Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (4 iunie 2010)


lacramioara mama saptamanii 4La Finala Saptamanii din data de 4 iunie 2010, doamna Lacramioara a iesit din nou Mama Saptamanii cu un procent de 33,3% din votul telespectatorilor.

Pe locul al doilea in randul preferintelor celor de acasa, s-a clasat doamna Daniela cu un procent foarte apropiat de cel al doamnei Lacramioara, si anume de 33,31% din voturi.

Fiind si o Seara a eliminarilor, doamna Lacramioara a nominalizat pentru a iesi din casa pe Veronica si Alexandra.

Ce parere aveti de clasamentul de saptamana aceasta in ceea ce priveste titlul de Mama Saptamanii?

Articol realizat de Raluca Neagu

20 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (4 iunie 2010)”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    bianca Says:

    imi place foarte mult de doamna Lacramioara…..o DOAMNA in adevaratul sens al cuvantului…imi place ca sunteti sincera,ca spuneti lucrurilor pe nume…imi place foarte mult educatia pe care i-ati dato lui Vlad….va spun sincer acum…..ma bucur extrordinar de mult ca veronica=SCORPIA,ACTRITA,IPOCRITA a fost eliminata de dumneavoastra,cu toate ca nu vroiati sa o eliminati…..Doamna Lacramioara va doresc multa bafta in continuare,multa putere sa reusiti sa treceti peste rautatile doamnei din inalta societate(daniela) care este de o nesimtire…..!!!!!va iubesc si sper sa castigati impreuna cu vlad marele premie pentru ca meritati!!!!!!

  2. 9
    true Says:

    Era logic sa o elimine pe Veronica …doar Alexandra nu avea bani …a uitat materialul in care vorbeste ca daca nu castiga marele premiu , macar sa plece cu bani sa-si repare baia sau sa duca la oftalmologie sa-si repare ochii aia …poate cine stie va reusi sa vada si cu alti ochi lumea nu numai cu rautate …
    dezamagire totala…o femeie dupa ce ca este inculta, betiva,rea mai e si puturasa …ha..ha…..ati vazut cum isi misca “lombo-sciatica” dupa ce a scris scrisoarea catre comisia de decizie …prosteste cam multa lume ….

  3. 8
    irina Says:

    nu merita s afie mama sapatamanii

  4. 7
    Lia Says:

    Lacramiaoara=Frankestein…nici nu stiu cum a putut sta de vorba, Vero cu o asemenea femeie, e o fata foarte inteligenta, ce a putut sa vada in Vlad, nu stiu.

  5. 6
    oanamaria-sorin Says:

    gura ei si pestera muierii

  6. 5
    lesea Says:

    Nu merita sa fie mama saptaminii e o prefacuta daca nu ar fii ea nu ar mai fii certuri

  7. 4
    danutza Says:

    Ma bucur pentru ca in sfarsit ati reusit sa o eliminati. Astept de mult timp acest lucru. Bravo!!!!! Cea mai buna decizie desi trebuia sa se intample cu mult timp in urma. Fiti puternica pana la capat!!!!!

  8. 3
    CLAUDIA Says:

    Daniela e o femeie ambitioasa, desteapta si daca la varsta asta vrea sa faca multe…atunci bv ei.Poate asa o sa’l stimuleze si pe Costi…care cred ca e tare comod la varsta asta.
    O stimez si pe Lacramioara pt felul in care isi apara baiatul .Asa ar trebui sa faca orice mama cand e vorba de copilul sau, nu sa taca si sa inghita…ca nu da bine pe sticla. Bine, ea e mai mult o leoaica cu pui….Oricum nu putem judeca pe nimeni din concurs pt ca toti sunt oameni, toti gresesc, toti se apara si riposteaza in felul lor.
    TOTI AU CEVA DE APRECIAT…TOTI AU CALITATI…SI TREBUIE PLACUTI PT CE AU FRUMOS IN EI, SI NU PT CA AU SI DEFECTE( TOTI AVEM)..

  9. 2
    Irina Says:

    Doamne ce mi-as fi dorit sa fiu in locul tau aseara Lacramioara.
    Sa ma uit in ochii Veronicai si sa spun..Vreau sa plece Veronica..mi-a placut…ai facut exact ce trebuia…i-ai dat o speranta dupa care..i-ai tras creanga de care se agatase pt 2 secunde..FELICITARI )))))

  10. 1
    Monica Says:

    Ce parere am? Sincer, desi nu sunt o fana a Lacramioarei si-mi place sa privesc lucruile distant si realist, care alta mama ar merita?
    Din cele aflate in concurs, alta nu mi-a demonstrat ca ar merita votata. Ati observat cit de frumos s-a comportat in acest concurs fiu-sau cu ea? Se compara cu circul facut de Lucian ( doamne cum o fi acasa aceasta familie!!).
    Sa posteze cineva si sa-mi explice cum vede legatura intre Costi si mama lui, ea studenta si fiu-sau cu sc.profesionala. De altfel, cred ca voturile Danielei au fost trimise din partea familiei s-o poata da afara pe Alexa, care fata nu prea stie ce vrea sau daca stie nu spune cu adevarat.

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free