Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (11 iunie 2010)


lacramioara mama saptamanii 11La Finala Saptamanii din data de 11 iunie 2010, doamna Lacramioara a iesit asa cum era de asteptat si de aceasta data Mama Saptamanii cu un procent de 31,7% din votul telespectatorilor.

Doamna Lacramioara a dorit sa le nominalizeze pentru a pleca din casa Nora pentru mama 4 pe Alexandra si Alina.

Ce parere aveti de sustinerea continua pe care doamna Lacramioara o are din partea celor de acasa?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (11 iunie 2010)”

  1. 1
    Monica ( Pitesti ) Says:

    Parerea mea este ca merita din moment ce o sustine atita lume. Initial m-am giondit la rude dar ea spunea ca nu prea are neamuri. Bafta in continuare!

  2. 2
    Claudia Says:

    alexandra ai iesit pa.dute cu turcu tau unde si-a dus mutu iapa si lasa-ne.la revedere.

  3. 3
    Claudia Says:

    bravo lacramioara nu mor caii cand vor cainii curata toate gunoaile afara felicitari si pt d-na valeria bafta pana in finala

  4. 4
    nutyka Says:

    DESI NU AI FOST PREFERATA MEA ,M-AI ATRAS DE PARTEA TA PE PARCURS ,CHIAR MERITI TITLUL DE MAMA SUPREMA . NU STIU CUM ”DR*CU ” AI FACUT DAR MI-AI DEVENIT SIMPATICA IMI PARE RAU CA NU AM ATATEA BANI CATI MI-AS DORI PENTRU A TE VOTA DAR STIU CA VE-I AJUNGE ACOLO UNDE MERITI . BRAVO FEMEIE!

  5. 5
    nadia Says:

    Parerea mea este ca a dat dovada de rautate si dusmanie cand a eliminat-o pe Georgiana .Sa nu uitam ce prietenie a fost intre ea si Veronica ca apoi sa isi bata joc de ea .Mie mi se pare o femeie periculoasa si nu cred ca merita sa fie votata din cate am inteles are neamuri dar nu este in relatii bune cu ele de buna ce este.

  6. 6
    ELENA Says:

    NU PEA INTELEG DE CE TOATA LUMEA O VOTEAZA PE DOAMNA LACRAMIOARA CA FIIND MAMA SAPTAMINII DUPA PAREREA MAE NU MERITA

  7. 7
    Lia Says:

    Stiu ca Alexandra era egoista cand nu s-a oferit sa plece ea din casa si cand a zis, de ce nu a nominalizat Lacramioare pe fetele protejate. Dar nici eu nu cred ca Lacramioara nu a nominaliyat pe Diana sau pe Cristina pentru ca nu se stia daca o sa fie protejate. Eu consider ca pur si simplu, are o strategie, care merge foarte bine…cum vad eu, si poate sa elimine cat mai multe persoane din casa.

  8. 8
    Lia Says:

    Stiu ca Alexandra era egoista cand nu s-a oferit sa plece ea din casa si cand a zis, de ce nu a nominalizat Lacramioare pe fetele protejate. Dar nici eu nu cred ca Lacramioara nu a nominaliyat pe Diana sau pe Cristina pentru ca nu se stia daca o sa fie protejate. Eu consider ca pur si simplu, are o strategie, care merge foarte bine…cum vad eu, si incearca sa elimine cat mai multe persoane din casa.

