Caravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulie


caravana npmDupa cum se stie, Nora pentru mama va continua din septembrie cu cel de-al 5 -lea capitol, iar din 31 iulie, caravana Nora pentru mama 5 va porni prin tara in cautarea de noi concurenti.

Caravana Nora pentru mama va tine 2 saptamani si va porni din 31 iulie chiar din Pitesti, apoi pe 1 august va fi la Craiova, urmand sa mai treca prin Valcea, Cluj, Bucuresti, prin Moldova (Galati, Buzau, etc.), iar in zilele de 7,8,14 si 15 august Caravana Nora pentru mama se va afla pe litoral.

In Caravana Nora pentru mama vor fi prezenti fosti concurenti, printre care si Cristina si Lucian care vor merge in toate locatiile stabilite.

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Caravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulie”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    Meri Says:

    Emisiunea ar fi bine sa fie seara. Baietii si fetele sa stea mai mult impreuna. Sa fie mai atentii la alegeri. Prea mult fard, pudra la fetele din casa. NPM1 este cel mai bun exemplu baiatul cu mama alegeau in separeu cite 3 trei fete. Sa fie lasati impreuna 2 saptamini si apoi sa isi aleaga cuplurile. Si sa lase orgolile. ” Daca are cuplu nu ma bag” LUPTA.

  2. 29
    mariana Says:

    sa se scrie în presa locală când soseşte caravana în Moldova şi în special în Bucovina-Suceava. Îmi doresc f mult să o vad pe gabriela în carne şi oase. Vă pup d-na gabriela sunteţi cea mai frumoasă prezentatoare.

  3. 28
    mariana Says:

    d-na Gabriela in noul sezon sa nu le mai lasati pe fete si pe mame sa se certe ca la usa cortului,sa se jigneasca asa cum s-a facut la editia a 3 a si la editia a 4 a

  4. 27
    mariana Says:

    cand incepe soul sa fie invitati fostii concurenti de la editiile precedente , sa stim care le mai este viata lor ex Elena-Bogdan, Brenda _Mihai , Alina _ Laurentiu, Vlad , Veronica, alexandra,Costi_Georgiana,

  5. 26
    mariana Says:

    asi dori sa le vad in caravana pe Alina , Brenda si blonda Mihaela

  6. 25
    mariana Says:

    asi dori sa vad fete frumoase,destepte,cu mult bun simt,sa fie pricepute la bucatarie,safaca curatenie,sa iasa in evidenta cu ceva . sa nu fie ca la serile trecute. Sa nu le placa sa barfeasca , sa nu se certe cu mamele -viitoare soacre. Baietii sa-si aleaga singuri miresele nu sa fie impinsi de la spate cum s-a intamplat cu Vlad si veronica impinsi de d-na Lacramioara de la spate.

  7. 24
    issa Says:

    Am fost si eu la intalnire cu diana si vali aici la cluj sunt atat de frumosi live pff:X:X:Xam facut poze cu ei a fost si d`na valeria si georgiana de la npm3.diana este atat de frumoasa si a vb foarte deschis,si vali este suuper dragutz ma bucur mult k iam intalnit si am putut sta de vb k ei si k am sa tin legatura k ei:D.initial nu am vrut sa ma inscriu dar vali a tot insistat:)) si m`am inscris si eu si prietena mea la npm5 acum vom vedea ce va fi:)).

  8. 23
    lavinia Says:

    sunt de acord cu tine bianca si eu imi doresc acelasi lucru ca emisiunea sa fie dupa-amiaza. va rog si eu tare mult

  9. 22
    bianca Says:

    as dori ca emisiunea npm 5 sa inceapa dupa amiaza ptr ca altfel nu v-as mai putea urmari si mi-ar parea ffffff rau de ex daca ar putea incepe de la ora 14 la ora 16:30 as fii foarte fericita asa veti avea si mai multi telespectatori care sa se uite. /va rog mult de tot

  10. 21
    Meri Says:

    Este singura emisiune reala as vrea sa inceapa la l sept. Gabriela am vrea sa nu fi de partea la nimeni. Concurentii se simt impinsi de la spata sa faca cuplu asa fara sa se placa. Sa fie incurajati ca dupa o luna de cuplu si vad ca nu se potrivesc sau plac pe alcineva chiar daca persoana in cauza este en cuplu sa se desparta mai multa incurajare. La celelalte emisiuni am vazut unele retineri din partea concurentilor si a mamelor de a nu strica un cuplu format chiar daca nu se potrivesc. La inceput se grabesc si multi ramin asa ca o corvoada de aici si starile de nervi si plictiseala sau sa iasa din casa. Va rog incurajatii sa lupte pentru o fata sau un baiat chioar daca au facut un cuplu si simt ca nu se potriuvesc . Multi stau de rusine sa nu fie birfiti ex. Violeta si Marian. La vlad de ex. nu nea placut ca era impins sa faca cuplu cu Alina, ea fiind o fata slabuta micuta fata de Vlad nu se potriveau.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free