Veronica – Nora Saptamanii (12 martie 2010)


veronica 13.03In emisiunea Nora pentru mama din data de 12 martie 2010, Veronica a iesit ca si saptamana trecuta Nora Saptamanii cu un procent de 41,1% din votul telespectatorilor.

Urmatoarele doua protejate ale publicului au fost, cum era de asteptat, Diana si Alina.

Care credeti ca este atuul Veronicai in casa Nora pentru mama 4?

Articol realizat de Raluca Neagu

53 comentarii la “Veronica – Nora Saptamanii (12 martie 2010)”

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    liliana Says:

    cumsa intru in direct

  2. 49
    virginia din Galati Says:

    Mi-a placut de tine Veronico,pina azi cind din fata dreapta si corecta cum te-am considerat ,ai ajuns o fata cu fete multe si te intorci cum bate vintul.nu stiu ce te-a determinat sa te intorci impotriva lui Vlad si al D-nei Lacramioara?ai spus singura cu gurita ta ca D-na Lacramioara este ca mama ta ca tii la ea si o respecti ,ca este femeia care stie ce vrea de la viata,si chiar ca semanati ,si acum esti cu tota fiinta ta contra lor.rusine.nu mi-au placut oamenii cu doua fete.imi pare rau ca mi-ai pacalit si te sfstuiesc sa iesi afara sa nu te mai dai mare justitiara,ca justitiarii sunt oameni adevarati

  3. 48
    rodika Says:

    deci Vero esti cea mai tare…asa sa fi in continuare…imi place moooolt de tine!!!pupici

  4. 47
    irina a Says:

    bai sincer,nu vad rostul ei in concurs.nu mi se pare o fata rea,dinpotriva.dar nu vad ce cauta.ce am vazut pana acum imi da impresia ca vrea sa fie o vedeta d mana a doua.

  5. 46
    bebe Says:

    esti o fata super veronica, dar te-a cuprins “febra dreptatii”. apreciez f. mult felul tau de a te descurca in viata, dar trebuie sa stii, ca pt a fi placuta de oameni de multe ori trebuie sa lasi si de la tine, sa fii diplomata. nu spun ca trebuie sa fii prefacuta, ci doar sa treci cu vederea anumite chestii. comportandu-te in felul in care o faci tu, nu faci decat se te inconjori de dusmani, si in viata nu de dusmani ai nevoie, ci de prieteni, pe care nu ti-i castigi in felul asta: strambandu-te si comentand ca un copil rasfatat.
    … si inca ceva: esti o fata frumoasa, pt a -ti gasi jumatatea nu de show ai tu nevoie.

  6. 45
    opetlili Says:

    veronica e simpatica ,cu toate ca mai da pe afara cateodata.Cam subtirel motivul pt care s-a certat cu Vlad,si ce ma mira mai mult e ca d-na Lacramioara a fost de acord cu ea

  7. 44
    andreea Says:

    Vero esti o tipa f tare.Imi place de tine esti inteligenta si frumoasa.Cu toate acuzatiile cu care a venit doamna Maria eu nu cred de loc acele afirmatii facute de ea.Eu te sustin!Nu cred ca ai procedat bine inderpartandu-te de Vlad pt a nu lasa interpretarari.Va potriviti si ati face un cuplu f fain.Sper sa poti uita ceea ce ti-o facut si sa deveniti din nou prieteni.

  8. 43
    Elena L Says:

    Veronica e o fata egoista, ii place sa fie doar ea in centrul atentiei, imi pare rau ca are un asa caracter adica sa nu poate ierta, sau iarta dar foarte greu. E frumoasa doar la exterior. Cred ca o sa-i fie greu in viata, e tanara si inca nu intelege multe. Dar intr-un colectiv nu va potea fi acceptata nu poate lucra in colectiv, de la ea te poti asteapta la orice. Nu stiu ce gandeste si m-as feri de astfel de oameni, e gata sa te tradeze oricand.

  9. 42
    gabi Says:

    imi place vero si c u bune si cu rele

  10. 41
    love Says:

    bv veronica…ejti cea mai tare din casa…tine-o tot aja si vei ajunge departe:X:X:X:X

Pages: « 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free