ii uram multa sanatate, fericire si implinire alaturi de Valentin, cu care formeaza un cuplu foarte frumos si speram si o casnicie de durata.

Diana a trecut de-a lungul competitie Nora pentru mama 4 prin mai multe incercari: ea a trebuit sa infrunte conflictele pe care le-a avut cu diversi concurenti, acuzele si jignirile care i-au fost aduse, dar a reusit pana la urma sa treaca peste toate cu capul sus.

In concurs, Diana a avut parte si de multe surprize: multi fanii au placut-o si i-au trimis diverse cadouri, a castigat o excursie in Turcia, la Istanbul, alaturi de alesul ei, a castigat titlul de cea mai frumoasa concurenta de la NPM4 si a fost desemnata Fata de la Pagina 5 de publicatia Libertatea si nu in ultimul rand l-a cunoscut pe Valentin, cu care s-a casatorit si au castigat impreuna Marele Premiu de la Nora pentru mama 4.

In o data iti uram La multi ani, Diana si sa fii fericita!

Articol realizat de Raluca Neagu

29 comentarii la “NPM4: La multi ani, Diana!”

  1. 1
    issa Says:

    Un cer albastru fara nori,in viata ta sa fie sa ai in viata ta doar flori,Noroc si Bucrie! ~LA MUTI ANI DIDI!!!:X:X:X~te pup dulceeee:*:*:*

  2. 2
    issa Says:

    LA MULTI ANI scz:))

  3. 3
    Zita Says:

    La multi ani ,Diana si sa fii fericita alaturi de Vali pana la adanci batraneti.

  4. 4
    nicoleta elisa Says:

    LA MULTI ANI DIANA SA FII SANATOASA SI FERICIT ALATURI DE VALENTIN PANA LA ADANCI BATRANETI !!!!!!!!!:X:X:X:X:X:X:X:X~~~~~~~~~~TE PUP DULCEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE*::::::::*::::::

  5. 5
    aniela Says:

    LA MULTI ANI DIANA,ASTEP SA FII INVITATA DE ONOARE LA DESCHIDEREA EDITIEI NPM5.VA PUP PE AMANDOI,SA FITI FERICITI

  6. 6
    dayanara Says:

    daca poate cineva sa-mi spuna care e ziua de nastere a cristinei si a veronicai:D

  7. 7
    dayanara Says:

    diana nu ai fost favorita mea…dar iti urez un sincer la multi ani:*

  8. 8
    Sorana Says:

    “LA MULTI ANI!”DIANA,ai fost favorita mea,casa de piatra,sa mai vii la emisiune.

  9. 9
    anonim Says:

    La multi ani Diana sa fii fericita si multi copii alaturi de Vali!:X:X:XX:*:*:*

  10. 10
    xaxa Says:

    La multi ani Diana.Imi placi mult sunt o admiratoare a ta.

  11. 11
    Soryna Says:

    LA MULTI ANI DIANA

  12. 12
    ADRIANA Says:

    La multi ani,DIANA,casa de piatra,multa fericire alaturi de VALI,va iubesc pe amandoi,ati fost doi concurenti pe cinste,doamne ca puternici ati fost,bravo voua,o sa reusiti in viata si o sa treceti peste toate greutatile,sa fiti siguri de asta,noi va asteptam sa fiti invitati la urmatorul concurs si cat de curand sa ne trimiteti poze si cu un mic printisor sau o mica printesa care sa semene cu voi.Salutari parintilor tai DIANA, care si/au aparat puiul lor cu tarie, doamnei VALERIA multa sanatate,o admir mult pentru felul cum s/a comportat vizavi de toata lumea din concurs.LA MULTI ANI FERICITI!

  13. 13
    Monica ( Pitesti) Says:

    La multi ani Diana, sa fii fericita si sa-ti realizezi toate visele tale !
    Mi-ai placut foarte mult in concurs, te-am sustinut asa cum am putut.
    Cind ati venit la Pitesti, nu eram in localitate. Mi-a parut rau, as fi dorit sa te vad si in realitate.

  14. 14
    Meri Says:

    Meriti altceva. Pa.

  15. 15
    DOINITA Says:

    ”LA MULTI ANI ” DIANA SI TOT CE ITI DORESTI SA TI SE INDEPLINEASCA. TRANSMITELE MULTA SANATATE LUI VALI ,D-NEI. VALERIA SI PARINTILOR TAI.VA PUP PE TOTI.

