Vlad: “Nu sunt cu Alina”


npm4 alina vladAsaltat probabil de mii de fani care i-au adresat in mod repetat aceeasi intrebare, si anume daca este cu Alina, Vlad – fostul concurent Nora pentru mama 4 a recunoscut:  “nu sunt cu Alina”.

Dupa terminarea concursului, atat Alina, cat si Vlad au postat pe conturile personale de hi5, respectiv facebook, poze cu ei sarutandu-se, ceea ce a facut deliciul persoanelor care i-au placut in emisiune..lasandu-i astfel sa creada ca s-au impacat, desi in realitate nu este asa.

Desi cei doi fosti concurenti au format un cuplu frumos in casa Nora pentru mama si s-au si logodit la un moment dat, din pacate soarta a facut ca ei  sa se desparta si sa porneasca pe drumuri diferite.

Ati fi preferat ca Alina si Vlad sa fie impreuna?

Articol realizat de Raluca Neagu

25 comentarii la “Vlad: “Nu sunt cu Alina””

  1. 1
    fabi Says:

    mie mia placut sa fiti impreuna dar acum sa vazut ….. lui alina ii place de vlad si lui vlad ii place de alina
    dar mai aveti inca o sansa cred eu……. va fiti impreuna….va pup saa aud ca sunteti impreunaaa

  2. 2
    alina Says:

    sincer….desi incearca fiecare dintre ei sa se asacunda dupa deget e foarte vizibil ca ceva inca mai e in inimile lor….se iubesc si sunt mai mult ca sigura ca vor fi impreuna :P :P:P:P:P:P

  3. 3
    Soryna Says:

    va sta bine inpreuna sper pina la urma sa fiti inpreuna va pup

  4. 4
    sonia Says:

    Eu cred ca au avut cite ceva unul pentru altul, mai mult Alina, mai putin Vlad.
    Ei sunt firi contradictorii totusi, Alina e o fata cu facultate, nu stiu ce sa spun, e treaba lor. Mi-ar place sa fie impreuna.

  5. 5
    georgiana Says:

    cred ca vlad se lasa mai greu…oricum pana acum orgoliul a invins in cazul amndurorraq…in continuare sper ca dragostea va invinge…impreuna sau separat!!! mie mi-ar placea impreuna

  6. 6
    alexia Says:

    alina si vlad se potrivesc si amandoi inca mai au sentimente unu pentru celalalt, chiar daca ei incearca sa ascunda acesc lucru.

  7. 7
    Meri Says:

    Pererea mea este ca Vlad cu Alina mai mult de o luna nu dureaza relatia. Eu in locul lui Vlad nu as accepta asa ceva la cit au jignit familia lui Alina .. tata Alinei .. Vlad merita o fata mai frumoasa alceva.

  8. 8
    Monica( Pitesti) Says:

    Cred ca mai au cite ceva unul pentru celalalt. E treaba lor! Sanatate si succes in viata, copii!

  9. 9
    mary Says:

    da mi-ar place din tot sufletul ca cei doi sa fie impreuna!pup!sa luati sa va impacati ca va sta fffff bine impreuna!:*

  10. 10
    MARIANA M Says:

    le-ar sta fff bine

  11. 11
    Meri Says:

    Daca voi ati fi vazut.o pe Alina la intilnuirea cu fanii nu atui maim zice ca sar potrivi cu Vlad . O fata foarte palida, cu buze foarte subtirim nasul urit fara sini era plata . Nu era cum se vedea la tv. machiata, aranjata. am ranas uimiti. De altfel nu cred ca lui Vlad ia placut Alina. De aici si nentelegirile intre ei. Alina isi dadea seama. Alina era placuta la pruima vedere cind era arajata dar ce se fac Vlad sau altii dimineata. Asa ca Alina sa caute baieti cun era Bogdan cel cu Elena. Nu era ea de Vlad, Pe Vlad nu prea a avut concurente in casa pe placul lui.

  12. 12
    naty Says:

    Vlad a fost singurul baiat din concurs care mi-a placut…am 38 de ani,deci l-am placut pur si simplu pt tot ce inseamna persoana lui;bine,a mai facut si el mici greseli,cred ca nu o placea pe Alina,nici pe Alexa,nu stiu ce a incercat el sa faca. totusi se potrivea cu Veronica,insa e ceva in neregula cu ei,tind sa cred ca ei se cunosc dinainte,insa …ma opresc,poate vorbesc prostii. oricum am fost tare dezamagita ca Vlad si mama lui nu au ajuns in finala,ma mira acest lucru,ma mira foarte tare…la fel si Veronica,eu nu vedeam finalul fara ea,si n-a fost preferata mea,insa uneori o placeam,alteori nu… sper doar ca nu au fost niste ,,jucatori,,ai acestei emisiuni…

  13. 13
    Sorana Says:

    n-a fost rupt din soare,era paros si asta il strica.Alinei ii trebuie un baiat cu studii superioare nu asa unul ca Vlad.

