Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2010)


lacramioara 21.04La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, s-au deschis plicurile cu votul telespectatorilor dupa 4 saptamani in care publicul a votat in continuu.

Cu un procent foarte mare, 81,8 % din votul telespectatorilor, doamna Lacramioara a fost clasata pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii.

Concurenta Lacramioara a dorit sa o nominalizeze pe Veronica pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lacramioara este votata intr-un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2010)”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    ana Says:

    SUNT DE ACEEASI PARERE CU O ALTA TELESPECTATOARE DE UNDE PROCENTUL ACESTA ASA DE MARE CA NIMENI NU O VOTEAZA PE PREFACUTA ASTA.NICI NU MAI STIU CE SA ZIC E O C*RVA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI E CLAR CA ARE PILE ACOLO SI DE-ASTA IESE MEREU MAMA SAPTAMANII

  2. 19
    ana Says:

    LACRAMIOARA ESTE O PREFACUTA LA INCPUTUL EMISIUNII NU A SPUS CA A FOST MARITATA IN TURCIA A VRUT SA PARA O VADUVA CREDINCIOASA SI CA TOATA ATENTIA EI SE INDREAPTA CATRE VLAD DAR NU E DELOC ASA .NU A SPUS PT CA EA STE BINE CA SA MARITAT ACOLO PT BANI IAR LA EMISIUNE A VENIT TOT PT ACELASI LUCRU DAR ACUM E RANDU LUI VLAD SA PUNA FUNDU LA BATAIE SA CASTIGE PREMIUL SA-SI MAI ASIGURE IN CONTINUARE VIITORUL PROFITAND DE SENTIMENTELE ALTORA.DE CE CREDETI CA NU SE MAI CEARTA CU NIMENI?CA SA O VOTEZE LUMEA SUNT DEMNI DE DISPRET MIE SCARBA DE EI.EA ESTE O VAGABOANTA SI O BETIVA.

  3. 18
    Rodica Says:

    Dupa ce ca e o falsa si nu are nici macar bunul simt nu stii sa respecti oamenii. Imi pare rau ca trebuie sa spun acest lucru dar dai dovada de un grad al intelectului care lasa de dorit atat prin vocabular cat si prin exprimare . Nu o sa ajungi niciodata sa te ridici la nivelul de cultura si comportament al Veronicai si al altor mame din casa .

  4. 17
    Monica Says:

    Ca telespectator, nu mi-a fost nici simpatica, nici asimpatica aceasta doamna. Am condamnat-o cind o vedeam ca se pupa toata ziua cu acea Veronica in bot, dupa ce se certasera ca niste tate, am apreciat-o ca a stiut sa se abtina la injuriile si tot ceea ce i-a adresat prietena de odinioara. Nu o judec pentru pofta de viata, nu o judec ca bea un pahar in plus. Poate a avut o viata grea, poate isi doreste mult o casnicie fericita iar ca mama este deosebita.

  5. 16
    bogdan Says:

    lacramioara ce mai astepti,afara cu cristina dupa care cu alina si la urma vero,iale bani la jigodi

  6. 15
    mirela Says:

    bravo doamna LACRAMIOARA multa bafta in continuare

  7. 14
    nutyka Says:

    Lacramioara este preferata multora tocmai datorita Veronicai . Aceasta femeie a stiut cind sa taca si a parat jignirile Veronicai prin tacere oamenii au apreciat acest lucru si au rasplatit-o cu voturi

  8. 13
    no nameeee Says:

    insupOrtabila femeia asta >:P

  9. 12
    ana Says:

    lacramioara dupa cum se vede nu are de gind sa accepte o nora oricit de perfecta ar fi.

    interesul ei este sa stringa bani fara alte interese ceea ce contravine specificului emisiuni care are ca scop gasirea unei nore . cum ea nu are de gind sa se conformeze ar trebui sa fie data afara din casa sau cel putin sa i se taie din suma acumulata

  10. 11
    GINA Says:

    NU SE POATE!!!!!!!MAMA SAPTAMANII CU UN ASA PROCENT?????E IMPOSIBIL,CINE O VOTEAZA PE ACEASTA FEMEIE????

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free