  16. 16
    bunica Says:

    casa de piatra si sa fiti ocrotiti de bunul D-zeu iar legamantul sfant ce va leaga sa nu se destrame niciodata .va doresc iubire,respect,intelegere,toleranta si sa puneti pecetea iubiri cu un pui de ardelean.

  17. 17
    Sonia Says:

    La multi ani Dia!!! Iti doresc sa ti implineasca toate dorintele si cu siguranta asa va fi pentru ca orice iti vei pune in cap vei duce la bun sfarsit. Esti facuta sa castigi in viata,multa fericire!

  18. 18
    MARIANA M Says:

    La multi ani fericiti Diana!

  19. 19
    stefy Says:

    ce proasta e diana asta ce prefecuta era in concurs ea zicea ca isi iubeste fani da ea defapt nici nu ii cunoastea ea iubeste oameni care ii face poze prostut e vali k sa insurat k ea nuci macar nu ul iubeste oricum eu una o urasc nu o suport de loc ii place barfa………

  20. 20
    silvia Says:

    La multi ani iar pe acel Vali daca mai esti cu el…invata-l sa vorbeasca-numi explic cum l-au selectat sub orce nivel.. ….In toata emisiunea nu l-am auzit scotand 10 cuvinte si acele borbolaseri….

  21. 21
    Soryna Says:

    dayanara ziua lu Veronica este pe 29 Septembrie Cristina nu stiu

  22. 22
    bia Says:

    la multi ani diana scumpa..sa ai parte de tot ceea ce iti doresti, sa fii fericita si iubita pentru ca meriti din plin…apropo esti nascuta pe aceiasi data cu mami mea doar anul diferit..un id de mess sau un nr de tel nu are nimeni?

  23. 23
    mariana Says:

    ce ai facut diana cu capul lui Vali i-ai facut implant de par sa-l placa tata vasile?

  24. 24
    Monica Says:

    Draga Mariana, “cu ca pul” lui Vali, asa cum intrebi tu pe Diana, a facut ea ce-a facut, ce vom face noi cu capetele noastre ca ne-am cam stresat degeaba pe aici, nici naiba nu ne-a bagat in seama, n-ai auzit. vor veni in emisiune clonele celor care te-au suparat pe tine intr-un fel, pe mine in altul, iar pe Gica contra in toate felurile…

  25. 25
    cerasela Says:

    la multi ani diana sa fi fericita si tot ce iti doresti sa ti se implineasca.

  26. 26
    danutza Says:

    la multi ani frumusico si tot ce ti doresti.casa de piatra si multi copii ca ei sunt cea mai mare bucurie pt noi.pup

  27. 27
    danutza Says:

    vreau si eu id tau sa mai vb daca vrei

  28. 28
    Meri Says:

    Incep sa le dau dreptate celor care nu cred in Diana si au facut-o prefacuta, am vazut in timpul caravanei prin orase . Cred ca ii spui lui Vali ce sa spuna ce gesturi sa faca cu oamenii ex. cind tu te duci si saruti un copil, automat face si Vali la fel. Nu imi place felul tau de a fi mereu in fata sa vazut cu microfonul , vornesti numai prostii dar nu il lasi din mina. In casa ai facut pe victima ai cistigat dar in viata nu se stie. Socrului tau nu ii placea cind il mingiiat pe cap nici d-na Vali se uitau la tine fara sa zimbeasca. Ai grije plicrisesti foarte mult cu rasfatul asta.

  29. 29
    mirela Says:

    diana vreau sa ti urez un sincer la multi ani chiar dak suntem in luna octombrie akuma am aflat k ziua ta a fost in august .scuze dar mai bn mai tarziu decat niciodata!la multi ani!sa fii sanatoasa si fericita ,iubita si sa ai parte de tot ce i mai frumos in viata!imi place tare mult esti o fata tare frumoasa vali trebuie sa fie ff mandru k are o nevasta asa frumoasa!!!!!esti superba !chiar ma uitam pe pozele tale mai dev si te admiram cat esti de frumoasa!!!te pup dulce si esti o scumpa si ramai asa!!!!sa fiti iubiti si sa va respectati!!sa auzim pe la anu k faceti bebe k o sa fie tare frumos mai ales dak o sa semene cu diana ,nu k vali ar fi urat ,doamne fereste e frumos si vali dar diana e superba ai o fata asa frumoasa de actrita !!!!!!!!!!!!!va iubesc mult pe amandoi!!!!!!!aveti grija de voi!!!!iubiti va mult unul pe celalalt!!!!!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free