Vlad: “Nu sunt cu Alina”


npm4 alina vladAsaltat probabil de mii de fani care i-au adresat in mod repetat aceeasi intrebare, si anume daca este cu Alina, Vlad – fostul concurent Nora pentru mama 4 a recunoscut:  “nu sunt cu Alina”.

Dupa terminarea concursului, atat Alina, cat si Vlad au postat pe conturile personale de hi5, respectiv facebook, poze cu ei sarutandu-se, ceea ce a facut deliciul persoanelor care i-au placut in emisiune..lasandu-i astfel sa creada ca s-au impacat, desi in realitate nu este asa.

Desi cei doi fosti concurenti au format un cuplu frumos in casa Nora pentru mama si s-au si logodit la un moment dat, din pacate soarta a facut ca ei  sa se desparta si sa porneasca pe drumuri diferite.

Ati fi preferat ca Alina si Vlad sa fie impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Vlad: “Nu sunt cu Alina””

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 25
    ritinia Says:

    foarte frumos cuplu ai facut cu alina ,foarte mult mia placut, alina este mai frumoasa decit celelalte prietene ale tale,daca veti fi impreune afara (nu in casa npm4) eu cred ca relatia voastra va merge mai bine, deoarece mai bine iti poti demonstra iubirea si voi amindoi va iubeati si poate altel era fara camere,

  2. 24
    RICHI Says:

    VLAD NU A PLACUTT-O NICI PE ALINA SI NICI PE ALEXA EL A PLACUT-O MULT PE V……A…

  3. 23
    oana Says:

    Vlad si Alina vor fi impreuna dar nu acum . Trecerea timpului ii va ajuta sa inteleaga ca sunt suflete pereche , ca fericirea primeaza in viata si n-o poti cumpara nici cu toti banii din lume.

  4. 22
    danutza Says:

    esti frumos dar tare mincinos si e pacat imi pare bine ca Alina si a dat seama ce fel de persoana esti.

  5. 21
    Monica Says:

    Vlad, la culcare cu tien ! Vezi si tu cum e lumea, unii te lauda, altii te fac precum o albie de porci.
    Din punctul meu de vedere, baiatule, puteai sa cistigi concursul daca ramaneai cu Alina. Fata e desteapta, o facultate de matematica la stat nu o face oricine, placuta era, finuta era…. Ce crezi ca vei gasi in viata pe Ileana Cosanzeana, ca stii cum e cu zicala romaneasca” orice cal ajunge gloaba” iar ” dragostea trece prin stomac”..

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free