  9. 9
    sabina Says:

    chiar nu inteleg dc toata lumea o voteza pe ea…este o greata impreuna cu fiisu’ kre are o vorba de vai te da peste cap in emisiune si in materiale vorbeste moldoveneste

  10. 10
    rdescartes Says:

    eu spun ca neamurile nu au ce face ….adika e imposibil sa ai atatea voturi de la 20 de namuri…e evident ca cei ce o plac o sustin..oricum intotdeauna fanii au votat ai mult ca familia…eu nu am sa intreb cine o voteza ca e alegerea ficaruia? as fi curioasa sa vad ce a atras la femeia asta/ ca peste tot cauta numai scandal..si o manevreaza turcii cum vor…si veronika si alexandra si cei din casa au zis de mai multe ori ca sunt ai turcilor si eu cred asta..
    nu imi place ca striga de n ori pe zi eu am cresscut singura colilul eu am ramas fara sot tanara…etc…eu ua sincer am anumite dubii in privinta lor…

  11. 11
    monica Pitesti Says:

    Pentru Rdescartes: Nu cred ca o voteaza lumea pentru ca si-a crescut singura copilul. Are un carac ter foarte puternic, stie sa-si mascheze durerea, cu alte cuvinte tine in ea, se autoconsuma, o fi nu o fi in realitate relatia asa intre ea si Vlad, nu stiu, dar in concurs, 9 luni , a fost extraordinara, nu am mai intilnit la alte editii, o comunicune si o aparare fantastica mama-fiu, cit despre eliminari, nu este rautate, la urma-urmei tot trebuie sa plece rind pe rind concurentii, e mai degraba gindire logica, strategie. Eu ca telespectator, nu am votat-o permanent, cind nu mi-a placut am sanctionat-o, dar o apreciez, mai ales ca,zic eu, este tipul vulcanic, dar cu toate acestea, vulcanul nu a izbucnit in 9 luni ca cel din islanda, decit a fisurat f.f.f putin. Bafta si pacat ca nu ti-ai gasit nora potrivita, regret pentru Alina.

  12. 12
    mady Says:

    imi pare extrem de rau ca a parasit concursul oricum pt mine ea este castigatoarea concursului va rog nu o lasati pe prefacuta aia de dina sa castige

  13. 13
    nadia Says:

    Rautatile pe care le-a facut de-a lungul competitiei s-au intors impotriva ei .Chiar nu ma asteptam sa iasa .Cel mai mult m-a suparat cand a eliminat-ope Georgiana .

  14. 14
    mina Says:

    fratilor votatio pe cristina si lucian sunt frumosi haiosi si chiar se iubesc cu adevara haideti sa ai facem castigatori

  15. 15
    cris Says:

    Dna Lacramioara,imi pare asa de rau k ati fost eliminata,nici nu ma gandeam k dvs,nu o sa fiti pana in finala,nu vad acest sf fara dvs.si Vlad.
    Nu pot sa cred k prefacuta de “ciobanita”,ia preferat pe ceilalti si nu pe dvs.,rusine mare din partea ei.
    Vam votat,mi/ati placut mult si sufar k ati iesit din concurs.
    Dna Lacramioara,luni in emisiune faceti/o praf pe dina ,ziceti tot ce stiti de ea si de mosneagu pe care il are langa ea.
    Imi pare rau k Vladut nu a reusit sa fak un cuplu in casa,sincer nici nu prea avea cu cine.
    Va doresc multa sanatate,noroc in viata,sunteti o mama pe care multa lume o respecat ,pt k a stiut sa isi creask fiul de nota 10.BRAVO.FELICITARI,nu fiti suparati.

  16. 16
    cris Says:

    idem mady.:))

  17. 17
    nutyka Says:

    Ce face omul cu mina(gura ) sa nici dr*cu nu mai desface . ce l-a apucat si pe Vlad sase puna cu DIANA?

  18. 18
    ginjiani Says:

    pacat la cte a inghitit acolo merita sa mearga in finala veronica sa purtat urit cu ei

  19. 19
    roxana Says:

    nu o sufar pe femeia asta si nici pe badaranu de fius-o………………..doamne mai exista si oameni ipocritii ca ei…

  20. 20
    gabriela Says:

    sincer la inceput nu prea mi-a plc de doamna lacramioara imi parea a dr*cu da acum o simpatizez este o femeie demana si la educat foarte bine pe vlad.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free