Caravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulie


caravana npmDupa cum se stie, Nora pentru mama va continua din septembrie cu cel de-al 5 -lea capitol, iar din 31 iulie, caravana Nora pentru mama 5 va porni prin tara in cautarea de noi concurenti.

Caravana Nora pentru mama va tine 2 saptamani si va porni din 31 iulie chiar din Pitesti, apoi pe 1 august va fi la Craiova, urmand sa mai treca prin Valcea, Cluj, Bucuresti, prin Moldova (Galati, Buzau, etc.), iar in zilele de 7,8,14 si 15 august Caravana Nora pentru mama se va afla pe litoral.

In Caravana Nora pentru mama vor fi prezenti fosti concurenti, printre care si Cristina si Lucian care vor merge in toate locatiile stabilite.

Articol realizat de Raluca Neagu

35 comentarii la “Caravana Nora pentru mama 5 porneste prin tara din 31 iulie”

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

  1. 35
    brandusanatalia Says:

    Gabriela imi poti da idul tau?

  2. 34
    LORE Says:

    in neamt im inteles ca vin pe 12,adica maine…la ce ora?..stau toata ziua?

  3. 33
    gabriela valentina Says:

    ieri i-am intalnit la caravana , in galati , pe vali si diana , lucian si cristina si d-na lacramioara .toti arata foarte bine , sunt frumosi si sociabili. d-na lacramioara nu arata deloc varsta care o are , pare de 36-37 de ani este o femeie deschisa,comunicativa. cristina este o fata foarte frumoasa si sunt sigura ca se va intelege f bine cu lucian si vor avea o casnicie fericita.imi pare ff rau ca nu mi-am luat la revedere si de la ei pentru ca nu i-am mai vazut prin preajma, diana si valentin sunt prietenosi si deschisi.toti concurentii au vrut sa stie parerile oamenilor despre competitie si le-au acceptat si pe cele bune si pe cele mai putin bune.nu mi-a placut cand au venit doua femei si au vorbit urat despre un cuplu ,acum o familie,insa cei de fata nu le-a dat apa la moara.ba mai mult si-au inscris un nepot in competitie , la dna lacra, si sper sa nu vad asa persoane in competitie. ma bucur ca i-am cunoscut pe cocurenti si le doresc la toti o viata linistita si multa sanatate

  4. 32
    gabriela valentina Says:

    ieri i-am intalnit la caravana , in galati , pe vali si diana , lucian si cristina si d-na lacramioara .toti arata foarte bine , sunt frumosi si sociabili. d-na lacramioara nu arata deloc varsta care o are , pare de 36-37 de ani este o femeie deschisa,comunicativa. cristina este o fata foarte frumoasa si sunt sigura ca se va intelege f bine cu lucian si vor avea o casnicie fericita.imi pare ff rau ca nu mi-am luat la revedere si de la ei pentru ca nu i-am mai vazut prin preajma, diana si valentin sunt prietenosi si deschisi.toti concurentii au vrut sa stie parerile oamenilor despre competitie si le-au acceptat si pe cele bune si pe cele mai putin bune.nu mi-a placut cand au venit doua femei si au vorbit urat despre un cuplu ,acum o familie,insa cei de fata nu le-a dat apa la moara.ba mai mult si-au inscris un nepot in competitie , la dna lacra, si sper sa nu vad asa persoane in competitie. ma bucur ca i-am cunoscut si le doresc la toti o viata linistita si multa sanatate

  5. 31
    Meri Says:

    Da am vrea sa stim ve mai fac fostii concurenti.

Pages: [4] 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free