Brandusa a decis sa reintre in casa NPM4 cu ajutorul Jockerului


brandusa 21Controversatul Jocker pe care l-a castigat Brandusa la un moment dat in competitia Nora pentru mama 4, va schimba de aceasta data cursul evenimentelor din concurs.

Avand ocazia sa foloseasca Jockerul pentru a reintra in casa NPM4 sau sa il lase pe mana altor concurente din competitie, Brandusa a decis ” Prefer sa intru in casa decat sa-l dau oricui”.

Brandusa si-a recapatat astfel statutul de concurenta cu drepturi depline in casa Nora pentru mama 4.

Cu ce ganduri a reintrat Brandusa in competitie vom afla pe parcurs…

Ce parere aveti de decizia Brandusei de a reintra in casa NPM4?

Articol realizat de Raluca Neagu

30 comentarii la “Brandusa a decis sa reintre in casa NPM4 cu ajutorul Jockerului”

Pages: « 3 2 [1] Show All

  1. 10
    anonim Says:

    de ce ati bagato iar in casa nu o suport deloc vrea doar banii si stie doar sa barfeasca pe alti e o vulgara si o penibila

  2. 9
    ruxa Says:

    nu spune verde in fatza. Este doar vul;gara , ignoranta si penibila. Incearca sa para ce nu este si …este caraghiasa

  3. 8
    nykol Says:

    nu o plak pe brenda dar ma bucur k a intrat in casa spune verde in fata

  4. 7
    Iuliana Says:

    Brandusa ar face bine sa-si imbogateasca mai intai vocabularul ei sarac si apoi sa intre in competitie. Ma enervez de cate ori o vad bolborosind cate ceva, si incercand sa lege cateva fraze.
    Urat si pentru cei de la Kanal D ca sustin si aduc in vizor asemenea specimene.

  5. 6
    claudia Says:

    de ce dr a mai intrat in casa,daca la momentul iesirii a intrebat-o de mai multe ori daca il foloseste,trebuia joker-ul sa ramana pe drum nici la unu,dar nici ei odata ce atunci a renuntat………..sper sa castige diana si vali ca merita mai mult ca oricare cu mult drag pt diana o clujanca ratacita prin spania

  6. 5
    nutyka Says:

    pai dupa ce l-au impartit pe Lucian ,de ce nu ar imparti si banii? mai fetelor la ce dr*cu ne uitam de atata vreme? pacaliti pe altii …..

  7. 4
    Alin Says:

    Brovo pentru Brenda ..Sper sa faca tot posibilul sa-i ajute pe Cristina si pe Lucian sa castige marele premiul .chiar merita..nu Diana ..”FALSA DIANA”

  8. 3
    Ica Says:

    Lasati-o stimati organizatori sa plece acasa ori in cel mai bun caz bagati in casa si pentru celalalt cuplu Diana si Valentin un sustinator.
    Altfel bagati boala intr-o fata iar pe cealalta o lasati sa cistige marele precmiu pe care ,probabil il va imparti cu “vedeta” Brandusa.
    Aceasta din urma isi da ochii peste cap in emisiune si vorbeste ca o filozoafa, mai ales ca moderatoarea ii pune coarne: ce parereai, vai ai si cui draga ce sa=i ceri parerea…

  9. 2
    ruxa Says:

    exact!!! asa este!!! doar ca nu se poate ca astia doi sa castige. Nu e firesc. Au format un cuplu doar pt premiu. Poate ca si Diana la fel. Dar diferenta este de caracter si de educatie. Nu exista termeni de comparatie. diana e mai de la tara dar are coloana vertebrala. Mahalaua de Crisina…e doar vulgara .

  10. 1
    Lia Says:

    Sa ajuta pe Cristina sa castige, iar apoi primeste si ea ceva banuti, Cris si Luci primesc marele premiu. Dar pentru asta trebuie prima data sa aruce cu noroi in Diana, ca altfel nu se poate…

Pages: « 3 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free