Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2010)


lacramioara 21.04La Finala Saptamanii din data de 16 aprilie 2010, s-au deschis plicurile cu votul telespectatorilor dupa 4 saptamani in care publicul a votat in continuu.

Cu un procent foarte mare, 81,8 % din votul telespectatorilor, doamna Lacramioara a fost clasata pe locul 1, obtinand titlul de Mama Saptamanii.

Concurenta Lacramioara a dorit sa o nominalizeze pe Veronica pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Care credeti ca sunt motivele pentru care doamna Lacramioara este votata intr-un procent atat de mare?

Articol realizat de Raluca Neagu

24 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (16 aprilie 2010)”

  1. 1
    elena Says:

    bv doamna lacramioara, sunteti preferata mea, va sustin

  2. 2
    issa Says:

    BRAVO~BRAVO~BRAVO!!!si sper sa mai fieee:D

  3. 3
    Zita Says:

    Felicitari Doamna Lacramioara,aveti grija de dv., de Vlad si Alexa,sunteti superi.

  4. 4
    florina Says:

    bravo tineo tot asa lacramioara

  5. 5
    lili Says:

    bravo sper sa iasa in continuare bafta

  6. 6
    ioana Says:

    Felicitari pt.comportare.

  7. 7
    cristina Says:

    Bravo tineto tot asa

  8. 8
    ana Says:

    cred ca lacramioara este votata cel mai mult de barbati care viseaza ceva sau de un club mai mare de iubitori ai bauturilor fine

  9. 9
    anca Says:

    Lacramioara a stiut sa se abtina la momentul potrivit si rezultatul este “mama saptamanii”. Bravo! Felicitari!

  10. 10
    IRINA Says:

    MAMA SAPTAMANII?????PRIN CE SE REMARCA ACEASTA INDIVIDA?????E FACATURA PE FATA!!!!!!!!FAPTUL CA SE ABTINE NU ESTE O CALITATE,NU POT SA CRED CA ESTE VOTATA!!!!!!!!

  11. 11
    GINA Says:

    NU SE POATE!!!!!!!MAMA SAPTAMANII CU UN ASA PROCENT?????E IMPOSIBIL,CINE O VOTEAZA PE ACEASTA FEMEIE????

  12. 12
    ana Says:

    lacramioara dupa cum se vede nu are de gind sa accepte o nora oricit de perfecta ar fi.

    interesul ei este sa stringa bani fara alte interese ceea ce contravine specificului emisiuni care are ca scop gasirea unei nore . cum ea nu are de gind sa se conformeze ar trebui sa fie data afara din casa sau cel putin sa i se taie din suma acumulata

  13. 13
    no nameeee Says:

    insupOrtabila femeia asta >:P

  14. 14
    nutyka Says:

    Lacramioara este preferata multora tocmai datorita Veronicai . Aceasta femeie a stiut cind sa taca si a parat jignirile Veronicai prin tacere oamenii au apreciat acest lucru si au rasplatit-o cu voturi

  15. 15
    mirela Says:

    bravo doamna LACRAMIOARA multa bafta in continuare

  16. 16
    bogdan Says:

    lacramioara ce mai astepti,afara cu cristina dupa care cu alina si la urma vero,iale bani la jigodi

  17. 17
    Monica Says:

    Ca telespectator, nu mi-a fost nici simpatica, nici asimpatica aceasta doamna. Am condamnat-o cind o vedeam ca se pupa toata ziua cu acea Veronica in bot, dupa ce se certasera ca niste tate, am apreciat-o ca a stiut sa se abtina la injuriile si tot ceea ce i-a adresat prietena de odinioara. Nu o judec pentru pofta de viata, nu o judec ca bea un pahar in plus. Poate a avut o viata grea, poate isi doreste mult o casnicie fericita iar ca mama este deosebita.

  18. 18
    Rodica Says:

    Dupa ce ca e o falsa si nu are nici macar bunul simt nu stii sa respecti oamenii. Imi pare rau ca trebuie sa spun acest lucru dar dai dovada de un grad al intelectului care lasa de dorit atat prin vocabular cat si prin exprimare . Nu o sa ajungi niciodata sa te ridici la nivelul de cultura si comportament al Veronicai si al altor mame din casa .

