Vlad nu-si mai doreste o relatie cu Alexa


vlad npm4 23.02In urma despartirii de Alina, Vlad s-a apropiat foarte mult de Alexa, careia i-a cerut sa-l lase sa o cunoasca mai bine.

Desi probabil si-ar fi dorit o relatie cu Vlad, Alexa s-a aratat foarte retinuta, motivand: ” faptul ca Vlad a avut o relatie cu Alina, ma face sa fiu retinuta”.

Marea teama a Alexei este:  ” mi-e teama ca Vlad mai are sentimente pentru Alina”, dar Alina a incercat sa o linisteasca, spunandu-i ca Vlad nu mai are sentimente fata de ea.

Satul probabil de a insista, Vlad a marturisit de curand ca nu-si mai doreste o relatie cu Alexa.

Cum comentati cele intamplate?

Articol realizat de Raluca Neagu

33 comentarii la “Vlad nu-si mai doreste o relatie cu Alexa”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    maria Says:

    vlad e un baiat cuminte si foarte seros si cred ca an casa nu va face un cupludar cred ca afara va face si va fi foarte frumos

  2. 29
    simona Says:

    Vlad este ,,narcisist”.Se crede cel mai frumos,se iubeste doar pe el si pe nimeni altcineva.Nu cred ca vreodata va reusi sa faca un cuplu cu vreo fata,atat timp cat prin preajma sa va fi d-na Lacramioara.In ultimul timp,cei de la kanal d,au receptionat telefoanele telespectatorilor care sunt pro Vlad,Veronica si Lacramioara.Sunteti partinitori ,subiectivi kanalistilor.Nu stiu cu ce v-au influentat cei trei?

  3. 28
    nelu Says:

    vad ….anumite rautati despre VLAD ! SPUNETI CAND VLAD A JIGNIT PE CINEVA !!! MAMA SA CHIAR ARE DREPTATE ISI APARA FIUL ,VOI CARE IL JIGNITI SUNTETI LA FEL CA brenda ,alina si cristina……sa va fie rusine ca nu aveti cap ca sa judecati …..ci doar sa nu va ploua in gat ! ! !

  4. 27
    Sorina Says:

    O inteleg perfect pe Alexa, dar si pe Vlad. Alexa nu si-a mai dorit o relatie cu Vlad pt ca atunci cand doamna Gabriela a adus in discutie ce a fost intre Alina si Vald, s-a spus ca totusi ar mai fi o portita deschisa. Si Alexa a gandit asa:ori vtrea sa aiba o relatie cu mine, ori sa se impace cu Alina?

  5. 26
    ioana Says:

    MAI VLAD ……..CU ALINA NU-TI STA BINE …CAUTA ALTA FATA SA TI SE POTRIVEASCA …este o fire parerea mea ……..vulpitaaaaaaaaaa

  6. 25
    violetutza Says:

    offf vlad…nu te inteleg delok..oare ce-o fi in inima aia a ta???

  7. 24
    ramona Says:

    El ar mai vrea sa fie cu dar nu mai vrea alina ca a fost un fraier de la bun inceput…poate iesi dr*cu odata din emisiune ca esti varza si tu si ma*ta ai proasta…fraier ce esti…Si “FAT FRUMOS” CE TE CREDE MA*TA AIA PROAS*TA….SA VA IA DR*CU PE AMANDOI IMPREUNA CU BLONDA AIA PROASTA DE VERONICA:-&….IMI VINE SA VOMIT CAND VA VAD LA TV:-&

  8. 23
    nutyka Says:

    Vlad ar trebui sa incerce o relatie cu mama sa deoarece fetele si-au cam dat seama cu cine au de-a face si cam bat in retragere toate.

  9. 22
    emilia Says:

    esti cel mai ordinar barbat din casa. si asta pentru ca mata iti este mai ceva ca o ibovnica si o ordinara care nu are nevoie de o nora, vrea doar o fata in casa si in iatacul lui vlad.

  10. 21
    maria Says:

    iar Vlad cine poate sa fie ?????….nimeni altul …..decat …,,Aladdin ,,

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free