Marele secret de la munte


vlad 06.04De-a lungul acestei saptamani s-a tot discutat despre un subiect petrecut la munte. Se pare ca Vlad a dorit sa-i dezvaluie Brandusei, marele secret de la munte, si anume parerea Cristinei despre ea.

Brandusei nu i-a picat tocmai bine si a marturisit la un moment dat ca nu o considera pe Cristina prietena ei si nici nu mai vrea sa tina legatura cu ea.

Costi a dezmintit faptul ca marele secret era legat de o afirmatie pe care Brandusa a facut-o la adresa lui pe cand formau un cuplu, afirmatie pe care Cristina a dorit sa i-o spuna lui Costi, atunci cand se aflau la munte.

Cum comentati subiectul legat de secretul de la munte?

Articol realizat de Raluca Neagu

32 comentarii la “Marele secret de la munte”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    maria Says:

    Incultule , niciodata nu inteleg ce vrei sa spui , te pierzi intotdeauna pe drum, mi-e mila de bleaga de Alexa, va fi vai si amar de capul ei cu asemenea specimene pe cap, muritori de foame de puturosi ce sunt, madam nu participa in casa la nici o activitate doar la barfa, in 7 luni n-am vazut-o sa gateasca sau sa faca curatenie, o imputita care vine sa dea lectii !!!

  2. 29
    elena Says:

    IMI PROVOACA LEHAMITE,NICI NU MA UIT LA EA CAND APARE PE STICLA.

  3. 28
    ISA Says:

    FRUMOS BAIAT;)

  4. 27
    lorena Says:

    Mai bine ia-o in brate pe Alexa , ca oricum stati atat de aproape unul de altul , nici un cuplu din casa n-a dat dovada de atata apropiere in timp record … sa fie de bun augur noua ta relatie sau doar vrei sa demonstrezi ca ai tot ce-ti doresti , inclusiv pe Alexa …Bafta!!!

  5. 26
    ally Says:

    vai tu vlad ejt cel mai frumos…j c mai destept…j cel mai respectuos…vai tu…ma f*t pe fatza u…nu vezi ce fatza d spate ai…ejt un fatalau j o fetitza…mamica in sus…mamica in jos…pffff….da mai lasati-ma cu visuri neimplinite….!!!j masa zice k ”veronica il iubeste pe vlad si stie k la pierdut pentru totdeauna j alina sufera de aceeasi boala…” park ar avea cel mai frumos baiat d pe planeta asta…toate sunt indragostite de el…toate mor dupa el…j alea alea…am vazut baieti d un miliard de ori mai frumosi dekt azburiciul ala…!!!

  6. 25
    AnnA Says:

    :X cel mai frumos :X :*:*:*

  7. 24
    arabela Says:

    esti cel mai frumos asa ca nu te lasa la toate pan*ramele, imi place f mult de tine ca esti puternic si sp sa fi asa pana la sfarsit,:*

  8. 23
    daria Says:

    vlad ia-o pe mamica si dute acasa te-ai fcut de ris si tu si mamicata parca esti mai ceva ca o mahalagioaica de femeie bine ca astia de la canal va tin partea nesimtitilor ,sinte-ti niste increzuti si astia de la canal va lasa sa face-ti si sa vb ce vreti se vede ca sinteti favorizati.despre tot ce ai facut tu in aceea casa nu sa luat nici oa masusa (ex.internetul cu biletelele si multe altele)afemeiatule mai mingiiete pe picioare cind esti chemat la gabi acolo ca da fffffff bn la televizor

  9. 22
    maya Says:

    Nu te simți prost, au plecat pentru că nu li s-a făcut pe plac.
    poate așa au fost educate/obișnuite – să aibă totul când clipesc.
    de fapt, au vrut să vă înlăture pe voi.
    Atâta ură și ranchiună n-am văzut în viața mea.
    Ești tânăr, ai viața înainte. Experiența asta te va ajuta să vezi altfel lucrurile.
    Succes în viață.

  10. 21
    maya Says:

    Am citit celelalte comentarii.
    Acum , că vezi ce fete îți pot strica viațe, iubește în libertate, fă câte cupluri vrei că ești holtei. Când te vei hotări să te însori gândește-te de o mie de ori. Bine c-ai scăpat de îmbufnata de Alina. Ce casă să faci cu ea, stă ca o curcă plouată.
    Undiță să ai că balta e plină.

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free