  14. 14
    Vladnpm4 Says:

    Sorana Says:
    August 25th, 2010 at 23:06

    n-a fost rupt din soare,era paros si asta il strica.Alinei ii trebuie un baiat cu studii superioare nu asa unul ca Vlad.

    Eram paros? Oh da e un motiv… plauzibil … sa nu ma placa o femeie :)

    Studii superioare? Cati muritori de foame cu studii sunt? Studiile sunt usor de facut :)

    Sorana… Barbatii au par in general…. Iar cei care se epileaza in general sunt Homosexuali … Spor la agatat

  15. 15
    alina Says:

    vlad daca tot ai intrat si te inteseaza comm. facute de ce nu zici u adevaratul motiv pentru care nu mai esti cu alina dar totusi iti sare inima cand se fac comentarii la adresa voastra……

  16. 16
    Eveline Says:

    Parerea mea este ca se potriveau.Mii de telespectatori sunau si le spuneau sa se impace.Nu eram de acord cu ei.Trebuie sa gandesti inainte.Sunt sigura ca au avut niste motive bine intemeiate ca sa nu se impace….poate au crezut ca asa e bine…fiecare sa isi vada de drumul lui…daca nu s-au impacat inseamna ca ei nu mai simteau nimic unul pt altul..ce pot sa zic …le urez amandurora o viata fericita…si cu siguranta atat alina cat si vlad o sa-si gaseasca jumatatea intr-o buna zi:D

  17. 17
    xaxa Says:

    Alina aia era oribila .Vlad arata foarte bine.

  18. 18
    Meri Says:

    Are dreptate Vlad cu studiile, cu aspectul fizic ‘ paros” un barbat adevarat asa arata nu cum era Laurentiu , pensat sau epilat . Ramai asa cum esti Vlad esti un baiat frumos si bine crescut. Nu te merita Alina. Sa nu ai incredere in toata lumea, Alexa nici atit . Succes in viata.

  19. 19
    Dya Says:

    Dati`mi si mie adresele lor de facebook ..Sa ma minunez si eu ;;)

  20. 20
    mariana Says:

    Vlad nu-ti mai da importanta ,esti un mincinos, tu nu iubesti ,tu te iubesti doar pe tine,nu o meriti pe Alina . Alina este mult prea buna pentru tine , ea merita un baiat finut si sa aiba ombilicul taiat nu ca tine care inca il mai ai legat de mamica.

  21. 21
    Monica Says:

    Vlad, la culcare cu tien ! Vezi si tu cum e lumea, unii te lauda, altii te fac precum o albie de porci.
    Din punctul meu de vedere, baiatule, puteai sa cistigi concursul daca ramaneai cu Alina. Fata e desteapta, o facultate de matematica la stat nu o face oricine, placuta era, finuta era…. Ce crezi ca vei gasi in viata pe Ileana Cosanzeana, ca stii cum e cu zicala romaneasca” orice cal ajunge gloaba” iar ” dragostea trece prin stomac”..

  22. 22
    danutza Says:

    esti frumos dar tare mincinos si e pacat imi pare bine ca Alina si a dat seama ce fel de persoana esti.

  23. 23
    oana Says:

    Vlad si Alina vor fi impreuna dar nu acum . Trecerea timpului ii va ajuta sa inteleaga ca sunt suflete pereche , ca fericirea primeaza in viata si n-o poti cumpara nici cu toti banii din lume.

  24. 24
    RICHI Says:

    VLAD NU A PLACUTT-O NICI PE ALINA SI NICI PE ALEXA EL A PLACUT-O MULT PE V……A…

  25. 25
    ritinia Says:

    foarte frumos cuplu ai facut cu alina ,foarte mult mia placut, alina este mai frumoasa decit celelalte prietene ale tale,daca veti fi impreune afara (nu in casa npm4) eu cred ca relatia voastra va merge mai bine, deoarece mai bine iti poti demonstra iubirea si voi amindoi va iubeati si poate altel era fara camere,

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free