  19. 19
    ana Says:

    LACRAMIOARA ESTE O PREFACUTA LA INCPUTUL EMISIUNII NU A SPUS CA A FOST MARITATA IN TURCIA A VRUT SA PARA O VADUVA CREDINCIOASA SI CA TOATA ATENTIA EI SE INDREAPTA CATRE VLAD DAR NU E DELOC ASA .NU A SPUS PT CA EA STE BINE CA SA MARITAT ACOLO PT BANI IAR LA EMISIUNE A VENIT TOT PT ACELASI LUCRU DAR ACUM E RANDU LUI VLAD SA PUNA FUNDU LA BATAIE SA CASTIGE PREMIUL SA-SI MAI ASIGURE IN CONTINUARE VIITORUL PROFITAND DE SENTIMENTELE ALTORA.DE CE CREDETI CA NU SE MAI CEARTA CU NIMENI?CA SA O VOTEZE LUMEA SUNT DEMNI DE DISPRET MIE SCARBA DE EI.EA ESTE O VAGABOANTA SI O BETIVA.

  20. 20
    ana Says:

    SUNT DE ACEEASI PARERE CU O ALTA TELESPECTATOARE DE UNDE PROCENTUL ACESTA ASA DE MARE CA NIMENI NU O VOTEAZA PE PREFACUTA ASTA.NICI NU MAI STIU CE SA ZIC E O C*RVA IN ADEVARATUL SENS AL CUVANTULUI E CLAR CA ARE PILE ACOLO SI DE-ASTA IESE MEREU MAMA SAPTAMANII

  21. 21
    adriana Says:

    Doamna Lacramioara tineti-o tot asa ca sunte-ti o femeie de treaba si se vede ca sunt toti invidiosi pe voi.Bafta multa in continuare

  22. 22
    IOANA Says:

    ACEASTA LACRAMIOARA ESTE O FEMEIE USOARA VENITA DE LA PROSTITUTIE SI PE DEASUPRA E SI BETIVA! FRUMOS II STA UNEI MAME SAU ‘DOAMNE” CU ACESTE ‘CALITATI”! SA VA FIE RUSINE! ATI VENIT IN EMISIUNE SA JIGNITI TOATE FETELE DAR SA VA SPUN CEVA: RAPANDULA ESTI DUMNEATA!

  23. 23
    Magda Says:

    DNA LACRAMIOARA SI VLAD MULT TIMP CAT ATI FOST RECALCITRANTA NU
    V-AM PLACUT DELOC MI-ATI TOCAT NERVI DAR CA V-ATI LINISTIT CHIAR
    IMI PLACE DE DV NU LUATI IN SEAMA CA VI-SE ADUC JIGNIRI CA NU AVETI
    HAINE S-AU ANTURAJE PE CARE LE AU UNII DV V-ATI CRESCUT COPILUL SINGURA CUM ATI PUTUT.
    NU L-ATI INDEPARTAT SA-L CREASCA BUNUICA CA SA VA REFACETI VIATA
    TOATA STIMA VEDETIVA DE BAIATUL DV CARE ARE MULTA EDUCATIE IN COMPARATIE CU UNII DIN CASA FITI O MAMA BUNA SINCERA SI IUBITOARE
    NU LUATI IN SEAMA JIGNIRILE VA DORESC SA CASTIGATI CONCURSUL IL MERITATI CEI CARE SE CRED BOGATI,ELEGANTI SI VA JIGNESC CE CAUTA IN ACEST CONCURS?
    EI NU AU NEVOIE DE BANI.
    MULT NOROC.

  24. 24
    costela Says:

    RECUNOSC NU MI ATI PLACUT DELOC LA INCEPUT DAR ACUM IMI SUNTETI SIMPATICA NU O LUATI INSEAMA PE VERO CA NU ARE ROST SI TOTI CEI CARE VA JIGNESC AR TREBUI SA LE FIE RUSINE PT CA O MAMA CARE SI CRESTE SINGURA COPILUL ESTE DE ADMIRAT SI APROPO DOAMNA CARE VA FACUT RAPANDULA EU CRED CA EA ESTE SA I FIE RUSINE.

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free