Laurentiu si Alina, un cuplu?


alina si laurentiu 18La Finala Saptamanii din data de 18 iunie 2010, Alina a declarat ca nu mai simte nimic pentru Vlad, in schimb a precizat faptul ca ii place Laurentiu.

Desi Alina si Laurentiu au marturisit la un moment dat ca nu sunt un cuplu, gesturile de tandrete, privirile provocatoare si sarutul care a fost intre ei demonstreaza multe.

Laurentiu a marturisit ca o vrea pe Alina si ca isi doreste sa faca un cuplu cu aceasta, dar fiind o persoana mai timida, a recunoscut ca i-a fost frica de un refuz.

Chiar Alina l-a caracterizat la un moment dat pe Laurentiu ca fiind timid, deoarece a motivat ea  “persoanele care vorbesc mult sunt timide”.

Laurentiu si Alina si-au ales chiar si verighetele de nunta, ceea ce dovedeste ca ar fi pregatiti pentru marele pas…insa timpul va decide si vom afla pe parcurs daca Laurentiu se va tine de promisiunea facuta Dianei, de a face cuplu cu Alina.

Credeti ca intre Laurentiu si Alina exista sentimente? Merita ca cei doi sa ajunga in Marea Finala Nora pentru Mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Laurentiu si Alina, un cuplu?”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 24
    maria Says:

    alina,tu chiar l-ai iubit pe vlad,care desi e total subjugat de mama lui ca sub o vraje ,si care desi e tare incult ,totusi arata binesi cred ca doar asta te-a atras la el, sincer nu prea inteleg relatia pe care o are cu mama lui.mi se pare ciudat ca nu poate aprecia o fata ca lumea si asa s-a apropiat de cea mai uritica de alexa pe care a lasat-o si sigur asta si astepta .tu alina nici sa nu te gindesti sa faci cuplu cu un mitocan,necioplit,fara pic de educatie care scuipa pe jos ,trage pirturi intre voi si pare nu stiu asa pare ca are un comportament deviat ca si mama lui care nu are notiunea de bun-simt si i se pare firesc ce face laurentiu parca ar fi trait in grota

  2. 23
    Bianca Says:

    Eu zic ca par destul de indragostiti dar numai ei stiu ce simt unul pentru celalalt …fizic s ar potrivi

  3. 22
    Stela Says:

    Alina nu se potriveste cu Laur. Ea e prea distinsa.Laur e o banalitate

  4. 21
    Stela Says:

    Alina si alaurentiu nu trebuie sa ajunga in finala, deoarece o fac din ambitie,si nu pe sentimente, e tardiv sa mai faca cuplu.Alina ar face o mare greseala,pe care ar regreta-o mai tirziu,nu foarte tarziu……..Ar fi pacat de ea.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free