Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (11 iunie 2010)


lacramioara mama saptamanii 11La Finala Saptamanii din data de 11 iunie 2010, doamna Lacramioara a iesit asa cum era de asteptat si de aceasta data Mama Saptamanii cu un procent de 31,7% din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a dorit sa le nominalizeze pentru a pleca din casa Nora pentru mama 4 pe Alexandra si Alina.

Ce parere aveti de sustinerea continua pe care doamna Lacramioara o are din partea celor de acasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (11 iunie 2010)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    rdescartes Says:

    eu spun ca neamurile nu au ce face ….adika e imposibil sa ai atatea voturi de la 20 de namuri…e evident ca cei ce o plac o sustin..oricum intotdeauna fanii au votat ai mult ca familia…eu nu am sa intreb cine o voteza ca e alegerea ficaruia? as fi curioasa sa vad ce a atras la femeia asta/ ca peste tot cauta numai scandal..si o manevreaza turcii cum vor…si veronika si alexandra si cei din casa au zis de mai multe ori ca sunt ai turcilor si eu cred asta..
    nu imi place ca striga de n ori pe zi eu am cresscut singura colilul eu am ramas fara sot tanara…etc…eu ua sincer am anumite dubii in privinta lor…

  2. 9
    sabina Says:

    chiar nu inteleg dc toata lumea o voteza pe ea…este o greata impreuna cu fiisu’ kre are o vorba de vai te da peste cap in emisiune si in materiale vorbeste moldoveneste

  3. 8
    Lia Says:

    Stiu ca Alexandra era egoista cand nu s-a oferit sa plece ea din casa si cand a zis, de ce nu a nominalizat Lacramioare pe fetele protejate. Dar nici eu nu cred ca Lacramioara nu a nominaliyat pe Diana sau pe Cristina pentru ca nu se stia daca o sa fie protejate. Eu consider ca pur si simplu, are o strategie, care merge foarte bine…cum vad eu, si incearca sa elimine cat mai multe persoane din casa.

  4. 7
    Lia Says:

    Stiu ca Alexandra era egoista cand nu s-a oferit sa plece ea din casa si cand a zis, de ce nu a nominalizat Lacramioare pe fetele protejate. Dar nici eu nu cred ca Lacramioara nu a nominaliyat pe Diana sau pe Cristina pentru ca nu se stia daca o sa fie protejate. Eu consider ca pur si simplu, are o strategie, care merge foarte bine…cum vad eu, si poate sa elimine cat mai multe persoane din casa.

  5. 6
    ELENA Says:

    NU PEA INTELEG DE CE TOATA LUMEA O VOTEAZA PE DOAMNA LACRAMIOARA CA FIIND MAMA SAPTAMINII DUPA PAREREA MAE NU MERITA

  6. 5
    nadia Says:

    Parerea mea este ca a dat dovada de rautate si dusmanie cand a eliminat-o pe Georgiana .Sa nu uitam ce prietenie a fost intre ea si Veronica ca apoi sa isi bata joc de ea .Mie mi se pare o femeie periculoasa si nu cred ca merita sa fie votata din cate am inteles are neamuri dar nu este in relatii bune cu ele de buna ce este.

  7. 4
    nutyka Says:

    DESI NU AI FOST PREFERATA MEA ,M-AI ATRAS DE PARTEA TA PE PARCURS ,CHIAR MERITI TITLUL DE MAMA SUPREMA . NU STIU CUM ”DR*CU ” AI FACUT DAR MI-AI DEVENIT SIMPATICA IMI PARE RAU CA NU AM ATATEA BANI CATI MI-AS DORI PENTRU A TE VOTA DAR STIU CA VE-I AJUNGE ACOLO UNDE MERITI . BRAVO FEMEIE!

  8. 3
    Claudia Says:

    bravo lacramioara nu mor caii cand vor cainii curata toate gunoaile afara felicitari si pt d-na valeria bafta pana in finala

  9. 2
    Claudia Says:

    alexandra ai iesit pa.dute cu turcu tau unde si-a dus mutu iapa si lasa-ne.la revedere.

  10. 1
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Parerea mea este ca merita din moment ce o sustine atita lume. Initial m-am giondit la rude dar ea spunea ca nu prea are neamuri. Bafta in continuare!

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free