Cristina a fost desemnata Fata Lider


cristina fata lider 23.03Asa cum si-a dorit  de ceva timp, Cristina a devenit Fata Lider, fiind votata in unanimitate de catre mame.

Ea a avut unele nemultumiri legate de regulamentul Mamei Lider si a propus sa fie aleasa si o Fata Lider, si s-a oferit sa fie chiar ea, cu dorinta de a pune casa si regulile in ordine.

Cum se va descurca Cristina in rolul de Fata Lider vom vedea in continuare…

Ce parere aveti de propunerea Cristinei?

Articol realizat de Raluca Neagu

50 comentarii la “Cristina a fost desemnata Fata Lider”

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    cris Says:

    cristina ,te/ai ingrasat k si o scroafa,nu mar deranja acest lucru,dk nu ai fii atat de ironik si de enervanta.Tu ,chiar vrei sa zici k tii la Lucian???Se vede ce mult il iubesti.

  2. 29
    simona Says:

    Cristina ,esti o mare ,mare smechera.Esti o toapa si cam atat.Dai in Diana pentru a junge la marele premiu.Execrabil comportament ai,fetito

  3. 28
    BIANCA Says:

    cristina…este exact genul de prietena de care m-am ferit…imi pare rau ca spun asta, si eu sunt olteanca, dar felul ei de a fi mi se pare insuportabil: gura mare, voce ridicata, se crede foarte desteapta etc. in problema ei cu diana ii dau dreptate dianei, nu pot sa cred ca diana a ridicat vocea si ca a facut ironii la adresa fetelor. poate ca diana este mai mandra, dar are si de ce, este frumoasa, bine crescuta, vorbeste frumos, pe un ton frumos, nici nu ar putea altfel deoarece asa sunt cei din zona unde aceasta s-a nascut. (eu locuiesc in cluj)
    oltencele, in special femeile sunt foarte barfitoare si invidioase, imi pare rau ca spun asta.

  4. 27
    kjjhgf Says:

    M-A DEZAMAGIT, E REA

  5. 26
    virginia din Galati Says:

    esti ca un mascarici in casa.rizi de toata lumea dar ar trebui sa rizi de tine ca stai acolo de teatru.nici de actrita nu esti buna.lasa-l pe catelusul de Lucian in pace ca oricum nu va voteaza nimeni si nimeni nu crede in :dragostea:voastra.azi ai facut misto de toata lumea si l-ai gasit pe Vklad dar tot tu ai picat prost in fata noasta ca faceai misto de tine si de catelusul tau.nu-ti pierde timpul si iesi afara ca iti sta mai bine afara ca erai un nimeni si un nimeni vei ramine cind vei iesi.rusineeee….

  6. 25
    loredana Says:

    aaa. si nu se potriveste cu lucian de nicio culoare. saracu’ e ca un catelus pe langa ea.

  7. 24
    loredana Says:

    Cristina este mistocara mare. are smecheria si caterinca in sange. dar nu i’ar strica sa se mai abtina de la crizele ei existentiale

  8. 23
    zarafina_elena Says:

    bravo cristina est desteapta

  9. 22
    pufika_lzd@yahoo.com Says:

    s-a descurcat bine cristina bafta in continuare

  10. 21
    sory Says:

    a avut o idee f buna cu fata lider.sunt sigura ca o sa se descurce.multa bafta in relatia cu lucian va potrivitii.:*:*:*:*::

Pages: « 5 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free