Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (12 martie 2010)


lacramioara npm4 13.03La Finala Saptamanii din data de 12 martie 2010, doamna Lacramioara a obtinut titlul de Mama Saptamanii de aceasta data cu un procent de 55,1% din votul telespectatorilor.

La fel ca si saptamana trecuta, pe locul al doilea in randul mamelor preferate de public, s-a situat doamna Daniela.

Doamna Lacramioara a nominalizat-o pe Eliza pentru a iesi din casa Nora pentru mama 4.

Ce parere aveti de faptul ca doamna Lacramioara continua sa iasa Mama Saptamanii ?

Articol realizat de Raluca Neagu

23 comentarii la “Doamna Lacramioara – Mama Saptamanii (12 martie 2010)”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 23
    virginia din Galati Says:

    imi placeti foarte mult si fiti tare ca asta nu le place la cei lasi.va pup si va votez ca mama saptaminii

  2. 22
    andreea Says:

    cred ca doamna Lacramiara este o femeie deosebita si cred ca merita sa fie fie si in continuare mama saptamanii.Mi-as dori foarte mult sa aiba in continuare o relatie speciala cu Veronica si chiar toti 3 sa se inteleaga.Vlad este un baiat bun si i-as sugera sa se apropie de Vero iar la Vero sa no intereseze de ceea ce altii interpreteaza.Sper sa se inprieteneasca din nou si le-ar sta f bine ca cuplu se potrivesc.Va sustin!si cred ca doamna Lacramioara iese mama saptamanii si Vero la fel pt ca telespectatorii ii doresc in casa si sa formeze un cuplu

  3. 21
    Elena L Says:

    Este o doamna deosebita doamna Lacramioara, mi-as dori sa am asa o mama soacra ;) . Chiar si cum a dansat cu Vali mi-a placut, ca o viata avem trebuie sa ne distram cand e distractie. O admir ca e plina de viata si foarte puternica. Am plans cu ea cand a plans pentru schimbarea lui Vlad, eu i-as sugera sa se indeparteze de Vero si sa il sustina mai mult pe propriul ei fiu. Vlad e foarte frumos si foarte intelegent, o sa isi gaseasca cu siguranta perechea. Eu va sustin !!! si va iubesc. mult…… ;) pupici pentru Vlad.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free